|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
26.1.2010 2:14:28   
Dora
IZVORNA PORUKA: cipiripi

ja jesam, bivseg muza vise puta user posted image
srecno sam razvedana, najsrecnije moguce ponovo udata user posted image I NE VARAM SAD! user posted image

user posted image kakav je osećaj kad prevariš muža? To mi je baš...ono...ponekad maštam o tome, ne pali me toliko pomisao da budem s nekim drugim, koliko misao da varam...mmmmm.....
Ne znam, ne bih ga prevarila za sad, nije mi lako da nađem boljeg a s nekim bzv. ne bih mogla...Mm je stvarno porodičan i jako je vezan za mene i decu, pa bi me ubila savest da ja nisam njemu verna. Suser posted image druge strane, da je neki skot verovatno bih ga već prevarila.
A najcrnje od svega je što mislim, da on mene prevari, ja bih ga ubila. Ne znam...Grrrrrrrr...

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 151
26.1.2010 2:17:56   
Dora
Inače, varala sam neke bivše, ali se tu završavala naša veza.
U principu, nisam za to da se prevara prizna. Jbg, kad već varaš, budi dosledan.

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 152
26.1.2010 2:20:39   
eugenija
IZVORNA PORUKA: Dora

Jbg, kad već varaš, budi dosledan.

Joj ja se tebi samo smejem večeras, idem za tobom kao pile i kikoćem se postovima.. Čuj dosledan u prevari,,, a joj majko mila hahahahhaauser posted image user posted image user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 153
26.1.2010 2:20:51   
cipiripi
moj prvi nije bio dobar, udala sam sam se iz ciste gluposti user posted image user posted image user posted image
aj kad pricam..nek ide sve..
ovako..user posted image user posted image user posted image

brak nije bio "brak" on je bio obican mlakonja, papucar..ja to ne volim.. ja sam bila ta koja je nosila pantalone u kuci user posted image
radila sam sta sam htela...blabla..

prvi sa kojim sam ga prevarila iskreno nije ni bio vrednan toga..bez veze..spolja gladac kad se skine JADAC user posted image user posted image user posted image
drugi je bio nevinuser posted image user posted image user posted image poducavala sam ga user posted image user posted image user posted image
a treci je bio vrhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kad nekoga ne volis, bem li ga..ides levo deno..trazis zdovoljstvo.. kad sa nekim ne spavas jer ti je gadan opet trazis sa strane...

sad imam pravo MUSKO pored sebe u svakom smislu, pojela bih svoje G kad bi samo pomislila da njega prevarim user posted image

ima pitanja? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 154
26.1.2010 2:24:34   
eugenija

ima pitanja? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Jesu saznali?

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 155
26.1.2010 2:26:59   
cipiripi
svaleri ili muz? user posted image

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 156
26.1.2010 2:34:09   
Dora

Da li je istina da muškarci postanu papučari kad ožene dobru ribu?

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 157
26.1.2010 2:35:44   
cipiripi
NE, oni se jednostavno tako rode user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 158
26.1.2010 2:37:08   
Dora

NE, oni se jednostavno tako rode user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro je, mrzim papučare a jednog dana kad postanem dobra riba bitno mi je da ovaj moj ne postane takav...ne znam šta bih.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 159
26.1.2010 2:37:54   
cipiripi
user posted image user posted image user posted image al si blesava user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 160
26.1.2010 2:40:49   
Dora
Ti mi kažeš, propala debela manekenko sa izgužvanom zavesomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 161
26.1.2010 2:41:52   
Dora
IZVORNA PORUKA: Dora

Ti mi kažeš, propala debela manekenko sa izgužvanom zavesomuser posted image user posted image user posted image

Jooooj, još ne mogu da verujem onome od pre par danauser posted image user posted image user posted image Slatko se smejem svaki put kad se setim...

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 162
26.1.2010 2:42:21   
cipiripi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zaboravila si "NARANDZASTOM" user posted image user posted image user posted image user posted image
ljubim vas.. odoh u slatko carstvo cula... user posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 163
26.1.2010 2:46:59   
eugenija

Mislim da nije niko po ovome, ha?user posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 164
26.1.2010 2:49:48   
Dora
E, to je ostavila kao slatku tajnu...

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 165
26.1.2010 2:49:48   
lothroniell
user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 166
26.1.2010 17:40:25   
cipiripi
IZVORNA PORUKA: eugenija

Mislim da nije niko po ovome, ha?user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 167
26.1.2010 17:43:20   
eugenija
Pa znala sam da si maaafija!user posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 168
26.1.2010 18:18:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: eugenija

Za mene je prevara izdaja.. Tj., kad si od 24 časa dnevno, 22 u mislima s nekim drugim..

Postoje čak neka istraživanja koja kažu da će žena lakše oprostiti taj oblik seksualne, fizičke prevare, nego ove "izdaje" o kojoj pričam, da se muškarac zaljubi u drugu...

Dok muško podivlja u suprotnom slučaju.. Ako se žena zaljubila, ma proće je, naišle joj bubice..., ali ako ga u krevetu vara, u stanju je da napravi zločin iz strasti i sve pobije..

Ovo sam i ja često pomislila.

Iskreno, ne znam kako bih podnela ni jedno ni drugo...
Ponekad mi zasmeta i kada gleda neki film pa se u njemu pojavi zgodna devojka (možda njemu nije ali nekako uvek pokušavam da se stavim u njegovu poziciju pa razmišljam u sebi- ...šta li misli sad dok je gleda, sviđa li mu se...dok on u tom trenutku možda razmišlja samo o tome kako će da odigra kladionicu ...user posted image )
Ponekad, kad sam skockana ili jednostavno zadovoljna svojim izgledom ne može da mi pokvari raspoloženje ni horda raspomamljenih prsatih devojaka user posted image
... ne bih mu oprostila , to je sigurno.. ne mislim na izgovaranje te reči Opraštam ti..pa to je najlakše reći. Bojim se onih večitih ožiljaka na duši...kako to da sklonim... Kako bih ga dodirnula ponovo..kako bih poverovala u to da vidi samo mene dok me miluje .....
Ne znam, svaka čast onoj koja bi mogao da živi s tim...

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 169
26.1.2010 19:38:15   
Anoniman
Kaliopi...ja sam probala sa bivsim da predjem preko toga i da zivim sa tim../
NE MOZE!
mozete da funkcionisete,moze da ide dalje ali zasto
kad je sve u srzi svojoj trulo i smrdi ti svaki dan????
bukvalno tako

spolja odnos sasvim OK ali unutra...to se ne leci!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 170
26.1.2010 19:45:58   
indy_25
ne znam sta bi uradila ponekad pomislim da ne bi oprostila da bi se istog momenta rastavila a ponekad pomislim da bi oprostila ali da bi i ja njega onda pocela varati. ma ne znam ne razmisljam sada o tome kad dodje vrijeme, ako dodje da se to desi vidjecu sta cu uraditi ali sam spremna na sve ne bi nikada rekla e moj mene nece nikada prevariti ja njega vrlo dobro znam on je meni vjeran.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 171
27.1.2010 18:31:10   
bebironcic
Sve oprastam ali prevaru NE,tako da bih ga momentalno ostavila!user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 172
27.1.2010 19:45:28   
Anastazija

moj prvi nije bio dobar, udala sam sam se iz ciste gluposti user posted image user posted image user posted image
aj kad pricam..nek ide sve..
ovako..user posted image user posted image user posted image

brak nije bio "brak" on je bio obican mlakonja, papucar..ja to ne volim.. ja sam bila ta koja je nosila pantalone u kuci user posted image
radila sam sta sam htela...blabla..

prvi sa kojim sam ga prevarila iskreno nije ni bio vrednan toga..bez veze..spolja gladac kad se skine JADAC user posted image user posted image user posted image
drugi je bio nevinuser posted image user posted image user posted image poducavala sam ga user posted image user posted image user posted image
a treci je bio vrhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kad nekoga ne volis, bem li ga..ides levo deno..trazis zdovoljstvo.. kad sa nekim ne spavas jer ti je gadan opet trazis sa strane...

sad imam pravo MUSKO pored sebe u svakom smislu, pojela bih svoje G kad bi samo pomislila da njega prevarim user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 173
27.1.2010 19:46:49   
cipiripi
hvala hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anastazija)
Direktna veza do poruke: 174
27.1.2010 19:55:33   
Anastazija
Imala sam slično iskustvo kao Cipiripi, ali bez zvanične udaje (samo smo živeli zajedno) i bez podučavanja švalera (moj je bio poprilično iskusan, i žestoko samoubeđen u kvalitet svog rada).. Završilo se, naravno, rastankom nakon nekoliko meseci maltretiranja. Pokušavala sam još neko vreme da švalera pretvorim u dečka ali mi nije uspelo..
A onda je došao mm i spasio me nemoralnog života! user posted image Sada sam kao bubica.. Ne pada mi na pamet..

A da li bih oprostila prevaru? Ne bih.. user posted image

(odgovor članu Anastazija)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Uvodjenje nemlijecne hrane
little_one

Kada ste poceli da uvodite nemlijecnu hranu bebama?

Prije 4tog mjeseca (19%)

Od 4 tog mjeseca (32%)

Od 5tog mjeseca (20%)

od 6tog mjeseca (27%)

Sa 7 i vise mjeseci (1%)

Ukupan broj glasova: 108

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here