|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
5.4.2010 10:23:00   
Anitaaa
I evo otišao je da radi a ja samo razmišljam da će je pozvati čim ja okrenem ledja....kako da mu uopšte ponovo verujem?

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 251
5.4.2010 10:25:48   
*Alexx*
Joj, Anita, pa kako da se ogreši o tako divnu jednu dušu kao što si ti? Uh... Lepo su ti cure rekle - stani, razmisli, pa donesi odluku hladne glave. Ja ne mogu ni da zamislim kako ti je sad teško.user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 252
5.4.2010 10:26:48   
Anitaaa
Pritom iz razgovora mi se učinilo da je rekao da je ta devojka rekla da odluči izmedju nje i mene...da je ona htela da nastavi možda ne bih ni saznala dok ne bi došlo do toga da mi jednog dana dodje i kaže da želi razvod.I bilo mu je teško što je ona prekinula sa njim.Pa gde sam ja u toj celoj priči user posted image

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 253
5.4.2010 10:27:13   
afrodita
Ako je njemu stalo vise do nje nego do tebe,
onda nek lepo pokupi svoje prnje i ode njoj.
Ako ste u braku godinu i po dana i jos imate dete
i on ti to uradio pored svega,nece njega ni ona dugo
interesovati pa ce kad shvati da ti se vrati. Ili u naj gorem
slucaju i nju prevatri sa nekom trecom - onda ti tek ne treba.
Jeste okrutno, ali sto kaze Eugi - zena je stena!

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 254
5.4.2010 10:28:16   
usamljena
Anitaa, znaju zenice da sam pisala vec- desilo mi se skoro identicna stvar (bar jedan deo dok smo bili u vezi). Kao sto kazes mislila sam da mu je teze reci njoj neke stvari nego meni. I nikad, nikad nakon toga nije bilo isto. Cesto sam se pitala zasto sam se uopste i udala za njega?! Onda se vracamo na to famozno volim ga. A sta s njim? Voli li on mene kao ja njega? Ne bih rekla. Evo, prije 20-tak minuta ja sam stajala na prozoru i plakala. Opet imamo problema, user posted image moja svakodnevnica. I opet kazem volim ga. Ali sam se u tom trenutku prekinula i rekla sebi jedan je zivot, pa s njim trebam docekati starost. Hocu li u 60-oj reci sebi "Budalo, moglo ti je biti super s nekim drugim ko bi ti pruzio ono sto trazis"!
Rekla sam da sam protiv razvoda, i dalje stojim iza toga, sama pala- sama se ubila. Zbog male cu na svasta zazmuriti ali ... Hoce li mi neko reci hvala na tome? Mozda ce mi isto to bebce reci "Bas si bila budala, ja to ne bih tako" i sl. Nisam pametna.
Smiri se prvo, razmisli. Daj sebi oduska kako ti najbolje odgovara. A nakon toga? Pa eto, ti si onda na potezu. Vidi kako ide, glupo da te ja nesto savetujem a na istom smo user posted image
Bice bolje, ljubim te

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 255
5.4.2010 10:28:49   
Anoniman
Mila, sve je to toliko sveze, da i ne mozes da razmisljas trezveno, i hiljadu pitanja ti je u glavi. Budi strpljiva, resice se sve, samo je potrebno vreme da se sve slegne. Mozda ce sve doci na svoje, mozda nece...ali se nista od toga nece desiti ni danas ni sutra, i nemoj to ni ocekivati, i naravno da ces proci kroz pakao dok taj prvi period ne prodje. Ali delujes mi spremno da das sve od sebe da sacuvas to sto imate, i to je vredno divljenja. Samo polako, korak po korak, dan po dan.

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 256
5.4.2010 10:30:20   
eugenija
Anita, jel rekao on šta njega zapravo motiviše da ostane s tobom?

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu afrodita)
Direktna veza do poruke: 257
5.4.2010 10:31:11   
Anitaaa
Joj afro znam ali ja sam očigledno teška glupača kad ne mogu da ga pustim.Sa njim sam 6 god.Od toga 4 god živimo zajedno a evo sad za mesec dana će nam biti 2 godine braka.Odrekla sam se mnogo čega da bih bila sa njim...pa i svoje porodice sa kojima sad nisam u sjajnim odnosima....Ne mogu da prihvatim sve ovo.Mislila sam da sam jača ali nisam...ja sam ista jadna glupača kao i neke koje sam sažaljevala proteklih godina user posted image

(odgovor članu afrodita)
Direktna veza do poruke: 258
5.4.2010 10:34:59   
Anitaaa
IZVORNA PORUKA: eugenija

Anita, jel rekao on šta njega zapravo motiviše da ostane s tobom?

Meni se čini da je kod njega dete jedini faktor koji ga motiviše....izbegava da nešto duže priča....ne znam...mislim da tu ima još nešto u celoj priči što ja ne znam.Pričali smo telefonom pre nekih sat vremena i rekao je da mu je stalo do nas i da će se potruditi da nam ovo uspe ali nekako mi sve lažno zvuči...valjda zato što je sve još sveže...a možda i ne umišljam....

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 259
5.4.2010 10:35:27   
usamljena
Hajde, hajde nisi glupaca. Ne govori tako. Samo zelis da sacuvas nesto sto mislis da vredi. Polako. Sama kazes da ima jos slucajeva. Ne znam user posted image

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 260
5.4.2010 10:36:36   
Anitaaa
Ali rekao je da sam dobra devojka i da nisam ovo zaslužila....ali sve mi se čini da nije svim srcem za to da bude sa nama (sa mnom i detetom)....mislim da deo njega želi da bude sa njom

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 261
5.4.2010 10:38:01   
*Alexx*
Mila, nisi glupača. Lako je svima nama "suditi" i "osuđivati" dok se ne nađemo u situaciji. Ti treba da vidiš šta ćeš i kako ćeš, tebi je najteže. Šta god da odlučiš, dobro je. Uvek možeš otići.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 262
5.4.2010 10:38:18   
jelena038
anita, skoro si se porodila, malo imas vise kilograma, vidim po tikeru da ti to smeta i verujem da pored toga, i osecaja da nista drugo ne predstavljas na ovom svetu, osim majku tom divnom detetu, jer prosto nemas vremena ni za sta drugo, na tvoja osecanja utice mnogo stvari koje u drugoj situaciji ne bi ni primetila. da i neka trula bogatasica koja uziva 24 h, ne bi pomislila na kilograme, ali bi opet mislila da je frajer sa tobom zbog tvojih para. sada mislis da je sa tobom zbog deteta, i jos pored toga mislis sto je sa njom... mogu misliti kako ti je. ali!!! pomisli kako je njoj! ona je druga, i vecno druga. ona ga ima sat, ili dva, i nek joj je i super tih pola sata, ona peni ceo dan, jer zna da je on sa tobom. nek joj prica i da se koljete, i da je brak uzasan, ona je opet ljuborna na tebe, jer zena je, jednostavno, takva. muskarci to rade zbog sexa, ali zene to rade iz strasti i sigurno iz te iste strasti kida kosu sebi svaki dan kad pomisli da on pored sebe ima zenu ja je RODILA NJEGOVO DETE. ja sam hiljadu put arekla da bih njegovu prevaru dozivela kao jednako moj i njegov poraz. ako mu treba druga, znaci da mu ova nije dovoljna. ok, onda sepotrudi da budes dovoljna. evo, mrsacemo sve sa tobom, osecam da nam svima malo i treba posle ove zime. citaj nesto, pisi, slikaj, razmasi se u kuhinji, spremajuci jeboovne specijalitete, okupljaj drustvo svako vece, nek mu se ne ide odatle. slikajte se i kacite te slike po fejsbuku, sto blesavije nek budu, sto ludje... verujem da ce i on uzivati u promeni, posebno jer ga grize savest. pa kad jos krenu ljudi da lajkaju, i dive vam se, videce i on sta ima pored sebe i sta je mogao da izgubi. i nemoj da mu drobis o tome. oprosti, ai hriscanski, ono, iskreno. kao da je polomio tanjir. desilo se, nece vise, ok. ta jadnica ce izvisiti i nista nece imati od svegaovoga sem stida sto je nekome rasturala porodicu, i bila iskoriscena. a ti si pobednik, anita, kako god okrenes. tvoj je. a nije ni za baciti, cim je uspeo da zbari nesto i sa strane. to je prvi potez, ako se nastavi, idemo na plan B user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajde, glavu gore i brzo kod frizera! promene u sexu su dragoceno oruzje, ne zaboravi ni to! user posted image a imas koga da pitas, ako negde zapne user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 263
5.4.2010 10:39:33   
eugenija
Joj Viktor mi ne da da pišem... grrrrrrrrrrrrrr stoji i čupa tastaturu.
kada ga uspavam posle, doći ću opet, a do tada .. mislim na tebe i nadam se da postoji najbolje rešenje za tebe i ce0lu tvoju porodicu! L-+
bim te do neba, hrabra steno!user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu usamljena)
Direktna veza do poruke: 264
5.4.2010 10:42:41   
Anitaaa
Hvala vam devojke od srca.....nemate pojma koliko mi znače vaši postovi i vaša podrška.
Jelena...imam već sve to u glavi...a on nije hteo ni da me pipne od kada je sa njom.Za ova dva,tri meseca seksa je bilo samo 2 puta i to sam ja isforsirala .... on je stalno ponavljao da je umoran...gurao me od sebe...polju bi me pa se okrene na drugu stranu...osećala sam se ko poslednji odpadak

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 265
5.4.2010 10:45:31   
usamljena
Jelena mislis da je to u pitanju? Ja ne. Anita je vec pre pisala na ovu temu i veruj da je razumem. Ja sam evo vec na svojoj staroj tezini, sredjena, doterana, sve ok a isto sve kao kod nje. I ja sam jutros poslala poruku mom muzu govoreci mu da mislilm da je samnom samo zbog male. Verovala ili ne.
Ma to je do njih, misle da je sad gotovo. Postali su  ocevi, nema zezanja, dokazuju nesto sebi. Bar ja to tako gledam. Ovaj moj se modira kao neki maneken. Nece kuci ni da se brije vise, salon sad, brico.  user posted image user posted image user posted image user posted image Ali polako, osveta je slatka
Anitaaa, draga nasa, evo ja placem sa tobom. Zeno pises sve sto bih i ja. Molim te budi jaka. Zbog user posted image , zbog sebe i svojih zivaca. Vidi mene user posted image user posted image user posted image user posted image ko zmaj sam.
Samo polako draga, strpljen- spasen kazu. Ohladi malo pa onda dalje. Pusti sebi neku muzikicu, i ja cu sad. Cuvaj sebe dragice

< Poruku je uredio usamljena -- 5.4.2010 10:48:41 >

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 266
5.4.2010 10:46:39   
Anitaaa
A toliko mi žao ovog deteta...oseća moj miš da nešto nije u redu....trudim se da ne plačem pred njim ali nema ko da ga pričuva ni na 5 min tako da ne mogu ni da tugujem ni da se isplačem.Sedim malopre na podu a on me gleda a meni se srce cepa...suze u očima....I dopuže on do mene i nasloni se na mene i umiri se...kao da mi daje podršku....rasplakala sam se u sekundi.On me gleda i ponovo spusti glavu u moje krilo i guče....user posted image

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 267
5.4.2010 10:48:43   
Anitaaa
A što se kilaže tiče...ja sam skoro na staroj kilaži.Još samo 5kg.
Sad imam kila ko i pre trudnoće mada sam tad bila malo punija ali za mesec dva ću biti kako treba.Nije mi ni teško da budem na dijeti.Napor mi je da pojedem 1 zalogaj

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 268
5.4.2010 10:50:20   
lanajelena
Anitice nemoj tako da razmisljas o sebi...vise vredis i od njega i od nje...samo se ti lepo sredi i pravac grad obraduj sebe i bebca novim stvarcicama ali da budu drugacije od onoga sto inace nosis,pa neka se gospodin zapita

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 269
5.4.2010 10:51:46   
Anoniman
Anita jel radiš???? odnosno jesi trenutno na porodiljskom???

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 270
5.4.2010 10:52:51   
anajid
Anita detetu si najpotrebnija,nemoj sada da ne jedes,znam da je glupo reci ne sekiraj se!Isplaci se,izbaci to iz sebe!Evo svi smo uz tebe!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 271
5.4.2010 10:55:08   
usamljena
Nitoooo, vidi svi smo tu zajedno- u dobru i zlu (drage forumasice)
user posted image
user posted image user posted image

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 272
5.4.2010 10:58:32   
Anitaaa
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

Anita jel radiš???? odnosno jesi trenutno na porodiljskom???

Dala sam otkaz 2 dana pre nego što sam saznala da sam trudna i trebalo je da počnem da radim kroz 2 nedelje na novom poslu ali kad sam saznala da sam trudna imala sam neke komplikacije i morala sam da preležim prva tri meseca.Na novom poslu su mi rekli da neće da me prime pošto sam trudna....Tako da sad ne radim...i osećam se kao da zavisim od mm što još više komplikuje situaciju

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 273
5.4.2010 10:59:01   
Anitaaa
IZVORNA PORUKA: usamljena

Nitoooo, vidi svi smo tu zajedno- u dobru i zlu (drage forumasice)
user posted image
user posted image user posted image

Ja mora da sam ovo magare.....user posted image user posted image

(odgovor članu usamljena)
Direktna veza do poruke: 274
5.4.2010 11:02:14   
Anoniman
ne Anitaaaaaa. ja sam kenjac ili ti ga magarac... to je jedna fina pametna životinjka koja svašta na svojim leđima preturi ... tako da ne dirajte mi kenjca user posted image

znam mila to s poslom je bas zeznuto ...hm pa baci se u traženje ... moj dobronamjeran savjet

(odgovor članu Anitaaa)
  Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

deca
superm

Koliko dece zelite da imate?

1 (9%)

2 (39%)

3 (47%)

4 (6%)

Ukupan broj glasova: 116

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here