|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
5.4.2010 17:04:59   
Lu
IZVORNA PORUKA: eugenija

IZVORNA PORUKA: bebuska

Uh, al sam ja neshvacena...user posted image

user posted image Zašto tako misliš? Ja te shvatam, ali na tvoj post nadovezujem neka moja razmišljanjauser posted image

Takođe...tvoja razmišljnja su meni ok,pametna si i znaš što hoćeš!
Samo sam prokomentirala eto da ja nisam takva,da tražim uzroke nečega preko čega ne mogu preći jer čemu to,ja gađam u sriduuser posted image
Anita svaka ti čast na hrabrosti,evo dok sam čitala šta si napisala pitam se da li bi ja mogla  i sama sebi govorim nikad ne reci nikad ...mogu misliti kako te boli a ipak imaš snage da sve popraviš,srce siuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 326
5.4.2010 17:18:31   
Anitaaa
IZVORNA PORUKA: Lu RR
mogu misliti kako te boli a ipak imaš snage da sve popraviš,srce siuser posted image

ili sam ludauser posted image
Ma malo mi je lakše...ispucala sam se ovde i izbacila iz sebe sve uglavnom tako da ću moći malo bolje da razgovaram sa njim kad dodje kući kroz sat dva.

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 327
5.4.2010 17:25:08   
bebuska
Nisi luda vec se boris za covjeka kojeg volis i svoju porodicu...A valjda ce on znat da to cijeni na pravi nacin...user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 328
5.4.2010 17:28:56   
bebuska
Lu nisam mislila ni na tebe ni na eugeniju kad sam rekla da sam neshvacena...Samo je vec bilo nekih ozbiljnijih tema na kojima nisam bila shvacena pa se nekad zapitam na kom jeziku ja pricam. user posted image
Vi ste sve djevojke ok, i sve smo tu da pomgnemo svaka na svoj nacin i svaka svojim misljenjem...user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 329
5.4.2010 17:39:39   
Lu
IZVORNA PORUKA: bebuska

...Samo je vec bilo nekih ozbiljnijih tema na kojima nisam bila shvacena pa se nekad zapitam na kom jeziku ja pricam. user posted image

Hehe,pa draga nisi jedina,svima nam se ovdje bar jednom desilo touser posted image
Šta ćeš,kad se žene sastanu..jedna tužna,jedna vesela,jedna povrijeđena,jedna luda,jedna trudna-zar možemo jedna od druge tog trena biti shvaćeneuser posted image
Ma dobre smo miuser posted image

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 330
5.4.2010 17:40:49   
Lu
Ovo luda čitajte u šaljivom tonuuser posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 331
5.4.2010 17:42:35   
bebuska

...jedna tužna,jedna vesela,jedna povrijeđena,jedna luda,jedna trudna...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 332
5.4.2010 17:45:57   
minavb
Anita, sigurna sam da ti sve drzimo fige da , koju god odluku doneses, budes sretna i da tvoj bebac raste  sa puno ljubavi paznje. user posted image
(Moram ovo da dodam, tvog gos''n muza bih najradije prvo izudarala, pa poslala da razgovara sa tobom. Doooobro izudarala!)

< Poruku je uredio minavb -- 5.4.2010 17:47:15 >

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 333
5.4.2010 17:51:47   
AtenA
joj Anita draga,citam sve ovo sada,tresem se besna sam i placem...
devojke te sve lepo savetuju!Sve smo tu uz tebe i imas maksimalnu podrsku!ja te razumem u potpunosti...
ja sam sa mm bila cetiri godine u vezi,a sada za 2 meseca ce biti tacno pet godina braka.
varao me je dok smo se zabavljali,ja mislim da me vara i sada,iako se on kune da me u braku nije prevario!ali ja nekako ne mogu da mu verujem,jednostavno sam izgubila poverenje u njega,skoro smo imali bas tezak i potresan razgovor!ispricao mi je mnoge stvari,ko ga juri ko mu se nabacuje,ko ga zove,i td. ali on kao nije nista imao ni sa jednom...
Ja imam drugaciji problem malo... ja bih volela da on meni iskreno kaze da ima drugu i da me pusti,ali on to nikad nece da uradi jer ne bi' mogao da podnese da ostane bez mene!a ja to smatram mnogo postenijim i mnogo bih lakese i brze to prebolela!
ja nemam nikakve dokaze,niti njegovo priznanje,i jako me muci sto sumnjam...
on bi samnom po ceo dan imao odnose i stalno me pipka i stipka,ljubi...ali ja njemu ipak ne verujem, i svaki put kada izadje iz kuce bez mene ja se zapitam gde stvarno ide...a sve je to zato sto je nekada(dok smo se zabavljali) poljuljao moje povernje

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 334
5.4.2010 18:01:40   
jelena038
Hehe,pa draga nisi jedina,svima nam se ovdje bar jednom desilo touser posted image
Šta ćeš,kad se žene sastanu..jedna tužna,jedna vesela,jedna povrijeđena,jedna luda,jedna trudna-zar možemo jedna od druge tog trena biti shvaćeneuser posted image
Ma dobre smo miuser posted image
ja sam sve ovo, sem trudna user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 335
5.4.2010 18:05:57   
anuksunamun
on bi samnom po ceo dan imao odnose i stalno me pipka i stipka,ljubi...ali ja njemu ipak ne verujem, i svaki put kada izadje iz kuce bez mene ja se zapitam gde stvarno ide...a sve je to zato sto je nekada(dok smo se zabavljali) poljuljao moje povernje
sgurno je da ima onih koji ne varaju....ali nema onih koji ne pomisljaju na prevaruuser posted image user posted image ako je muskarac frajer +iskren +otvoren za temu "zene"i sve sto radi radi sa stilom ,a ti ga prihvatila kao takvog ,i ne zapostavlja te...ne znam...ja bih mu sve oprostila...a mozda bih ga i zadavila...tesko je reci....ja sam odrasla sa tatom i jos dva starija brata...sva trojica slatki mali zenskarosi....mm je poprcljiv:):):)ali mi smo non stop zajedno ,mislim da me ne vara (nema kad jadan )user posted image user posted image ...on komentarise kako koja zena izgleda dok je sa mnom...ja se pridruzim...sve primam sportski...ja isto tako "opisem"pred njim nekog frajera...ne znam ....za mene je gore da muskarac pretvori brak u penzionerski dom ....od bilo cega drugog na svetu....uostalom i svaka zena ima razlicit prag tolerancije ...moja mama je bila totalno cool:):):)ispred svakog vremena...bila je zaljubljena u tatu sve vreme...kao sto je i sada...tatu su svi obozavali ,a pogotovo zene:):)ako imas mocnog muskarca pored sebe,mnoge ce ga zene pozeleti,jer se sve lozimo na moc (mozda ima izuzetaka ali:):):)a on....kako reaguje ...to je stvar individualna...

(odgovor članu AtenA)
Direktna veza do poruke: 336
5.4.2010 18:07:44   
anuksunamun
a sam sve ovo, sem trudna
mogu isto za sebe da kazem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 337
5.4.2010 18:08:18   
jelena038
IZVORNA PORUKA: anuksunamun

sgurno je da ima onih koji ne varaju....ali nema onih koji ne pomisljaju na prevaruuser posted image user posted image ako je muskarac frajer +iskren +otvoren za temu "zene"i sve sto radi radi sa stilom ,a ti ga prihvatila kao takvog ,i ne zapostavlja te...ne znam...ja bih mu sve oprostila...a mozda bih ga i zadavila...tesko je reci....ja sam odrasla sa tatom i jos dva starija brata...sva trojica slatki mali zenskarosi....mm je poprcljiv:):):)ali mi smo non stop zajedno ,mislim da me ne vara (nema kad jadan )user posted image user posted image ...on komentarise kako koja zena izgleda dok je sa mnom...ja se pridruzim...sve primam sportski...ja isto tako "opisem"pred njim nekog frajera...ne znam ....za mene je gore da muskarac pretvori brak u penzionerski dom ....od bilo cega drugog na svetu....uostalom i svaka zena ima razlicit prag tolerancije ...moja mama je bila totalno cool:):):)ispred svakog vremena...bila je zaljubljena u tatu sve vreme...kao sto je i sada...tatu su svi obozavali ,a pogotovo zene:):)ako imas mocnog muskarca pored sebe,mnoge ce ga zene pozeleti,jer se sve lozimo na moc (mozda ima izuzetaka ali:):):)a on....kako reaguje ...to je stvar individualna...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 338
5.4.2010 18:10:58   
jelena038
o tome pricam, postoji mnogo vaznijih stvari od vernosti. humor, na primer. user posted image user posted image user posted image user posted image koji ce mi veran muz, ako prestane da me zasmejava?

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 339
5.4.2010 18:12:10   
diamond
ma muda na panj i opali!!! mogli bi malo glavom da misle za promenu a ne user posted image !!!

poludim kada cujem takvu pricu, zar postoji nesto vrednije i voljenije od porodice!!!user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 340
5.4.2010 18:14:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: diamond

ma muda na panj i opali!!! mogli bi malo glavom da misle za promenu a ne user posted image !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako je draga. Meni je u tim pricama zao zena i dece!!!

(odgovor članu diamond)
  Direktna veza do poruke: 341
5.4.2010 18:14:50   
anuksunamun
ma muda na panj i opali
user posted image user posted image user posted image user posted image samo ostrouser posted image user posted image user posted image ...diamond...svi muskarci su ALFE kad predju kucni prag...dokazano medicinski user posted image user posted image samo je pitanje da li testosteron prelije mozak ili obrnutouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 342
5.4.2010 18:16:44   
minavb
IZVORNA PORUKA: jelena038

o tome pricam, postoji mnogo vaznijih stvari od vernosti. humor, na primer. user posted image user posted image user posted image user posted image koji ce mi veran muz, ako prestane da me zasmejava?

Meni su obe stvari podjednako vazne. U stvari, ima jos puno stvari bez kojih, po meni, veza ne bi funkcionisala. Izgleda da sam bas zahtevna. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

Direktna veza do poruke: 343
5.4.2010 18:19:31   
anuksunamun
o tome pricam, postoji mnogo vaznijih stvari od vernosti. humor, na primer. koji ce mi veran muz, ako prestane da me zasmejava?
aahahahah...ubila bih ga :):):)zbog toga...znam gomilu onih parova gde se posle 5 godina braka ne zna ko sta ima u gacama user posted image user posted image user posted image user posted image nisam ja za varanje ,da se razumemo...ali ako je on otvoreno pokazivao svoje sklonosti i bio iskren od starta A IMAO STILA ODUVEK ....ako mu se nekad omakne uh moz mislit..ja bih ga mozda zadavila a mozda i ne bih..zavisi.u svakom slucaju razumela bih nekog ko prasta te stvari.zna se gde je kuca ,gde je dom....mislim nista tu nije crno -belo...ima milion nijansi...

Direktna veza do poruke: 344
5.4.2010 18:19:44   
diamond
ja sam mislila da se bar po tome razlikujemo od zivotinja!!!

ljudi smo , majku mu, daj da sednemo i da razgovaramo i da resimo ako mozemo ako ne svako na svoju stranu...pa nije mene mama rodila da bi njemu sluzila i trpela njegove zivotinjske nagone...brate mili i meni je zivot dat da ga zivim!!!
ja jesam za toleranciju i dogovor, ali ovo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 345
   [Obrisana poruka]
5.4.2010 18:19:55   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Direktna veza do poruke: 346
5.4.2010 18:22:38   
diamond
Nazalost, ja mislim da prevara nosi sve sa sobom...i ljubav, postovanje, humor jer tu nema nista smesno, sve!!! A onda moze da ode i on!!!

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 347
5.4.2010 18:22:43   
AtenA

poludim kada cujem takvu pricu, zar postoji nesto vrednije i voljenije od porodice!!!user posted image user posted image user posted image

slazem se
ma daj molim te sta ja ne mogu da varam... hah mada,nego necu!
kada sam ja mogla sa svojih 20 godina da ti rodim dete sada i drugo sa 24. da ti budem zena,drug,ljubavnica,...ma sve
bio mi je prvi i jedini i sta to sam zasluzila
i zato bar zelim da bude iskren i prizna(ako jeste,a osecam da jeste,jer mu je to u krvi)!
a sa druge strane sama sam kriva,oprostila sam mu prevaru,udala se za njega iako sam znala

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 348
5.4.2010 18:23:19   
jelena038

meni je zivot dat da ga zivim!!!

izgleda da su i muskarci to na vreme culi user posted image user posted image user posted image user posted image anita, je l se bar smejes?

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 349
5.4.2010 18:24:26   
diamond
sada sam popiuser posted image , sto se moze i primetiti, pa bolje da odem na temu za istresanje energije da ne bi prebila svog muza kao koateralnu stetu!!!

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

neobicna imena :)
pisuljica

Koje vam se vise svidja:

Aurora (43%)

Srna (57%)

Ukupan broj glasova: 92

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here