jelena038
|
imovina stecena u braku deli se po pola. ovo nije imovina, jer nije otplacena. niko tu nikoga ni na sta ne moze da prisili i situacije mnogo jadna, jer se inatom vrlo lako moze desiti da stan zavrsi u vlasnistvu banke, posto je najcesce pod hipotekom, a banka tolerise tek par meseci kasnjenja rate. sto je manje godina ostalo, lakse je, ali i tada, imovina stecena u braku deli se... znaci opet ce se stan ili prodati, pa na pola, ili neko mora da popusti. super bi bilo kada bi svaki muskarac zeni i detetu ostavio stan, ali muskarci nisu sto su nekad bili, osim toga, svaki ce pre reci: stan je moj, ja ga placam, ako oces ostani tu, ako neces, dete ostaje, a ti put pod noge. i problem je sto na sudu prednost uvek ima majka, ali ako majka nema stan, posao, niti ikakva sredstva za zivot, a muskarac ima sve to, dete moze pripsasti i ocu. retko, majka je majka, ali ipak, moze. nisam ovo trebala da pisem, znam, jer je aniti vec dovoljno muka od svega, ali cisto, da ne lupamo vise o stanovima, jer je sve komplikovano i ne pomazemo joj nikako nasmejte je malo..