|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
7.4.2010 12:17:54   
prase

IZVORNA PORUKA: jelena038

IZVORNA PORUKA: prase

Kladim se da ce da se zavali pred TV, naruci picu, podigne noge na sto i pomisli kako mu je sad dobro...

pa, prase, drago, sta ce joj zivot sa njim ako je takav? cemu ostajanje?

Zato sto ja iskreno verujem da covek koji je dobar u osnovi ne moze odjednom da postane potpuni kreten. Ako je ona u njemu prepoznala ljubav svog zivota, udala se za njega i rodila mu dete a pri tom su 6 godina u vezi, logicno mi je da pretpostavim da oni jesu jedno za drugo ali je on trenutno posrnuo, a ne da je sve bilo greska.

Ovo sto se sada desava je, prema mom misljenju, faza kroz koju svaki muskarac prodje - samo neko stigne do prevare, a neko samo misli u sebi "sta mi je ovo trebalo". Muskarci su jednostavno nespremni da budu roditelji i porodicni ljudi "preko noci". Mi zene se uz pomoc hormona i stomaka koji neprestano raste vise od pola godine spremamo na to da budemo majke. Muskarci jednu noc dernece sa drugarima jer su postali ocevi, a sledecu bdiju zbog bebe i nije im pravo. Ne kazem svi, ali vecinom. Gledam moje drugare, sve su to divni momci, puno ih volim, ali se svi brane od toga da postanu porodicni ljudi. Mada neki od njih imaju po dvoje dece.

Zaista verujem da ce ovo proci i da moze da prodje, da se zaboravi i ostavi iza sebe. Iz najblizeg okruzenja znam za coveka koji je napravio dvoje dece ljubavnici, priznao sve zeni, pomirio se sa njom i sa njom ostao do kraja zivota. Cak je posle priznanja imao i dvoje dece sa zenom. Tu je decu odgajao, a ono prvo dvoje nije nikada ni pogledao. Ako mene pitas, nije ni to bas u redu, ali eto kazem - moguce je.

sve ima svoj kraj, samo kobasica ima dva!

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 501
7.4.2010 12:22:54   
jelena038
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Pitanje: Čiji je stan u kom živite? 
mislim da je rekla da otplacuju kredit za isti, znaci zajednicki.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 502
7.4.2010 12:22:58   
Mari86
Ja sam se doselila kod mm u kucu,ali cim smo se vencali sve je preslo na mene....
imali smo raznih slucajeva u nasoj okolini pa smo se sa te strane obezbedili...
Pa ako je voljan da radi nesto sa strane,onda moze da se iseli...user posted image i to slobodno...
Kroz garazu da izadje,ne kroz vrata jer na vrata ulaze ljudi..

< Poruku je uredio Mari86 -- 7.4.2010 12:23:40 >

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu prase)
Direktna veza do poruke: 503
7.4.2010 12:25:49   
jelena038
prase, ja sam to pisala tri poslednja dana, potpuno isti odnos prema prevari imamo user posted image samo sam danas besna, jer je stvarno drzak. a savetujem joj da ode negde da odmori od svega i lepo razmisli, ne da njemu tera inat tim odlaskom. mislim da je to i njena ideja.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 504
7.4.2010 12:30:40   
Anoniman
ja vise nisam pametna...
user posted image user posted image user posted image

anita, sta god da odlucis samo napred...

i ja mislim da bi trebalo da budes malo ostrija ali...za tebe ti znas najbolje../.

draga, iscupaces se ti iz ovoga, one way or another...user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 505
7.4.2010 12:34:35   
Rivana

E onda macan ima da placa kredit i da ode oiz stana, kad moze da ima svalerke moze i placa kredit za stan svom detetu!

Direktna veza do poruke: 506
7.4.2010 12:36:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb

Ta devojka je najmanje kriva. Ok, jako je ljigavo biti u vezi sa ozenjenim covekom, ali u celoj ovoj situaciji , najljigaviji je on.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 507
7.4.2010 12:49:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Rivana

E onda macan ima da placa kredit i da ode oiz stana, kad moze da ima svalerke moze i placa kredit za stan svom detetu!

Ja na to ne bih gledala tako. Pitala bih se: Mogu li ja plaćati kredit za taj stan? Mogu! On ide. Ne mogu! Ja idem.
Moj stav je da ako ću se razvesti, nebitno dal svojom ili njegovom krivicom - razvela sam se. Muž plaća alimentaciju, i ćao.

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 508
7.4.2010 12:53:11   
Rivana

Ja na to ne bih gledala tako. Pitala bih se: Mogu li ja plaćati kredit za taj stan? Mogu! On ide. Ne mogu! Ja idem.
Moj stav je da ako ću se razvesti, nebitno dal svojom ili njegovom krivicom - razvela sam se. Muž plaća alimentaciju, i ćao.

ne placa meni nego svom detetu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 509
7.4.2010 12:54:25   
Anoniman

A ti ćeš da se iseliš i dete će da živi samo?
Ja prosto ne bih pristala. Pristala bih da on i ja delimo ratu za kredit: ja plaćam svoj deo, a on detetov.

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 510
7.4.2010 12:54:37   
Mari86
slazem se,ima da placa dok je njega...

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 511
7.4.2010 12:55:29   
Anoniman
Muškarci skloni varanju svojih partnerki vrlo verovatno imaju niži IQ od vernih muškaraca, zaključili su naučnici.

Što je muškarac inteligentniji to je manja verovatnost da će varati svoju partnerku, tvrdi britanski evolucijski priholog dr Satoši Kanazava.

On svoju teoriju temelji na dokazu da su muškarci kroz istoriju evolucije uvek bili blago skloni poligamiji.

To se, međutim, promenilo, tvrdi dr Kanazava, objašnjavajući da je ulazak u monogamni seksualni odnos za muškarce veliki evolucijski napredak.

Prema njegovoj teoriji, inteligentni muškarci će se pre razvijati, odnosno, kada je preljuba u pitanju, muškarci koji ne mogu da prilagode i ne mogu da odole iskušenju, verovatno su gluplji.

„Što su muškarci inteligentniji veća je verovatnoća da će poštovati seksualnu isključivost od manje inteligentnih, jer su spremniji da se upuste u nove prakse i tako postanu uključeniji u život", objasnio je Kanazava.

Kanazava takođe tvrdi da se teorija ne može primeniti i na žene jer se od davnina od njih očekivalo da budu verne jednome partneru, čak i u poligamnim drušvtima.

user posted image

PA ME SLOBODNO KAMENUJTE-KAD NISAM AMPUTIRALA TRULEŽ , BILA SAM AMPUTIRANA OD STRANE TRULEŽI!!!!ko razume,shvatiće.....

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 512
7.4.2010 13:00:17   
Rivana

A ti ćeš da se iseliš i dete će da živi samo?
Ja prosto ne bih pristala. Pristala bih da on i ja delimo ratu za kredit: ja plaćam svoj deo, a on detetov.

Narvno da nece samo da zivi, ali glupo je da on placa samo alimentaciju a ja i stan i troskove oko stana, e pa ne moze tako! Ali ovako se slazem on placa svoj a ja deteov deo, to je ok! Mora i ona placati deo tog stana, zbog deteta, taj stan ce jednom biti deteov, glupo je da majka snosi sve troskove!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 513
7.4.2010 13:03:41   
*Alexx*
Čekajte, bre, ljudi, vi ste Anitu i razveli i šta sve ne.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 514
7.4.2010 13:08:22   
Rivana
Mi do deobe stana stigli, bas smo preterali!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 515
7.4.2010 13:09:28   
jelena038
imovina stecena u braku deli se po pola. ovo nije imovina, jer nije otplacena. niko tu nikoga ni na sta ne moze da prisili i situacije mnogo jadna, jer se inatom vrlo lako moze desiti da stan zavrsi u vlasnistvu banke, posto je najcesce pod hipotekom, a banka tolerise tek par meseci kasnjenja rate. sto je manje godina ostalo, lakse je, ali i tada, imovina stecena u braku deli se... znaci opet ce se stan ili prodati, pa na pola, ili neko mora da popusti. super bi bilo kada bi svaki muskarac zeni i detetu ostavio stan, ali muskarci nisu sto su nekad bili, osim toga, svaki ce pre reci: stan je moj, ja ga placam, ako oces ostani tu, ako neces, dete ostaje, a ti put pod noge. i problem je sto na sudu prednost uvek ima majka, ali ako majka nema stan, posao, niti ikakva sredstva za zivot, a muskarac ima sve to, dete moze pripsasti i ocu. retko, majka je majka, ali ipak, moze. nisam ovo trebala da pisem, znam, jer je aniti vec dovoljno muka od svega, ali cisto, da ne lupamo vise o stanovima, jer je sve komplikovano i ne pomazemo joj nikako user posted image nasmejte je malo..

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 516
7.4.2010 13:09:47   
minavb
Izgleda. Molim da moderator obrise sve poruke sa pravnim zavrzlamama, mislim da Anita ne treba sada da cita takve stvari.

< Poruku je uredio minavb -- 7.4.2010 13:11:39 >

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 517
7.4.2010 13:09:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Alexx RR

bravo alex

žena to ne želi, svaka daje svoje mišljenje i to je ok...

ali brakorazvodna parnica...nisam znala da to na rr može...user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 518
7.4.2010 13:11:57   
Mari86
Bas smo preterale...ali ja nisam mislila nista lose...izvini Anita user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 519
7.4.2010 13:13:16   
jelena038
ma ne, mislile su najbolje, i ja sam, i sve smo, ali je to sa kreditom mnogo komplikovano i tesko, i sama sam u stambenom kreditu i sto puta sam mislila, da mi se desi razvod, sta bre od tako malo kvadrata, plus neotplacenih, plus na dva dela.. zali boze i njega i me,e i nevinog i krivog, i dete... jeftinije se pomiriti i oprostiti. majke mi.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 520
7.4.2010 13:13:22   
Anoniman
Poteglo se pitanje da li će da ga izbaci ili će da ode ona... Ja sam samo rekla kako bih ja donela odluku.

A dodala bih još da meni ne bi bila satisfakcija da švalerku nazove predamnom i kaže joj da je gotovo, jer to po meni nije garant ničega.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 521
7.4.2010 13:13:27   
Rivana

IZVORNA PORUKA: banini

IZVORNA PORUKA: Alexx RR

bravo alex

žena to ne želi, svaka daje svoje mišljenje i to je ok...

ali brakorazvodna parnica...nisam znala da to na rr može...user posted image

Ona zivi sa njim i najbolje zna sta joj valja ciniti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 522
7.4.2010 13:14:54   
Rivana

Poteglo se pitanje da li će da ga izbaci ili će da ode ona... Ja sam samo rekla kako bih ja donela odluku.

A dodala bih još da meni ne bi bila satisfakcija da švalerku nazove predamnom i kaže joj da je gotovo, jer to po meni nije garant ničega.

U pravu si Tasho, jer vec u sledecem trenutku kad bude bio sam moze je nazvati i reci da je morao to i to da joj kaze zbog zene!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 523
7.4.2010 13:15:09   
jelena038
kad se setis koliko ste zajedno gladovali za taj krov nad glavom, i to malo kezavo, ma ne moze jedna svaleracija i jedna droljica da prismrdi, a ne da porusi! anita, sreco, nateraj ga da digne jos jedan kredit, za letovanje!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 524
7.4.2010 13:15:12   
minavb
IZVORNA PORUKA: minavb

Izgleda. Molim da moderator obrise sve poruke sa pravnim zavrzlamama, mislim da Anita ne treba sada da cita takve stvari.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Omiljena boja
taki_82

Plava (32%)

Zuta (5%)

Crvena (19%)

Zelena (15%)

Bela (10%)

Crna (19%)

Ukupan broj glasova: 62

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here