jelena038
|
pa stvarno, jbt, tolerantna sam, majke mi, dok god su u pitanju lepa osecanja, posteno priznanje, iskreno kajanje, makar volja da se stavri isprave, da se oprosti, da se saceka, razmisli, izvaga, da se prihvate stvari kao nemoguce za promeniti... jbg, ljubav je ljubav, ako je voli, dzabe nam i bes, dzabe sto su oboje, jbg, vole se. ali neka to kazu onda, nek priznaju i otvoreno kazu da su pogresili, da prihvataju odgovornost, da anitu makar zamole za oprostaj. pa njih dvoje su cudovista! njoj nije dovoljno sto je vec dovoljno ucinila da razori tu porodicu, vec prvim pozivom, nego gazi dalje... a on je stiti, razume je, sta koji ? a anita je smerna, pravedna savesna i stalozena, i posto anita ne preti da ce da se ubije, ili da ce da izadje i na dobos objavi za kakvog je (nema smajlija za tu rec) udata, onda je miran, pa moze da brine o onoj tamo... ma nemam pojma, meni se povraca, al bukvalno, mnogo sam se razocarala. razocaravam se i u svoju toleranciju, i sve svoje pokusaje da budem objektivna i da svakoga gledam prvo kao coveka. ispada da bolje u zivotu prolaze ovi sto unapred svakoga gledaju kao , pa ne budu povredjeni i jos ih cene kao veoma promucurne. a za nas, obicne, iskrene, spremne da prastamo i razumemo i hitlera, covecanstvo ima samo rec: budala. ovo nije psovka, necu da cenzurisem.