Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 15:09:35
|
|
|
|
Anoniman
|
joj, al su svi porasli i mnogo slatkiiii... jaoj, jedva cekam da mi proradi net, pa da i mi stavimo slicice vec jednom i da vidimo sta ima sve novo! jaoj bas sam se raznezila!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 15:44:12
|
|
|
|
anajid
|
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 15:46:23
|
|
|
|
Anitaaa
|
JAo anajid presladak je.Deluje stariji od mesec ipo dana
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 2.4.2010 17:02:59
|
|
|
|
anajid
|
Hvala Anitaaa,ima puno kosice i dosta je dugacak pa valjda zato izgleda stariji!Poljubac!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 2.4.2010 17:06:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: anajid stvarno deluje starije...sunce malo...kako je sladak...a boga mi frajerski je i obucen
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.4.2010 21:41:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam danas bio frajer
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.4.2010 21:44:08
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Auuuuuuuuuuu JMPM ma kakav frajer ova je dasaaa. Sto smo zgodni.Puj puj puj.....Lepotane
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.4.2010 21:46:47
|
|
|
|
pepino
|
Joj momacke kosuljice,presladak je,mico mali!!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.4.2010 21:51:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala drage
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.4.2010 21:59:58
|
|
|
|
kika 80
|
presladak je ...pravi mali frajer
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.4.2010 22:45:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica Ja sam danas bio frajer Frajer od glave do pete ..........!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 4.4.2010 22:55:02
|
|
|
|
Anoniman
|
divne ste
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 5.4.2010 10:30:25
|
|
|
|
anajid
|
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica Ja sam danas bio frajer Gle momka kako se doterao,presladak sam!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 5.4.2010 13:57:59
|
|
|
|
marince1
|
jmpm,nije on samo danas bio frajer. On to svaki dan! Dusa moja mala!!!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 5.4.2010 14:13:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: marince jmpm,nije on samo danas bio frajer. On to svaki dan! Dusa moja mala!!! He,he,he...hvala vam svima ...mora da je na mamu ako je tako svaki dan
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 5.4.2010 22:33:33
|
|
|
|
sneza24
|
indy preslatka je.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 5.4.2010 22:39:23
|
|
|
|
eugenija
|
Joj Stefana JMPM, gde se to spremio dečko, u grad malo da muva ribice? Sladak je kao šećeković! Indy, curica ti je prava mala njanjica za maženje!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 5.4.2010 22:41:15
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: anajid A vidi mog komsije Andrije.... malo
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 14:32:58
|
|
|
|
Anoniman
|
juce...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 14:34:58
|
|
|
|
minavb
|
Ja se istopih gledajuci ove slike!!!!!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 14:36:17
|
|
|
|
marince1
|
Oti Divna je!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 14:37:31
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala devojke...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pepeljuga ( srpska narodna bajka)Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?