Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.3.2010 15:11:41
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Unica Moja chupavusha.... Una Joooooooooj prelepa je bebica! Izgleda da su sve Une cupave
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.3.2010 15:57:58
|
|
|
|
Anitaaa
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.3.2010 16:06:25
|
|
|
|
Anoniman
|
PAVAM
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.3.2010 16:32:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Uspeli smo da se pohvatamo sa zubicima
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.3.2010 16:33:29
|
|
|
|
Anitaaa
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.3.2010 17:07:12
|
|
|
|
NadaR
|
Obozavam svu nasu rr djecurliju
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.3.2010 17:12:42
|
|
|
|
NadaR
|
Moram vam pokazati ovo ... pa nek neki moderator kasnije obrise Moje princeze danas tati cestitale rodjendan > cerkice moje sestre
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.3.2010 17:32:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Jos malo pa mamice...On je presladak...presladak...pogotovu ovde gde spava...jaoj Anitaaa, ja sam i dalje ubedjena da je tvoje dete ISTO TI!!! Mnogo je sladak a boga mi i ti lepo izgledas mada sam to videla i na druzenju kad sam te upoznala... Unica....pa koliko to kose beba tvoja ima??? MAsala, sreca malena!!! kako spava...ljubimo bebu u snove lepe... Deca!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.3.2010 17:32:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Jos malo pa mamice, koje su to boje njegove oci???
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.3.2010 17:51:43
|
|
|
|
Anitaaa
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Moram vam pokazati ovo ... pa nek neki moderator kasnije obrise Moje princeze danas tati cestitale rodjendan > cerkice moje sestre Preslatke su
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.3.2010 17:57:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI Jos malo pa mamice, koje su to boje njegove oci??? Braon draga,jel izgleda drugacije ?Hvala ti
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.3.2010 21:13:23
|
|
|
|
Daca88
|
IZVORNA PORUKA: Unica Moja chupavusha.... Una Divna je Preslatka garava kosica Dusa mala
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 2:42:44
|
|
|
|
eugenija
|
Čupke male, ove nove bebe čupave me podsećaju na Viktora kada se rodio.. OTI, Unice Samo bih mazilaaaaaaaaaaaaaaaaa i gnjavilaaaaa... A tako suu nežne da čovek može samo da im se iz daleka smeška Njaaaaa I ovi vejiki do godine i ovi majo još veći pjeko godine, svi mi se raspupali kao ljubičice u proleće. Granula i deca skupa sa suncem! Svi kao bombone ! Mi smo vojska najjača - nema šta! Pozdrav za sve rr drugare od vašeg Vika :
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 2:45:17
|
|
|
|
lothroniell
|
Saljem poljubac i pozdrav Viku, jedno od moje omiljene dece sa RRa moram priznati! Prava je faca!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 2:50:17
|
|
|
|
eugenija
|
Hvala puno draga Loth Viko mafija ti šalje jedan Još 22 dana, ha?
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 7:37:21
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Čupke male, ove nove bebe čupave me podsećaju na Viktora kada se rodio.. OTI, Unice Samo bih mazilaaaaaaaaaaaaaaaaa i gnjavilaaaaa... A tako suu nežne da čovek može samo da im se iz daleka smeška Njaaaaa I ovi vejiki do godine i ovi majo još veći pjeko godine, svi mi se raspupali kao ljubičice u proleće. Granula i deca skupa sa suncem! Svi kao bombone ! Mi smo vojska najjača - nema šta! Pozdrav za sve rr drugare od vašeg Vika : ljubi mi mafiju najmnogo!!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 8:23:00
|
|
|
|
*Alexx*
|
Jao, Eugiiiiiiii, tvoj Vik će biti pravi zavodnik i šmeker
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 8:46:58
|
|
|
|
pepino
|
Jos malo pa mamica-presladak je,cupko mali.... Nado- curice su kao princeze,nemam rijeci.... Eugi-sta da kazem,moram sto prije roditi jednu popisulju pa da mi bude zet....
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 10:20:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Kako je sladak, dusica mala
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 10:36:38
|
|
|
|
gagana83
|
Eugi pa on je predivan!!!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 11:20:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Čupke male, ove nove bebe čupave me podsećaju na Viktora kada se rodio.. OTI, Unice Samo bih mazilaaaaaaaaaaaaaaaaa i gnjavilaaaaa... A tako suu nežne da čovek može samo da im se iz daleka smeška Njaaaaa I ovi vejiki do godine i ovi majo još veći pjeko godine, svi mi se raspupali kao ljubičice u proleće. Granula i deca skupa sa suncem! Svi kao bombone ! Mi smo vojska najjača - nema šta! Pozdrav za sve rr drugare od vašeg Vika : Eugi, ja nemam reci... meni se place od lepote... mada i dalje tvrdim da je ISTI TI!!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 13:37:15
|
|
|
|
kleopatra*
|
IZVORNA PORUKA: Unica Moja chupavusha.... Una Pile malo slatko i cupavo
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 13:38:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Slatkisi maleni
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 13:39:41
|
|
|
|
kleopatra*
|
Anita,Eugi,Mamice deca su vam preslatka
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 14:59:28
|
|
|
|
anuksunamun
|
kako su vam lepe bebare..svaka cast mame drage
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?