Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 14:37:45
|
|
|
|
Rivana
|
Bas je slatka melena
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 14:41:00
|
|
|
|
Mari86
|
jao kakve male bubice lepe... Devojke deca su predivnaaa...i ja sam se istopila...pricam sa ekranom...
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 14:43:58
|
|
|
|
Nena81
|
Po jedno za svaku lutkicu i svakog frajera od Nene. Sva se topim kad vidim koliko dece ima.
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 15:22:38
|
|
|
|
pepino
|
Oti,ona bas raste,mijenja se,kao velika je vec!!!Mikica mala medena!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 16:02:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepino Oti,ona bas raste,mijenja se,kao velika je vec!!!Mikica mala medena!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 16:13:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI juce... Kako lepo spava ... ......i vidi te okice!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 16:23:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Oti,ona je med mali najsladji !
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 16:58:13
|
|
|
|
Anoniman
|
kali, jos malo pa mamice
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 17:36:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Otice,moram ti reci da je Stefan odusevljen i da joj je rekao EEEEEEEEEEjjjjj
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 17:44:38
|
|
|
|
Shishica
|
Teodora, taaaako bi te iscmakala sad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 19:23:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Teodora, taaaako bi te iscmakala sad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! evo zovem te na kafu da dodjes da je icmaces... slobodno!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 19:30:23
|
|
|
|
buhla
|
evo sad Pavlu pokazujem Teodoru... e pa ako sad ne izidje, onda stvarno ne znam kad' ce!!!! Oti, Teodora je joooooooooooooooooooooooooooooooj
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 19:31:11
|
|
|
|
Nensi*
|
Joj OTI preslatka je, maleno
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 19:31:44
|
|
|
|
minavb
|
Ej ti , pa ne moze tvoj Pavle da mazne sve cure sa RR! Pavle i Lara, to su srca dva. Teodora je rezervisana za mog vaterpolistu!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 19:39:12
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ej ti , pa ne moze tvoj Pavle da mazne sve cure sa RR! Pavle i Lara, to su srca dva. Teodora je rezervisana za mog vaterpolistu! pssssssssssst to samo da ga namamim ja napolje! mooram Lillyt da javim da mi posalje mms sliku Lare!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 19:42:21
|
|
|
|
Anoniman
|
pavle 'ajde napolje da vidis Teodoru.... vaterpolista kazes....hm....mmmmmm...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 19:43:00
|
|
|
|
minavb
|
Ugovoreni brak, tek onda nece hteti napolje.
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 19:44:09
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: OTI pavle 'ajde napolje da vidis Teodoru.... vaterpolista kazes....hm....mmmmmm... Na tatu.
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 19:45:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ugovoreni brak, tek onda nece hteti napolje. joj devojke moje drage...buhla, minavb my special girls...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 19:52:06
|
|
|
|
diamond
|
joj koliko preslatkih bebica i decice!!! oti bebuska ti je preslatka, pu,pu,pu...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 20:30:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Moram jednu kulersku da ubacim medju ove lepe devojcice
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 20:46:31
|
|
|
|
buhla
|
mamic... kakav mangup!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 20:48:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: buhla mamic... kakav mangup! Vidis !Ajde decko buhlicin izadji da te vidimo,samo nemoj da se mangupises odma kao ovaj moj
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 21:34:33
|
|
|
|
Modessty
|
mamin mali aikido majstor
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 6.4.2010 21:39:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty mamin mali aikido majstor Rekoh vec,genijalno ! malo!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?