Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.3.2010 15:11:41
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Unica Moja chupavusha.... Una Joooooooooj prelepa je bebica! Izgleda da su sve Une cupave
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.3.2010 15:57:58
|
|
|
|
Anitaaa
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.3.2010 16:06:25
|
|
|
|
Anoniman
|
PAVAM
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.3.2010 16:32:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Uspeli smo da se pohvatamo sa zubicima
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.3.2010 16:33:29
|
|
|
|
Anitaaa
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.3.2010 17:07:12
|
|
|
|
NadaR
|
Obozavam svu nasu rr djecurliju
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.3.2010 17:12:42
|
|
|
|
NadaR
|
Moram vam pokazati ovo ... pa nek neki moderator kasnije obrise Moje princeze danas tati cestitale rodjendan > cerkice moje sestre
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.3.2010 17:32:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Jos malo pa mamice...On je presladak...presladak...pogotovu ovde gde spava...jaoj Anitaaa, ja sam i dalje ubedjena da je tvoje dete ISTO TI!!! Mnogo je sladak a boga mi i ti lepo izgledas mada sam to videla i na druzenju kad sam te upoznala... Unica....pa koliko to kose beba tvoja ima??? MAsala, sreca malena!!! kako spava...ljubimo bebu u snove lepe... Deca!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.3.2010 17:32:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Jos malo pa mamice, koje su to boje njegove oci???
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.3.2010 17:51:43
|
|
|
|
Anitaaa
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Moram vam pokazati ovo ... pa nek neki moderator kasnije obrise Moje princeze danas tati cestitale rodjendan > cerkice moje sestre Preslatke su
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.3.2010 17:57:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI Jos malo pa mamice, koje su to boje njegove oci??? Braon draga,jel izgleda drugacije ?Hvala ti
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 31.3.2010 21:13:23
|
|
|
|
Daca88
|
IZVORNA PORUKA: Unica Moja chupavusha.... Una Divna je Preslatka garava kosica Dusa mala
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 2:42:44
|
|
|
|
eugenija
|
Čupke male, ove nove bebe čupave me podsećaju na Viktora kada se rodio.. OTI, Unice Samo bih mazilaaaaaaaaaaaaaaaaa i gnjavilaaaaa... A tako suu nežne da čovek može samo da im se iz daleka smeška Njaaaaa I ovi vejiki do godine i ovi majo još veći pjeko godine, svi mi se raspupali kao ljubičice u proleće. Granula i deca skupa sa suncem! Svi kao bombone ! Mi smo vojska najjača - nema šta! Pozdrav za sve rr drugare od vašeg Vika :
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 2:45:17
|
|
|
|
lothroniell
|
Saljem poljubac i pozdrav Viku, jedno od moje omiljene dece sa RRa moram priznati! Prava je faca!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 2:50:17
|
|
|
|
eugenija
|
Hvala puno draga Loth Viko mafija ti šalje jedan Još 22 dana, ha?
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 7:37:21
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Čupke male, ove nove bebe čupave me podsećaju na Viktora kada se rodio.. OTI, Unice Samo bih mazilaaaaaaaaaaaaaaaaa i gnjavilaaaaa... A tako suu nežne da čovek može samo da im se iz daleka smeška Njaaaaa I ovi vejiki do godine i ovi majo još veći pjeko godine, svi mi se raspupali kao ljubičice u proleće. Granula i deca skupa sa suncem! Svi kao bombone ! Mi smo vojska najjača - nema šta! Pozdrav za sve rr drugare od vašeg Vika : ljubi mi mafiju najmnogo!!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 8:23:00
|
|
|
|
*Alexx*
|
Jao, Eugiiiiiiii, tvoj Vik će biti pravi zavodnik i šmeker
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 8:46:58
|
|
|
|
pepino
|
Jos malo pa mamica-presladak je,cupko mali.... Nado- curice su kao princeze,nemam rijeci.... Eugi-sta da kazem,moram sto prije roditi jednu popisulju pa da mi bude zet....
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 10:20:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Kako je sladak, dusica mala
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 10:36:38
|
|
|
|
gagana83
|
Eugi pa on je predivan!!!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 11:20:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Čupke male, ove nove bebe čupave me podsećaju na Viktora kada se rodio.. OTI, Unice Samo bih mazilaaaaaaaaaaaaaaaaa i gnjavilaaaaa... A tako suu nežne da čovek može samo da im se iz daleka smeška Njaaaaa I ovi vejiki do godine i ovi majo još veći pjeko godine, svi mi se raspupali kao ljubičice u proleće. Granula i deca skupa sa suncem! Svi kao bombone ! Mi smo vojska najjača - nema šta! Pozdrav za sve rr drugare od vašeg Vika : Eugi, ja nemam reci... meni se place od lepote... mada i dalje tvrdim da je ISTI TI!!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 13:37:15
|
|
|
|
kleopatra*
|
IZVORNA PORUKA: Unica Moja chupavusha.... Una Pile malo slatko i cupavo
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 13:38:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Slatkisi maleni
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 13:39:41
|
|
|
|
kleopatra*
|
Anita,Eugi,Mamice deca su vam preslatka
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 1.4.2010 14:59:28
|
|
|
|
anuksunamun
|
kako su vam lepe bebare..svaka cast mame drage
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?