jelena038
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Šalu na stranu, to je bila jedna od stvari koje sam ja pitala u vreme kada sam merila T, jer nisam bila sigurna koliko to utiče. Koliko utiče to da legnem oko ponoći, dete me probudi oko 3-4, ustanem, odem u drugu sobu, dignem njega od 12-13kg, prenesem ga kod nas u krevet, pa taman legnem, on je žedan, pa ustanem opet, pa opet legnem, i eto 6.30h, zvoni budilnik. Ali sam onda razmišljala i zaključila da ako istu aktivnost obavljam svaku noć, i ako to utiče na pomeranje T, da se to onda dešava pravolinijski, i dobijala sam lepe grafove. Takođe, tada sam pitala i da li ja mogu svako jutro u isto vreme da: u 6.30 zvoni sat, ustanem, napravim 4 koraka do WC i izmerim T, po istom principu: ako to radim svako jutro, valjda se svako jutro onda podjednako menja T za ta 4 koraka. (nerviralo me je što pišti digitalni toplomer, i nisam htela da budim muža i dete) No, niko nije znao da mi kaže da li je to tako moguće raditi ili ne? ja sam upratila da se temp promeni i dok istresem zivim toplomer, pa to rdim uvece. mislim da je vaznije odmah meriti, pre samog protezanja, sto je gotovo nemoguce, nego to spavanje u komadu. a digitalcu ne verujem, pisala sam o tome. jednom ti baterija krene da zeza i zezne ti mesec dana merenja. nego, tasa, ako imas vec takav ritam, ja ti savetujem da ti jedan poseban budilnik uvedes oko 4h, za slucaj da se dete ne probudi, da ne ispadnes iz koloseka