Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 25.3.2010 19:19:36
|
|
|
|
lesica
|
Moja omiljena prica sa kojom me ubise ovih dana je da ja kao trudnica ne smem da farbam jaja za Uskrs jer ce mi dete biti stalno crveno u licu Ali kada su obe mame zapele...eto im neka farbaju jaja,a mm i ja idemo na izlet sa drustvom
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 26.3.2010 14:22:46
|
|
|
|
strelitzia
|
Ja sam danas čula da trudnica ne smije jesti meso koje je ujeo vuk!
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 26.3.2010 14:26:41
|
|
|
|
liliana
|
A kak češ znat da ga je ujeo vuk???
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 26.3.2010 14:28:19
|
|
|
|
strelitzia
|
E pa zna baba :))))))
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 26.3.2010 14:42:48
|
|
|
|
liliana
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 26.3.2010 15:14:57
|
|
|
|
micketta
|
joj, sad sam tek videla. smejem se glasno za vuka
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 26.3.2010 15:53:50
|
|
|
|
mejra81
|
Ne znam da li je neko pisao al bebeci i deciji ves nikako ne kaciti naopacke(zakacis za nogavice ili majcu obrnuto i sl.) deca ce vam biti naopaka....
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 26.3.2010 15:57:48
|
|
|
|
LillyT
|
Hodace na rukama Hm, moja mama je onda sve kacila nopako.....
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 27.3.2010 13:39:47
|
|
|
|
strelitzia
|
imam još jednu... kažem ja mojoj babi danas da ću praviti ribu za ručak, a ona meni: "pa šta ja znam, do sad žene nisu jele ribu..." "A što?" "Pa biće im djeca pirgava" Extra
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 27.3.2010 20:10:19
|
|
|
|
eni26
|
ne znam da li ste ovo culi?? kazu babe ako predjes preko gumenog creva ,bebi se veze pupcana vrpca oko vrata
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 27.3.2010 22:59:52
|
|
|
|
sneza24
|
A jeste cule da u trudnoci morate sve da jedete da bi dete posle jelo sve.Na primer ja ne jedem paradajz(i jos mnogo sto-sta) i nema sile koja bi me naterala da ga pojedem.Svekrva mi je znala nabaciti vise puta:Jao to dete nece nista jesti. Ili da dete kad pocne da jede prvi put bi trebalo da mu da neko ko jede sve,kao da bi i ono jelo. Kako da ne.Samo da je probao neko da mu da ruku bih mu odsekla.
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 27.3.2010 23:02:01
|
|
|
|
aleksandraz
|
Da da al nema veza nije tacno IZVORNA PORUKA: sneza24 A jeste cule da u trudnoci morate sve da jedete da bi dete posle jelo sve.Na primer ja ne jedem paradajz(i jos mnogo sto-sta) i nema sile koja bi me naterala da ga pojedem.Svekrva mi je znala nabaciti vise puta:Jao to dete nece nista jesti. Ili da dete kad pocne da jede prvi put bi trebalo da mu da neko ko jede sve,kao da bi i ono jelo. Kako da ne.Samo da je probao neko da mu da ruku bih mu odsekla.
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 27.3.2010 23:02:24
|
|
|
|
cipiripi
|
ja sam cula da ne uzima makaze... zasto pojma nemam... i da ako se jedu bademi beba ima kosu kao Una Gaganina
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 27.3.2010 23:12:39
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi ja sam cula da ne uzima makaze... zasto pojma nemam... i da ako se jedu bademi beba ima kosu kao Una Gaganina
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 27.3.2010 23:13:06
|
|
|
|
gagana83
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 27.3.2010 23:17:42
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Meni su govorili i ako imam hladna stopala da ću roditi dečaka,a to što sam zaboravna znači da nosim devojčicu-to su pričali drugi Eto, ja imam hladna stopala, a nisam (još) zaboravna, a nosim devojčicu. Takođe, nosim nisko i u špic, i više jedem kiselo nego slatko, a bebče me šutira više na desnoj strani, pa opet, još uvek ipak devojčica, a ne dečak. OK, za maženje stomaka ne mogu da kontriram, mm ima kovrdžavu kosu, pa ima realne šanse da i bebče ima, tako da TO možda bude istinito. Alergična sam kad me čak i nepoznati presreću sa dva komentara: zašto ne nosiš crveni konac, to se u trudnoći mora da te neko ne urekne, i: nemoj slučajno nešto da kupuješ dok ne izađeš iz porodilišta, ne valja se. Na moju veliku žalost, to dobijam i od familije.
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 28.3.2010 16:11:09
|
|
|
|
eni26
|
takodje kazu kad sedi,neko pridje iza ledja i prospe joj malo soli po glavi..ako digne prvo levu ruku musko je,a ako desnu-zensko ???
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 28.3.2010 16:47:52
|
|
|
|
paki
|
Eni 26 u mom slucaju je to tacno.To mi je komsika uradila pre nego da saznam da ce moja beba biti decak.
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 28.3.2010 19:05:28
|
|
|
|
Dora
|
Davali smo tati 3 godine i spremamo se da izađemo na groblje i odnesemo cveće, prilazi mi tetka i kaže: "Ti ne ideš na groblje, trudna!" A ja otkad sam trudna bila već 10 puta. Pa šta?
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 28.3.2010 19:10:47
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: paki Eni 26 u mom slucaju je to tacno.To mi je komsika uradila pre nego da saznam da ce moja beba biti decak. eto..to je moja mama uradila najboljoj prijateljici pre 15 god i tacno je
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 28.3.2010 21:38:10
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi ja sam cula da ne uzima makaze... zasto pojma nemam... i da ako se jedu bademi beba ima kosu kao Una Gaganina
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 28.3.2010 21:59:09
|
|
|
|
marince1
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 28.3.2010 22:19:33
|
|
|
|
Zoka81
|
Mene je tetka dok jos nisam znala pol deteta posula sa solju da ne vidim i ja sam se uhvatila za nos i rekla mi je da ce sto posto biti decak a da sam se uhvatila za usta bila bi devojcica. Decak je stvarno al sigurno ne zato sto sam se uhvatila za nos......
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 28.3.2010 22:20:21
|
|
|
|
Zoka81
|
Isto sam cula da kad zena u trudnoci ima kiselinu znaci da bebi raste kosa....
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 28.3.2010 22:34:13
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Zoka81 Isto sam cula da kad zena u trudnoci ima kiselinu znaci da bebi raste kosa.... Demantujem! Ja nisam znala sta je to kiselina u trudnoci,zezali smo se da ce beba da bude celava do prvog razreda Kad ono rodio se mali cupavac
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?