|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
26.2.2010 21:05:31   
Anoniman
da,i to je....ali cini mi se da je pocelo(piskanje user posted image ) tek posle testiranja...kao i prezderavanje... joj ceo dan sam provela kukajuci da sam se ugojila 3kg a nisam ni u drugom tromesecju...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 901
26.2.2010 21:56:47   
Nana*
Leno ja nikako ne mogu da ti kazem kad ne treba da dobijem jer su mi ne redovne user posted image Na mene ti svaki mali stresic utice uzasno. Par meseci dobijem na 32 dan, a onda kao prethodna dva na 43.! Pa onda na 25. i tako u krug, katastrofa. Inace meni je 11 DPO tek, ali sam isto pre par dana primetila to na usminama i svaki dan je sve tamnije i tamnije, samo sto mi je desna malo svetlija user posted image . Primetila sam cak i malo prema gore iznad usmina jednu tamnu flekicu koja nije spojena sa ostatkom... I ja od danas trckam na wc svaki cas al mislim i da sam se malo prehladila, stalno sam bosa. Samo sam sad primetila u Wc vodenasti iscedak, par kapi i za njima providni sto se rasteze user posted image , al ne puno... O nije, jer sam je proveravala sa Lh testom. Cak sam ga i danas uradila i - je... I da, ledja me bole vec 3 dana...

< Poruku je uredio Nana* -- 26.2.2010 22:01:27 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 902
26.2.2010 22:03:45   
Anoniman
ti kao i ja,i ja sam imala uzasno neredovne menstruacije...
e i to sa trckanjem u wc ima veze sa trudnocom. ja kada sam tek zatrudnela(dok jos nisam ni znala) imala sam e.colli (peckanje i krv pri mokenju) pa sam pila i antibiotike(srecom amoksicilin).... a kada ti je bila poslednja user posted image ?

(odgovor članu Nana*)
  Direktna veza do poruke: 903
26.2.2010 22:09:40   
Nana*
Poslednja mi je bila 6. februara trajala 5 dana. Nabavila sam te Lh trakice i iako su mi preporucili na moj slucaj 23 dc da pocnem da koristim, ja sam 10 dc i pojavile se obe roze skoro iste. I odma to poslepodne egg white, tad smo i muckali. Sutradan je isto bilo dve roze na Lh, i onda nista do sad, sve -... I sad imam "taj" simptom user posted image

< Poruku je uredio Nana* -- 26.2.2010 22:12:04 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 904
26.2.2010 22:21:13   
Anoniman
tek oko 16.marta uradi test...ako ti je slicno kao meni(a jeste),ja dodam deset dana na normalni ciklus i to je otprilike to...
ja sam imala 4 decembra poslednju,a mislim da sam zatrudnela 31 decembar ili 1 januar... ja prepoznam ovulaciju po sluzavom sekretu i bolu u jajnicima...

(odgovor članu Nana*)
  Direktna veza do poruke: 905
26.2.2010 22:27:49   
Nana*
Ajooooj Leno pa to mi je kasno, ko ce to izdrzati user posted image . Tad ce mi biti tacno mesec od O... A videla sam ovde na testovima sliku od 10. dpo do 17. dpo, pa bi probala 14. Imam testova, nakupovala ja i za trudnocu i Lh user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 906
26.2.2010 22:31:10   
Anoniman
ali ne moze tebi biti u istim danima ovulacija kao kod devojaka koje imaju redovan ciklus... ali ako imas te tracice(ja ih nisam koristila i ne znam nista o njima) i ako znas kad je bila ovulacija onda uradi test recimo 2 nedelje posle ovulacije

(odgovor članu Nana*)
  Direktna veza do poruke: 907
26.2.2010 22:31:50   
Anoniman
znam da si nestrpljiva,i ja sam uzasno bila...ali probaj da iskuliras user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 908
26.2.2010 22:32:54   
Lilly*
Nana, pogledaj temu o testovim za trudnoću pa vidi iskustva user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 909
26.2.2010 22:34:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nana*

Ajooooj Leno pa to mi je kasno, ko ce to izdrzati user posted image . Tad ce mi biti tacno mesec od O... A videla sam ovde na testovima sliku od 10. dpo do 17. dpo, pa bi probala 14. Imam testova, nakupovala ja i za trudnocu i Lh user posted image

a kad ne treba da dobijes???
ja sam uvek za test jer znam kakva sam nestrpljiva uvek bila...
cesto nisam ni cekala jutarnju...da poludim.user posted image user posted image

(odgovor članu Nana*)
  Direktna veza do poruke: 910
26.2.2010 22:44:51   
Nana*
Kao sto rekoh neredovne su mi pa ne mogu da kazem tacno kad ne treba da dobijem user posted image Procitala sam sve teme i o testovima za trudnocu i o lh trakicama. I bas u testovima sam videla sliku, gde stoje testovi sa od 10 DPO do 17 DPO, tako da bas zbog toga hocu da uradim test 2 nedelje posle Ovulacije. E sad, posto cak i devojkama koje imaju redovne M, kao sto je u crticama i Versus napisala, skacu O sa 20. na 10. i 14. dc zato su nam preporucili Lh trakice kojima se testira porast hormona. Tako da sam se ja bas uznenadila da su mi na 10 dc pokazale 2 jednake crtice a tad se i pojavila sluz ( egg white ) sto je 100% bila O. Lh trakice su do danas ostale negativne, iako sam ja uvek mislila da mi je O mnogo kasnije, ali eto nije. Racunanjem je retko koja potrefila O. Nego ima li jos koja od vas onaj novi-stari simptom,modrih usmina user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 911
26.2.2010 22:48:57   
Nana*
Nego ja usla da pitam samo kad pocnu ti simptomi sa usminama, pa se raspisala o onome sto vec znam user posted image
Lh pokazali O, sekret isto, otprilike 7 dpo taj simptom, 14. dpo radim test user posted image Ljubim vas sve. Pisemo se u nedelju

< Poruku je uredio Nana* -- 26.2.2010 22:50:19 >

(odgovor članu Nana*)
Direktna veza do poruke: 912
26.2.2010 22:49:02   
Anoniman
a ja samo da dodam da ja vise nemam modre usmine,sada su normalne...znaci da je to izgleda samo u prvim nedeljama

(odgovor članu Nana*)
  Direktna veza do poruke: 913
26.2.2010 22:55:57   
Nana*
Ma super, bas mi je drago da sam proctala tvoj slucaj. Ja sam to sasvim slucajno nasla na nekom site, i onda ovde trazila ali samo sam na tebe naisla user posted image jer na tom site kazu, da su po tome stari ginekolozi jos pre, svih ovih sprava i tehnike 100 % odredjivali tridnocu. Ali nikad se nezna...

< Poruku je uredio Nana* -- 26.2.2010 22:58:56 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 914
26.2.2010 23:03:07   
Anoniman
da,i ja sam to procitala ali tek kada sam saznala da sam trudna...i onda sam povezala da mi je to bio znak,a ne neki poremecaj(kako sam ja mislilauser posted image )

(odgovor članu Nana*)
  Direktna veza do poruke: 915
26.2.2010 23:48:21   
sunce ***
e lenaje ajde i meni neki savet,danas ne treba user posted image ali mi je stomak nekako naduvan kao da cu user posted image a nema bolove u jajnicima, sto mi se dsava pred user posted image ,vec nekako blago boluckaju stalno sam gladna i evo tek danas su pocele grudi da me bole u stvari nekako su toplije,metalni ukus imam vec deset dana,ako si gledala prethodne poruke videla si imala sam i pojacan sekret sinoc kako ti to izgleda???

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 916
26.2.2010 23:58:20   
sunce ***
i piskanjeeeeeeeeeeeee svaki minut!!!!i to me izludjujeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunce ***)
Direktna veza do poruke: 917
27.2.2010 0:01:01   
sunce ***

IZVORNA PORUKA: Nana*

Sunce meni je rano jos... A nikad neznam kad mi kasni jer su mi uzasno neredovne user posted image radicu test na 14 DPO pa cemo videti... Moramo se opustiti draga... Pozzz

joj nana znam ali sve me vise nervoza hvata verujem i tebe namerno nisam danas kupila test da sacekam jos neki danuser posted image

(odgovor članu Nana*)
Direktna veza do poruke: 918
27.2.2010 1:05:42   
Anoniman
ako ti je ovo neki savet meni je stomak bio naduven kao pred user posted image i sve mi je bilo kao pred user posted image ,to nista ne mora da znaci,ali kod svake zene je drugacije
ja navijam za user posted image user posted image
hajde da nas obradujes za par dana sa user posted image

Direktna veza do poruke: 919
27.2.2010 14:03:11   
ivaj
U prvoj trudnoci kasnilo mi je i to je bilo to.A kako dobijam redovno,cim mi jedan dan zakasni ja znam da sam trudna.Sad drugi put,neverovatno ali imala sam ama bas sve simptome kao da cu da dobijem-boleo me je stomak,grudi,mucnina,umor,ma kao da cu da rodim mecku(a inace tako se osecam u svakom pms-u).Da me je neko pitao zaklela bih se da cu dobiti.Kad ono iznenadjenjeuser posted image
Jos da dodam da smo prvu bebu pravili osam meseci,a sad smo uspeli iz drugog puta.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 920
27.2.2010 14:27:21   
sunce ***
da evo sto ti kazes i ja se osecam kao da cu da rodim mecku stomak mi je jako napet ali opet nemam bolove kao pred user posted image ,i ta neka cudna pljuvcka metalna nemam pojma,kasni mi tek drugi dan user posted image user posted image ,a grudi su mi sve bolnije i stalno mi je puna besikauser posted image

< Poruku je uredio sunce *** -- 27.2.2010 14:29:02 >

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 921
27.2.2010 14:32:19   
sunce ***
videcemo posto su mi simptomi nekako slicniji pms otkud znam hvala u svakom slucaju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 922
27.2.2010 15:34:55   
ivaj
Drugi dan kako ti kasni a ti jos ni test nisi uradilauser posted image  Ja sam to na vreme,vec 29.dan.

Direktna veza do poruke: 923
27.2.2010 17:41:47   
sunce ***
ma uradila sam ali bio istekao rok pisala sam u  2 crtice i bio je ngativan juce user posted image

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 924
27.2.2010 17:58:31   
Anoniman
Zeno kupuj drugi! user posted image user posted image user posted image
Ma taj metalni ukus mi sumnjiv!
user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here