|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
22.2.2010 17:55:46   
Sonreir
IZVORNA PORUKA: sunce ***

pozdrav lot user posted image ,kada je najranije moguce uraditi betu?mada verovatno je bolje jos da cekamuser posted image

Mislim da je betu moguće uraditi nedelju dana posle "sumnjivog" odnosa user posted image Prelistaj temu Beta HCG user posted image

< Poruku je uredio Sonreir -- 22.2.2010 17:56:32 >

(odgovor članu sunce ***)
Direktna veza do poruke: 851
22.2.2010 17:58:08   
maja27
Sunce Vidis da beta moze da pokaze trudnocu od par dana! Jer je meni tako!

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 852
23.2.2010 14:01:21   
Nana*
Drage moje evo i ovde da pustim moja saznanja user posted image . Kazu da je jedan od najstarijih pokazatelja trudnoce i pre nego sto vas grudi bole ili se povecavaju kad su vam usmine dole ljubicaste sa sedefastim sjajem... Eto mozda nekome pomogne. Pozzz

(odgovor članu maja27)
Direktna veza do poruke: 853
23.2.2010 14:03:51   
maja27
Ja sam imala bas dosta simptoma, ali to sada nije ni vazno!

Znacu za sl putuser posted image user posted image

(odgovor članu Nana*)
Direktna veza do poruke: 854
23.2.2010 14:16:26   
sunce ***
hvala,izgleda da cu ipak cekati testuser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 855
23.2.2010 14:19:04   
Sonreir
Ako je bebica tu, neće pobeći nigde kad god ti uradila test, a ja ti želim da imaš strpljenja user posted image

Direktna veza do poruke: 856
23.2.2010 14:23:13   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Nana*

Drage moje evo i ovde da pustim moja saznanja user posted image . Kazu da je jedan od najstarijih pokazatelja trudnoce i pre nego sto vas grudi bole ili se povecavaju kad su vam usmine dole ljubicaste sa sedefastim sjajem... Eto mozda nekome pomogne. Pozzz

Ako cu nekome pomoci...
Ja nisam imala Niiiiiikakve simptome..ama bas nikakve... sem sto mi je kasnilo 10 dana!

(odgovor članu Nana*)
Direktna veza do poruke: 857
23.2.2010 14:26:25   
sunce ***
hvala puno nadam se da cu ga imati vidis kako se tvoje isplatilo user posted image ,sa prvom trudnocom bila sam mnogo,mnogo smirenijauser posted image user posted image

< Poruku je uredio sunce *** -- 23.2.2010 14:27:02 >

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 858
23.2.2010 22:21:43   
Nana*
Sad sam bas videla da je lenaJe imala taj simptom na 33. strani cini mi se na obodu ljubicasto i sedef user posted image kazu da su to koristili stari ginekolozi. Inace sam to nasla ne nekom site mislim da je hrvatski jos od 2005. god. i stvarno nisam znala za to.

< Poruku je uredio Nana* -- 23.2.2010 22:27:32 >

Direktna veza do poruke: 859
23.2.2010 22:59:45   
sunce ***
ja ne znam ni kako su one pre izgedale ali izgleda da je i kod mene ta leva malo plavkastauser posted image

(odgovor članu Nana*)
Direktna veza do poruke: 860
24.2.2010 13:39:21   
Nana*
Pa i meni isto user posted image nekako mi se cini svaki dan sve tamnije. Joj neznam sacekacu jos nekako da sledece nedelje pa cu da radim test. Rano mi je jos 8 DPO a tebi sunce?

< Poruku je uredio Nana* -- 24.2.2010 13:40:34 >

Direktna veza do poruke: 861
24.2.2010 21:25:46   
Anoniman
devojke,navijam da vidite user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nana*)
  Direktna veza do poruke: 862
24.2.2010 22:51:14   
Nana*
Hvala Leno user posted image da znas da sam se mnoooogo obradovala kad sam videla tvoj simptom user posted image al meni je jos rano treba sledace nedelje da radim test. Nadamo seee user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 863
26.2.2010 11:37:44   
sunce ***
ovde nema nikoga a ja imam pitanjce user posted image user posted image

(odgovor članu Nana*)
Direktna veza do poruke: 864
26.2.2010 11:43:56   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: sunce ***

ovde nema nikoga a ja imam pitanjce user posted image user posted image

postavi pitanje draga, ako ne budem ja znala odg naci ce se neko od djevojaka da ti odgovori user posted image

Direktna veza do poruke: 865
26.2.2010 11:57:58   
sunce ***
pa evo rekla sam u 2 crtice ali ponovicu malo boluckanje jajnika,metalni ukus kada pijem vodu,muka dok nesto ne pojedem,grudi malo tvrdje ali nista posebno i nervoza kao pred user posted image ,danas ne treba da user posted image ,a i nece jer dolazi ujutru da li su ovo znaci user posted image ili user posted image ?inace ne kasni mi dobijam na 28 retko 29 danauser posted image user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 866
26.2.2010 12:03:09   
Dudu25
Draga

sve simptome imas za user posted image  i voljela bi od srca da bude to u pitanju ...

znaci imas i neke simptome koje su za PMS ali metalni ukus i muka to ti je vise znak za user posted image  tako da daj Boze da bude to i da ti kasni 9mjeseci user posted image

Direktna veza do poruke: 867
   [Obrisana poruka]
26.2.2010 12:09:24   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Direktna veza do poruke: 868
26.2.2010 12:10:45   
sunce ***
hvalauser posted image pa ja kao da vec nisam rodila dete totalno sa se pogubila i ne umem vise ni te simptome da razlikujem,jeste da su i slicni ali ja cas pomislim sigurno je jedno cas drugo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 869
26.2.2010 12:14:13   
sunce ***
znam ali ja sam i sa proslom trudnocom imala rano taj metalni ukus,mada i simptomi dolaze pre kasnjenja user posted image ako se ne varam,tesko mi je da procenim a i jutros sam uradila test sa isteklim rokom 27.12.2009. zbo greske farmceuta user posted image user posted image user posted image user posted image i bio je totalno negativan mada iako je istekao pokazala se konrolna crta sto znci da je mozda i tacanuser posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 870
   [Obrisana poruka]
26.2.2010 12:15:32   
Brisani korisnik

Direktna veza do poruke: 871
26.2.2010 12:17:38   
sunce ***
user posted image user posted image user posted image aha a koji je to????samo ga tako trazim?

Direktna veza do poruke: 872
   [Obrisana poruka]
26.2.2010 12:24:12   
Brisani korisnik

Direktna veza do poruke: 873
26.2.2010 12:31:32   
sunce ***
e da i ono sto me najvise interesuje imala sam sinoc jako pojacan sekret ali onako beo skoro providan i sluzav sta to znaciuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 874
   [Obrisana poruka]
26.2.2010 12:32:36   
Brisani korisnik

Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here