|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
26.2.2010 12:34:51   
Njakica

IZVORNA PORUKA: sunce ***

e da i ono sto me najvise interesuje imala sam sinoc jako pojacan sekret ali onako beo skoro providan i sluzav sta to znaciuser posted image user posted image user posted image

Meni se javlja u toku ovulacije.

(odgovor članu sunce ***)
Direktna veza do poruke: 876
26.2.2010 14:32:52   
Nana*
I meni se javi beli, providan sluzav pred O user posted image znas sta sam ja radila. Kupila sam brdo LH testova i pocela da ih radim 10dc tad mi je pokazalo 2 crtice skoro iste, malo posle taj sluzav sekret znaci O. kasnije sam radila jos par dana, sve svetlije i svetlije. Posto su mi ne redovne itd. sad kako god da mi se pojavi neki sumnjivi sekret ja test i proverim user posted image do sad samo jedna jedina crtica svaki put. Mozda tako da proveravas, ako nisi sigurna. Mnoge su ovde pisale da su im redovne a O skace, li skace. Ali opet ako si sigurna kad ti je O user posted image
Meni se pojavio juce neki mutni belo, krem a danas opet nista. Nekako sam, (bas sam rekla i u crticama) ovaj mesec suva user posted image Nista odo da radim nesto i ne mislim. user posted image

(odgovor članu Njakica)
Direktna veza do poruke: 877
26.2.2010 15:17:54   
cipiripi

e da i ono sto me najvise interesuje imala sam sinoc jako pojacan sekret ali onako beo skoro providan i sluzav sta to znaciuser posted image user posted image user posted image

Ovuliras! user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

Direktna veza do poruke: 878
26.2.2010 16:15:49   
sunce ***
pa to onda znaci da nisam user posted image ako sam tek juce O??????????A nisam muckala sinoc,znaci zakasnila sam a otkud ovulacija dan pred mogucu user posted image ?

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 879
26.2.2010 16:25:17   
cipiripi
uf sta ce onda sluz tu user posted image user posted image user posted image
jel bas providno ili belicasto?

Direktna veza do poruke: 880
26.2.2010 16:27:52   
sunce ***
pa belicasto ali je bas sluzavo nista ne pecka,niti smeta samo sam videla na toalet papiruuser posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 881
26.2.2010 16:30:51   
sunce ***
a da ima toga i danas ali je malo tamnije i mnogo manje ga ima a i stalno mi se piskiuser posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 882
26.2.2010 16:35:30   
cipiripi
pa pazi on hoce da se pojavi i u trudnoci jer hormoni rade kao blesavi..al ja sa tim nazalost nemam iskustva pa ne mogu ni da pricamuser posted image
a postoji jos jedna stvar...dokazano je da zena moze i 2 x da ovulira u toku ciklusa..sto ti ne muckas za svaki slucaj? user posted image

Direktna veza do poruke: 883
26.2.2010 16:39:08   
Anoniman
Dr Cipi samo da Vas pozdravim! user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 884
26.2.2010 16:40:56   
sunce ***
pa veceras cu morati ako nije kasno mislis da je to?jer ja imam redovne cikluse na 28,29 dana  pa sam racunala da mi je O bila 13 ili 14,e sada sta je ko ce ga znati znam samo da mi se ovo nije desavalo pred user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 885
26.2.2010 16:41:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: kaliopi

Dr Cipi samo da Vas pozdravim! user posted image user posted image

i ja isto. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 886
26.2.2010 16:41:18   
cipiripi
 user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 887
26.2.2010 16:42:09   
sunce ***
ja u martu ocekujem da ti meni kazes da imas to isto (ako je znak user posted image )user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 888
26.2.2010 16:43:08   
cipiripi

pa veceras cu morati ako nije kasno mislis da je to?jer ja imam redovne cikluse na 28,29 dana  pa sam racunala da mi je O bila 13 ili 14,e sada sta je ko ce ga znati znam samo da mi se ovo nije desavalo pred user posted image

obe varijante su moguce..i da si trudna pa imas pojacano lucenje sekreta..ili da nisi trudna i da ti je na kraju ciklusa..
sexic ti nece smetati u obe varijante..baci se na posao ne prepustaj nista slucaju..pa da vidimo user posted image

Direktna veza do poruke: 889
26.2.2010 16:45:28   
sunce ***
pa da vidimo user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 890
26.2.2010 16:46:19   
Anoniman
user posted image

user posted image

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 891
26.2.2010 17:18:30   
sunce ***
nana user posted image user posted image user posted image ,evo i mene ovde tebi jos ne kasni?????????

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 892
26.2.2010 20:26:02   
Anoniman
cipiiiiii user posted image
draga,kako si mi? sta ima novo? jesi li sinoc bila vredna? user posted image ajde ocekujem te da mi se pridruzis u temi prvo tromesecje user posted image

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 893
26.2.2010 20:29:01   
Nana*
Sunce meni je rano jos... A nikad neznam kad mi kasni jer su mi uzasno neredovne user posted image radicu test na 14 DPO pa cemo videti... Moramo se opustiti draga... Pozzz

Direktna veza do poruke: 894
26.2.2010 20:31:12   
Nana*
Leno jedno pitanjce. Posle koliko si primetila onaj simptom staro novi sa modrim usminama user posted image ???

(odgovor članu Nana*)
Direktna veza do poruke: 895
26.2.2010 20:35:06   
Anoniman
napisala sam vec ovde,nekoliko dana pre testiranja,a cak sam i test uradila prerano...tako da ja mislim da se taj znak pojavi sedam dana od oplodnje...verovatno dok se jos i ne smesti u matericu...

(odgovor članu Nana*)
  Direktna veza do poruke: 896
26.2.2010 20:35:46   
Anoniman
a kad ti treba da ne dobijes? i imas li taj simptom?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 897
26.2.2010 20:44:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nana*

Leno jedno pitanjce. Posle koliko si primetila onaj simptom staro novi sa modrim usminama user posted image ???

jao danas sam telefonirala sa drugaricom koja je friška trudnica  i pitam je ovo za usne .... preko telefona mi je detaljno opisala kako joj izgledaju stidne usne  da bi me na kraju poslala u 3 p.m jer su joj iste kao i pre!user posted image

(odgovor članu Nana*)
  Direktna veza do poruke: 898
26.2.2010 20:53:39   
Anoniman
aahhahahahahah
pa naravno,nema svako taj znak... a ko ga ima to je siguran znak user posted image
ja kada sam procitala o tome,nisam verovala da sam imala bas taj,i ustvari samo taj znak trudnoce user posted image a ja se uplasila kad sam to videla,nije mi ni na pametp palo da sam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 899
26.2.2010 20:59:03   
Anoniman
Pravo da ti kažem ne zagledam ali ću sledeći put obavezno da propratim....user posted image

.... meni je najsigurniji znak bio - proždrljivost propraćena čestim odlaskom u  wc (mala nužda) user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here