|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
27.2.2010 18:11:18   
sunce ***
 ma frka mi je od tog drugog jer iako datum nije o.k pojavila se kontrolna crtica sto znaci da je verovatno rezultat u reduuser posted image pa me strah od tog drugog

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 926
27.2.2010 18:20:30   
sunce ***
ne znam vise sta da mislim user posted image user posted image user posted image user posted image ,ako ne dodje user posted image uskoro ja kod dr-a,ali ne znam da li da pre toga ipak uradim ponovo testuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunce ***)
Direktna veza do poruke: 927
27.2.2010 18:26:41   
ivaj
Ma uradi ponovo test.Nece da skodi.I odmah javljajuser posted image  Ali da poranis,ustani u sedam,nemoj da te cekamo ceo danuser posted image

Direktna veza do poruke: 928
27.2.2010 18:29:37   
sunce ***
rekla sam sada muzicu da ipak kupi test,pa ako kupi,mada mu je glupo user posted image user posted image ,radim test ujutru ili mozda bolje u ponedeljak pa javljam obavezno,a sin ce me probuditi i pre sedam u to ne sumnjaj user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio sunce *** -- 27.2.2010 18:32:47 >

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 929
27.2.2010 21:01:14   
Dima
Cao sunce***
srecno sa tim testom...
I ja ga radim ujutru, mada bih trebala jos da sacekamuser posted image
ali ne mooogguuuu!!!
poslednja menstruacija 2.2., a temepratura blago povisena, pre par dana imala neko kratko krvarenje...sta vi mislite?

Direktna veza do poruke: 930
27.2.2010 22:09:12   
sunce ***
to kratko krvarenje bi moglo da znaci trudnocu,ne znam na koliko su ti cikusi? mozda je ipak malo rano za testicuser posted image ,ali razumem nestrpljivost,mada je mene sada malo i popustila pa cu test u ponedeljakuser posted image user posted image

(odgovor članu Dima)
Direktna veza do poruke: 931
28.2.2010 0:50:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lenaJe

a ja samo da dodam da ja vise nemam modre usmine,sada su normalne...znaci da je to izgleda samo u prvim nedeljama

Meni su sad modre a tek user posted image otisla, tako da... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 932
28.2.2010 3:55:44   
Anoniman
ponovicu se,kod mene je to jedini simptom bio,nikada pre nisam imala sedefasto modru boju(jako vidnu) na krajevima velikih usmina... mozda mesate modre usmine(tamno crvene koje su inace normalne) sa modro sedefastim samo na krajevima. znaci ovo ako vidite nece ostati ne primeceno  jer ja poznavajuci svoje telo i sve svoje detalje na njemu malo sam se uplasila jer to nije normalna boja....

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 933
28.2.2010 10:05:54   
JANA S
slazem se sa sunce kratko krvarenje moze da bude znak trudnoce. javi rezultate, drzim fige!!!!

(odgovor članu Dima)
Direktna veza do poruke: 934
1.3.2010 12:20:57   
ivaj
Danas je ponedeljak.
sunce,sta bi s tim testom? Javljaj breuser posted image

(odgovor članu JANA S)
Direktna veza do poruke: 935
1.3.2010 13:53:52   
sunce ***

IZVORNA PORUKA: ivaj

Danas je ponedeljak.
sunce,sta bi s tim testom? Javljaj breuser posted image

stigla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 936
1.3.2010 17:28:01   
ivaj
Jbg...user posted image  Bas mi zao.

Direktna veza do poruke: 937
1.3.2010 17:33:57   
sunce ***
IZVORNA PORUKA: ivaj

Jbg...user posted image  Bas mi zao.

ma dobro  bice a ja tebi cestitam sada sam videla ticker user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 938
1.3.2010 21:48:14   
Anoniman
ivaj,cestitam user posted image
sunce,tebe onda ocekujemo za mart... ne ocajavaj,samo polako...vec si jednom kroz sve to prosla user posted image

Direktna veza do poruke: 939
6.3.2010 11:09:53   
tatjan@
Od juce (33dc) sam pocela da idem cesce u wc, cak sam se i nocu probudila i morala da idem. A i bolucka me stomak.. Sta mislite, jel moze ucestalo mokrenje da bude znak PMS-a? Valjda nemam neku infekciju, ako nije trudnoca..user posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 940
6.3.2010 11:12:30   
Mari86
Imala sam sinoc i jutros bas neko probadanja i zatezanje u stomaku...
Rano je za simptome imam jos 10 dana do user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 941
6.3.2010 14:42:16   
Anoniman
tatjana,ako nije urinarna infekcija onda su velike sanse da si user posted image user posted image

mari user posted image mene je stomak takodje probadao mozda cak i sedam dana od oplodnje,zato sam rano i uradila test jer me boleo sve vise i vise i samo sam cekala kada cu ugledati user posted image ,ali srecom to nije ona bila user posted image

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 942
6.3.2010 16:24:28   
tatjan@
Ma nervira me vise, i opet sam sva naduvena imam utisak da ce mi puci stomak, ako nisam trudna daj Boze da dobijem sutra, ubi me u pojam ovo :(

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 943
6.3.2010 19:25:37   
ivaj
Ja sam se par dana previjala od bolova misleci da cu dobiti.Bila me spopala i dijareja(da bidnem fina pa da tako kazem),pa neki grcevi,ma uzas.Tako sam se uvek osecala kad treba da dobijem.A na kraju ispade trudnocauser posted image
Tako da hocu da vam kazem da stvarno nema pravila/

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 944
6.3.2010 20:38:43   
cipiripi
IZVORNA PORUKA: tatjan@

Ma nervira me vise, i opet sam sva naduvena imam utisak da ce mi puci stomak, ako nisam trudna daj Boze da dobijem sutra, ubi me u pojam ovo :(

ih draga 100x sam rekla "ajde u vraziju ma*er ili kreni vise ili nemoj ni da dolazis" pih..grozan osecaj kad ne znas na cemu si...

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 945
6.3.2010 23:13:49   
sunce ***
IZVORNA PORUKA: lenaJe

ivaj,cestitam user posted image
sunce,tebe onda ocekujemo za mart... ne ocajavaj,samo polako...vec si jednom kroz sve to prosla user posted image

ma ne ocajavam daleko od toga,e ali ja nisam kroz sve to prosla prva beba je bila iz prvog puta user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 946
7.3.2010 2:09:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sunce ***

ma ne ocajavam daleko od toga,e ali ja nisam kroz sve to prosla prva beba je bila iz prvog puta user posted image user posted image user posted image user posted image

mislila sam vec imas jednog user posted image i da nw brines...bice user posted image
kazu da se na drugoj bebi malo duze "radi",samo se opustite i "radite" user posted image

Direktna veza do poruke: 947
7.3.2010 9:33:53   
sirena
Ne znam da li u pogresnoj temi pisem, ali...
Naime pila sam klomifen prvi put u febraru, i sve je proslo ok bili folikuli veliki pukli mi muckali, pukli su pre sedam dana... e sad s' obzirom da mi ciklus seta od 28 do 34 dana, menstraciju ocekujem za 7 do 13 dana od danas, ali moja "muka" je grudi su mi jako narasle i bolne su svuda!!!
I imam blagi bol u misicima.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 948
7.3.2010 9:37:46   
Anoniman
Bolne grudi mogu biti znak trudnoće a i PMS-a. Sačekaj još koji dan, a ja navijam da je trudnoća. user posted image

(odgovor članu sirena)
  Direktna veza do poruke: 949
7.3.2010 10:20:50   
sirena
Hvala Tasha user posted image kuckam, a test bih radila za sedam dana, a do tada cu da uzivam u bujnim grudimauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here