|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Želim abortus
3.2.2010 13:05:22   
Iva979
Ma sta je puno, gde je dvoje, tu moze i troje! I sad ce da abortira i da ceka da bude jedno pa da ga rodi? user posted image  stvarno ne razumem...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 301
3.2.2010 13:05:58   
Jeca*
ja ovog trena ne želim bebu, ali hoću bar još jedno dete u bliskoj budućnosti, tipa za 2-3 god. Mi vodimo računa, no ipak, kad bi se sad desila trudnoća, pa i kad bi bile petorke, ja bih to smatrala Božijim darom iako nemam pojma kako bi preživeli. Zato, svako nek radi kako mu volja, postoje i abortusi koji su medicinski opravdani i tad je isto tuga, ali nema se izbora, pa to razumem, a za ove monstruozne priče...neko to odgore vidi sve!

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 302
3.2.2010 13:06:16   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: Iva979

IZVORNA PORUKA: bebironcic

Mogu da razumem da se nekome sa 16,17,18 godina "desi" user posted image
Ali konjima od 26,27...  to stvarno ne razumem!?! user posted image

e,moja iva...mislim da to nema veze sa godinama vec sa mozgom!moja strina,koja je starija od mene 10-ak god. je bila na abortus...ne zna ni ona koliko puta,stric i ona brojali do 10 i tu stali sa brojanjem!znam da je jednom moj stric kroz salu rekao da su do sada za te pare mogli strini da kupe extra bundu!i da li su to normalne osobe?????po meni nisu!

Boze, pa ti ljudi nisu normalni! Ja da sam lekar, ja bi ih posle toliko puta samo isterala iz ordinacije!  
Njima je bitno sta su mogli da kupe a ne sto su uskratili tolike živote tek onako jer im se omaklo! ufff, sto sam sada pobesnela! user posted image user posted image user posted image
pa i nisu normalniuser posted image i na kraju se razveli.....

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 303
3.2.2010 13:06:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: Mari86

imam jednu pozanincu koja je isla tri puta na abortus,za tri puta ja znam...
Njen momak je moj blizak prijatelj...
Kada sam ih pitala zasto Boze sad opet...ona mi je rekla eto oni se opuste pa se desi...user posted image user posted image

Mari, reci im da ako se vec opuste, mogu da kupe Postinor ili ti tabletu za dan posle, i da izbegnu abortus.

ne shvatam takve ljude.. ok, desi se, jednom.. svakome može da se desi.. postoji tu puno razloga... zašto ne...a zašto da...
Nisam za Postinor. Bar ne često... a pod često podrazumevam više od jednom...user posted image

...

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 304
3.2.2010 13:08:15   
Iva979
Ma ja se slazem, ja sam za abortus kada su opravdani medicinski razlozi, ili ako su ljudi mnoogo mladi ili ne znam ti ja sta...
Ali ovo su stvarno neke monstruozne priče gde se ljudi poigravaju sa ljudskim zivotima kako im se ćefne!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 305
3.2.2010 13:08:16   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: Jeca RR

ja ovog trena ne želim bebu, ali hoću bar još jedno dete u bliskoj budućnosti, tipa za 2-3 god. Mi vodimo računa, no ipak, kad bi se sad desila trudnoća, pa i kad bi bile petorke, ja bih to smatrala Božijim darom iako nemam pojma kako bi preživeli. Zato, svako nek radi kako mu volja, postoje i abortusi koji su medicinski opravdani i tad je isto tuga, ali nema se izbora, pa to razumem, a za ove monstruozne priče...neko to odgore vidi sve!
imam i ja drugaricu koja je izmedju prvog i drugog deteta imala dva abortusa,a pricala je da je razlog zato sto je prvog puta bila mala razlika,a drugog puta zato sto radi pa kao ima vremena....nikada necu razumeti takve osobe....

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 306
3.2.2010 13:08:35   
Anoniman
postinor i ne sme vise...mislim da pise jednom u godinu dana ili jednom u sestom mesecu...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 307
3.2.2010 13:08:50   
Anoniman

Ma sta je puno, gde je dvoje, tu moze i troje! I sad ce da abortira i da ceka da bude jedno pa da ga rodi? user posted image  stvarno ne razumem...

Ni ja... user posted image

Samo se nadam da se predomislila...i da sam je ja bar malo ohrabrila...s obzirom da nosim blizance...iako nemam josh jedno dete...mislim da imam puno pravo da kazem neshto....user posted image

(odgovor članu Iva979)
  Direktna veza do poruke: 308
7.2.2010 1:54:51   
aleksandraz
Licno jas ne sum ni za ni protiv abortusite.posle prviot poragaj imav samo 19 godini i bebe od devet meseci ostanav povtorno trudna i iskreno psihicki ne se osekav spremna da rodam uste edno dete.mislam i nekako godinite samo 19 godini ne mi bese nekako verno deka ke go izdrzam setiot toj pritisok da rodam uste odma a ova uste bebe.Mislam ostanav nesakajki neplanirano i zaedno so soprugot resivme deka e najdobro e da abortiram megutoa bev nekade 5 nedela vo bremenosta i seuste ne cukase srceto.Koga otidov na lekar mojot genikolog mi rece deka sum 4 nedela vo bremenosta i deka imam samo 10 fora da se odlucam sto ke pravam.Koga vlegov vo sobata za mali intervencii doktorot sto go pravese abortusot se zadza malku i iskreno falese samo uste nekoja minuta da zakasna jas ke se predomislev.Ali ne se kaam i mislam deka sepak postapiv ispravno.sega imam uste 6 nedeli do krajot na bremenosta posle 6 godini.Ne go opravduvam ali vo nekoi slucaevi i e potrbene zosto od nekoj sotuacii nema izlez.A toa sto go procitav vo sesti vo cetvrti mesec toa ne.Mislam toa treba srce da nemas da go napraves toa.Mislam toa e veke vo tie meseci dete.Go cuvstvuvas i ti koga mrda.Se ezam od takvi raboti.do kaj 7 nedela priznavam ali posle toa ne pocne li da cuka srceto ne i toa NE so golemi bukvi.toa e veke ednakvo na ubistvo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 309
8.2.2010 12:42:19   
Mishica 77

Srce počinje da kuca već sa 22 dana...  user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu aleksandraz)
Direktna veza do poruke: 310
8.2.2010 13:50:10   
Rivana
Moja drugarica je abotirala 4 puta i sada kad zeli dete ne moze da ostane u drugom stanju.

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 311
8.2.2010 15:40:40   
Verus
Smeshkice, nemoj da se ljutis sto cu ovo reci, ali ona je jedna primitivna seljanka.  Kako moze da ima jedno dete, koje je rodila drzala u rukama, odgaja, i vidi kako raste u jedinstvenu osobu, i da onda bez problema ubije svoju drugu decu? Ja to i dalje ne razumem....Mene su na prvom pregledu VEC  pitali sta planiram da koristim od kontracepcije kad rodim ovu bebu, bilo mi malo smesno, pa onda vidim drugaricu koja ce da se porodi za nekih 6 nedelja, ostala trudna kad joj je cerka bila 7 meseci stara, jos je dojila, pa eto ti.  Tako da AKO neces decu, koristi kontracepciju, ako ti se desi, onda preuzmi odgvornost za svoje postupke.
IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Ni ja... user posted image

Samo se nadam da se predomislila...i da sam je ja bar malo ohrabrila...s obzirom da nosim blizance...iako nemam josh jedno dete...mislim da imam puno pravo da kazem neshto....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 312
10.2.2010 19:31:09   
wekili
A,reci mi jel to odobrio eticki komitet ili >Posto je moja drugarica imala isti takaw problem,ali u 23.nedelji i ceka da komisija odobri.....

(odgovor članu Debeljuca)
Direktna veza do poruke: 313
10.2.2010 19:47:40   
Verus
wekili jel nesto nije u redu sa tom bebom da razmatraju abortus u 23 nedelji?

(odgovor članu wekili)
Direktna veza do poruke: 314
10.2.2010 19:52:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Verus RR

wekili jel nesto nije u redu sa tom bebom da razmatraju abortus u 23 nedelji?

to sam ja htela da pitam user posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 315
10.2.2010 20:02:54   
lothroniell
U našoj zemlji je uobicajeno da odluku o abortusima koji se izvode u drugom tromesecju
donosi komisija za prekid trudnoce, koja je sastavljena od dva lekara i jednog socijalnog radnika.
Abortus u drugom tromesecju trudnoce se dozvolja va u slucajevima kada bi dalje održavanje
trudnoce moglo direktno ugroziti život i zdravlje trudnice i u trudnocama koje su nastale kao
posledica krivicnog dela: silovanja, obljube nad maloletnim licem ili licem lišenim poslovne
sposobnosti, obljube zloupotrebom položaja i rodoskrnavljenja.

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 316
10.2.2010 20:07:23   
Verus
uf, znaci ne mora biti da nesto nije u redu sa bebom....Bebe se u danasnje vreme rode u 24 i 25 nedelji i zive....

(odgovor članu lothroniell)
Direktna veza do poruke: 317
10.2.2010 20:08:55   
lothroniell
Ne mora biti slucaj da sa bebom nesto nije ok... Ali na zalost jos uvek postoji puno onih koji obavljaju abortuse "na crno" cak i poodmaklim trudnocama... user posted image user posted image user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 318
10.2.2010 20:18:04   
Dora
Kakav bi majka onda morala biti monstrum da abortira dete u poodmakloj trudnoći ako je to dete zdravo i normalno???

Direktna veza do poruke: 319
10.2.2010 20:21:55   
lothroniell
To se i ja pitam... Cula sam za slucaj da su zeni u 29. nedelji rekli kako ce beba imati problema sa kolenima i muz i ona su se slozili da se beba UKLONI user posted image user posted image user posted image , kaze uspavilu se je i kada se probudila ne zna sta se desavalo! UZAS! Ja sam se zgrozila, nadam se da je taj neko ko mi je pricao pogresno razumeo i da prica nije tacna, jer ako je tako za mene je to zaista monstrum a ne covek!

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 320
10.2.2010 20:29:44   
Dora
Joj, bože, to je bolesno...user posted image

Direktna veza do poruke: 321
10.2.2010 20:35:40   
lothroniell
Nravno da je bolesno... Zato se i grozim bilo kakve price o abortusima, prilicno pipava tema... Uf! Odoh odavde, ne ide mi da razmisljam o ovome ovako trduna... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 322
10.2.2010 21:55:47   
marince1
Ja poznajem devojku koja je uradila abortus na crno kod nekog dr za 500 eura.
A bila je trudna 4,5 meseca,video joj se stomak,svi su znali da je trudna user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 323
10.2.2010 21:59:07   
lothroniell
Uz duzno postovanje Marinice, ne znam koliko si ti bliska sa tom devojkom, ali za mene je to zaista monstruozno! Zivimo u doba kada tesko da neko ne zna o kontracepciji, kada postoje pilule za dan posle i sta sve ne i da pored svega toga neko sebi dozvoli abortus u u 5. mesecu??? UZASNO! I ne znam da li ista moze to da opravda...

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 324
10.2.2010 22:48:27   
marince1
Loth (nemogu da prepisem celo ime pa ti tepam user posted image ) ja se potpuno slazem sa tobom!
To je za mene bilo strasna vest,to je ...ma nemam pravu rec
A razlog... obicna glupost!Veruj mi!

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here