Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 9:25:47
|
|
|
|
Anitaaa
|
Morala sam da prestanem Lili se skoro upiškila,zato moram i da oladim,niko ne nosi rezervne gaće u tašni
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 9:26:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Meni je zao sto nisam stigla sa svima da se izdivanim (mislim najvise na suncicubg i banini), ali bice prilika Doduse, meni price nikada dosta, ja bih mogla da naklapam do sutra..... to sam i ja rekla ......moramo ponovo,samo negde gde ima grejanje ili kad dodju topliji dani
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 9:26:59
|
|
|
|
Mari86
|
Drage moje..divne ste..zao mi je sto vam nisam blize!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 9:28:09
|
|
|
|
Anitaaa
|
IZVORNA PORUKA: banini to sam i ja rekla ......moramo ponovo,samo negde gde ima grejanje ili kad dodju topliji dani Eeee,smrzotino jedna...poneću ti sl put električno ćebe,ili će možda sl.put bebče u tibi da te greje
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 9:41:22
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: banini IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: OTI banini cico jel si mi ti ova plavujka skroz desno? jecam jecam hama hama
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 9:45:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa IZVORNA PORUKA: banini to sam i ja rekla ......moramo ponovo,samo negde gde ima grejanje ili kad dodju topliji dani Eeee,smrzotino jedna...poneću ti sl put električno ćebe,ili će možda sl.put bebče u tibi da te greje može ovo drugo šta ću kad sam zimoZgroŽljiva
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 9:56:10
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: banini dunjice divno žao mi što ne popričasmo malo više ali ako ništa drugo delimo isti ukus prema kristoferu vokenu bravo draga na tome kako si setila , i ja bih volela da se sledeći put malo više isćaskamo...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 10:02:29
|
|
|
|
Anoniman
|
zaboravila sam da ti kažem da si mi mnogo poznata.....ali posle iz tvog razgovora sa LillyT skapirah da su šanse male da smo se negde srele...ili to ili imaš dvojnicu negde na jugu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:04:43
|
|
|
|
Mari86
|
Ima li koga devojke??!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:05:25
|
|
|
|
kleopatra*
|
Tu sam Mari
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:07:02
|
|
|
|
Suncicabg
|
I ja sam tu da podrzim ideju!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:07:54
|
|
|
|
Anitaaa
|
Šta se dešava?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:08:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo me....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:08:38
|
|
|
|
Mari86
|
Radis do pola dva jel??
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:09:01
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Šta se dešava? Ponovo okupljanje
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:09:44
|
|
|
|
Mari86
|
Meni bi odgovaralo malo ranije planiram da cu zavrsiti pre pola 1... ali ne znam da li verujete da mozda zavrsim i ranije..ne znam koliko ce mi trebati...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:10:05
|
|
|
|
Anoniman
|
i ja sam tu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:10:55
|
|
|
|
kleopatra*
|
Da duso radim do pola dva a gde ti se nalazi firma
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:11:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ne radim i sve mi odgovara
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:12:05
|
|
|
|
Anitaaa
|
A kad ste mislile da se to organizuje?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:12:14
|
|
|
|
Mari86
|
Firma je u Kralja Petra kako bi moj tata rekao nista lakse.. Ides Knez Mihajlovom i na drugom uglu valjda levo i tu je ta ulica Ja ti to nemam pojma...firma je Triglav Kopaonik...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:12:21
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: banini i ja sam tu i jaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:13:39
|
|
|
|
kleopatra*
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa A kad ste mislile da se to organizuje? Mari sutra dolazi u Bgd pa nam je palo na pamet da se vidimo kad je vec tu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:15:37
|
|
|
|
Anitaaa
|
Uf došla bih i ja al ne verujem da ću moći da se organizujem sa bebčetom
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:15:38
|
|
|
|
kleopatra*
|
Mari ja mogu da pitam gl.sesrtu da izadjem oko 13h ne mogu ranije,kako ces znati kad zavrsavas
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?