Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:33:57
|
|
|
|
Mari86
|
Nismo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:35:50
|
|
|
|
Anitaaa
|
pa ovde izgleda zavisi od tebe?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:35:56
|
|
|
|
kleopatra*
|
Nismo Mari ne zna kad ce zavrsiti sa poslom a i dolazi sa mm jer i on ima posla ovde pa ne moze da se organizujemo drugi put
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:36:34
|
|
|
|
Anitaaa
|
pa odložite onda,kad bude malo lepše vreme
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:36:55
|
|
|
|
Anitaaa
|
e banini,samo špijuniraš
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:37:18
|
|
|
|
kleopatra*
|
Neki drugi put nadam se uskoro
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:37:49
|
|
|
|
kleopatra*
|
Banini samo te gledamo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:41:23
|
|
|
|
Anoniman
|
SAMO VAS GLEDAM -------KLIKNI BRE
< Poruku je uredio banini -- 8.2.2010 12:44:24 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 12:41:40
|
|
|
|
Mari86
|
Nadam se neki drugi put,samo ne znam koji... kad ko zna kada cu opet dolaziti... Znate sta..kada mi mm bude otisao poslovno negde da nemam obaveza ja zapucam za Beograd...i onda necete moci da me se otarasite..
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 13:02:45
|
|
|
|
Mari86
|
Jaoooo banini kako je ovo divna pesma
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 13:03:04
|
|
|
|
kleopatra*
|
IZVORNA PORUKA: banini SAMO VAS GLEDAM -------KLIKNI BRE Hej ljepotice moje prijateljice...............
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 13:06:35
|
|
|
|
Anoniman
|
ja predlažem da na leto organizujemo trku mama sa kolicima-nagrada 3 meseca besplatne anticelulit masaže,skidanje strija i totalni remont...a mi novopečene trudnice da navijamo iz publike
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 13:13:17
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: banini ja predlažem da na leto organizujemo trku mama sa kolicima-nagrada 3 meseca besplatne anticelulit masaže,skidanje strija i totalni remont...a mi novopečene trudnice da navijamo iz publike MOZE!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 13:16:34
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ili izbor za mis
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 13:53:31
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: banini ja predlažem da na leto organizujemo trku mama sa kolicima-nagrada 3 meseca besplatne anticelulit masaže,skidanje strija i totalni remont...a mi novopečene trudnice da navijamo iz publike MOZE!! Bolje trku tata sa kolicima ko u "Mi nismo andjeli"
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 13:55:14
|
|
|
|
Rivana
|
Vidim da ste se lepo provele ja se nadam da cu i ja jednom moci da dodjem
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 15:26:45
|
|
|
|
Suncicabg
|
Naravno da ces moci i treba Rivana! Kad bude malo lepse vreme ja cu da cuvam decicu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.3.2010 9:36:40
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ja ne bih da cekamo "april u Beoooogradu"... Ko je za kafu?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.3.2010 9:37:24
|
|
|
|
Anitaaa
|
Dok se mi dogovorimo ima da se nadjemo na dečijem sajmu he he Ja sam naravno za za za za
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.3.2010 9:45:55
|
|
|
|
Suncicabg
|
Anita ti moras obavezno da dodjes da nas opet zasmejavas Mislim da je za baste jos hladno, tako da ovo moze biti ispracaj zime i poslednje pijenje u zatvorenom!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.3.2010 9:56:39
|
|
|
|
Anitaaa
|
Uf daj Bože al ja sam iz neproverenih izvora čula da nas očekuju još 2 talasa snega Fuj Al šta ima veze...kad je dobro društvo....
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.3.2010 9:59:37
|
|
|
|
Suncicabg
|
Nemoj molim te, opet sneg...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.3.2010 9:59:50
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Uf daj Bože al ja sam iz neproverenih izvora čula da nas očekuju još 2 talasa snega Fuj Jeli, jel hoces da flipnem? Kakav sneg vise? Nemoj to da mi pricas, posizecu!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.3.2010 10:04:16
|
|
|
|
LillyT
|
Pozurite sa tom kaficom, ja cu se poroditi.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.3.2010 10:07:36
|
|
|
|
Suncicabg
|
Sto se mene tice mozemo i sutra
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?