Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 17:51:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: banini IZVORNA PORUKA: OTI ovo su nam Anitaaa i Banini (iskreno preko RR nisam imala pojma koliko je Anitaaa duhovita...stomak me boleo koliko sam se smejala)...Banini je ...WOW!!! anita je zaista smesko zivi,slatko nas zena nasmeja...... oti,ajmo u koga bi ste sa RR da ste musko da se obracunamo Ajde banini!prihvatam izazov
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 17:52:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Trcosava lilly imaš tamo komentar na onoj slici u albumu... molim pročitaj i ozbiljno me shvati Ako ces da me bijes po turu, izvoli slobodno, dobro je i lepo je tapacirano, trpi jake udarce Ako smo ti OTI i ja kao sceri, nemam sta da ti kazem, samo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 18:12:55
|
|
|
|
Veca77
|
Devojke moje, preslatke steeeee!!!!! Sad sam imala prilike da sa slika vidim kako izgledaju neke nase forumasice - Suncica, Dunja, Mimce, LilyT (koju sam zamisljala potpuno drugacije i samim tim me je odusevila). Prema tome, LilyT budes li vise kukala kako si ruzna i debela izvikacu se na tebe preko rr!!! Mnooogo mi je zao sto nisam mogla da vam se pridruzim, ali Boze zdravlja, imacemo jos prilika! Ljubim vas puuuno!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 19:01:24
|
|
|
|
Suncicabg
|
i ja jedva cekam sledece druzenje
|
|
|
|
RE:Čekamo dve crtice FEBRUAR 2010 7.2.2010 19:24:08
|
|
|
|
mamaca
|
IZVORNA PORUKA: OTI Slike sa druzenja su postavljene u JAVNI ALBUMI KLIK Druzenje u Beogradu Mivice
|
|
RE: RE:Čekamo dve crtice FEBRUAR 2010 7.2.2010 23:22:17
|
|
|
|
kleopatra*
|
Devojke gledala sam slicice sve ste preslatke
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 23:28:02
|
|
|
|
marince1
|
Divne su vam slike! Kako vam zavidim!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 23:29:47
|
|
|
|
Jeca*
|
stvarno su lepe slike a i ne mogu biti drugacije kad ste vi lepe i kad je atmosfera na kafici ocigledno bila vrlo prijatna
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 0:22:42
|
|
|
|
sanji
|
Hoću samo da kažem da mi je mnogo krivo što nisam bila! Super su slikice a komentare sam pisala u albumu!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 7:38:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: OTI banini cico jel si mi ti ova plavujka skroz desno? jecam jecam
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 7:41:45
|
|
|
|
NadaR
|
Super ste djevojke
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 7:47:26
|
|
|
|
Anoniman
|
dunjice divno žao mi što ne popričasmo malo više ali ako ništa drugo delimo isti ukus prema kristoferu vokenu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 8:02:31
|
|
|
|
Dudu25
|
oooo kako ste sve divne ma nemam rijeci ljubim vas sve jaooo kako bi voljela da sam i ja bila sa vama extra ste djevojke
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 8:33:17
|
|
|
|
jacagoga
|
Devojke, izvinite sto nisam bila (a obecala sam) od petka popodne me uhvatila neka kijavica i kasalj pa sam malo to odleyala a nisam htela takva da se pojavljujem da ne bih sirila viruscic dalje. Bas mi je krivo... Slicice su divne
< Poruku je uredio jacagoga -- 8.2.2010 8:37:42 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 8:34:47
|
|
|
|
bebironcic
|
Drage moje sve ste divne...zao mi je sto nisam bila sa vama
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 8:38:08
|
|
|
|
Anitaaa
|
IZVORNA PORUKA: jacagoga Devojke, izvinite sto nisam bila (a obecala sam) od petka popodne me uhvatila neka kijavica i kasalj pa sam malo to odleyala a nisam htela takva da se pojavljujem da ne bih sirila viruscic dalje. Bas mi je krivo... Biće još druženja a i bolje možda što nisi zbog ove naše tri trudnjačice,da ne pokupe nešto pa da nam poiskaču čmičci
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 9:06:23
|
|
|
|
jacagoga
|
pa da zbog trudnjaca i nisam dosla
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 9:07:43
|
|
|
|
Anitaaa
|
A i ti se čuvaj organizovaće nas DG opet
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 9:13:43
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa A i ti se čuvaj organizovaće nas DG opet Ma DG je divna, svaki put se ona potrudi Meni je zao sto nisam stigla sa svima da se izdivanim (mislim najvise na suncicubg i banini), ali bice prilika Doduse, meni price nikada dosta, ja bih mogla da naklapam do sutra.....
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 9:14:35
|
|
|
|
Anitaaa
|
I ja...ja sam rodjena pričalica.U stvari verovatno pričam previše
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 9:15:30
|
|
|
|
Anitaaa
|
U stvari mi treba da se nadjemo na 5,6 sati i onda bi možda stigli da sa svakim proćaskamo lepo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 9:17:35
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Anitaaa A i ti se čuvaj organizovaće nas DG opet Ma DG je divna, svaki put se ona potrudi Meni je zao sto nisam stigla sa svima da se izdivanim (mislim najvise na suncicubg i banini), ali bice prilika Doduse, meni price nikada dosta, ja bih mogla da naklapam do sutra.....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 9:18:23
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa U stvari mi treba da se nadjemo na 5,6 sati i onda bi možda stigli da sa svakim proćaskamo lepo Ako ces ti onako da nas zasmejavas i to je malo!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 9:21:27
|
|
|
|
Anitaaa
|
Suzdržaću se majke mi
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 9:23:44
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Suzdržaću se majke mi Ma luda si, ja sam se toliko smejala
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?