Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 23:13:34
|
|
|
|
Trcosava
|
čekamo da OTI dođe online.... ja sam rekla DG da ih sve mnogo ne volim
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 23:20:15
|
|
|
|
sanji
|
Gde je OTI i gde su bre te slike?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 1:02:13
|
|
|
|
cipiripi
|
e stvarno...gde je Oti...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 1:11:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo me devojke!Q!!! Muz mi spremio veceru kad sam dosla, otvorio vino, zapalio svece.... sad je zaspao a ja ne tako da prebacujem slike.... evo evo...stavicu ih, cekajte BILO NAM JE DIVNO!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 1:12:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl Pa cekamo OTI... jer se javila da je dosla kuci ... Malo me brine DUSO MOJA!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 1:12:47
|
|
|
|
Dora
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 1:16:15
|
|
|
|
Anoniman
|
je l na ovu temu kacim??? prvo svaku sliku moram preko slikomata... ili da otvorim album ???? Cekajte da vidim kako je brze... I cekajte bre da vam kazem da mi je bilo divno sa devojkama.... Bas sam se lepo osecala i vreme mi proletelo...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 1:17:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: Delijagirl Evo i ja sam stigla kuci i tolko sam upozarala dunju i Oti da paze na ledu i na kraju se ja skrsila ispred zgrade nis mi nije samo me levi batak boli ... Inace bas sam se Lepo provela i mnogo mi je drago da sam neke ponovo a neke prvi put videla :) joj draga pa kako si pala, baš mi je žao.... moram da Vam kažem da se ja užasno plašim leda i morala sam da se držim za našu trudnicu Oti da ne padnem kako bre pala majku mu???? Jao bre DG
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 1:18:09
|
|
|
|
cipiripi
|
uplasila si nas zeno..al neka si ti nama pila vince i uzivala...A SAD KACI SLIKE
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 1:25:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Devojke posto mi nesto ne da da formiram javni album, ja cu da ih nakacim ovde preko SLikomata sa mojim komentarima... Onda cu slike mailom da posaljem guppy da ona napravi pravi album...ili neka od vas ako moze...moj komp nece nesto.. Znaci kacim vam slike za sada ovde..u sledecem postu.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 1:26:38
|
|
|
|
cipiripi
|
ajdeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 1:34:17
|
|
|
|
Anoniman
|
ovo su nam Anitaaa i Banini (iskreno preko RR nisam imala pojma koliko je Anitaaa duhovita...stomak me boleo koliko sam se smejala)...Banini je ...WOW!!! Maja27 i DG Lillyt nasa draga....I naravno anitaaa i banini nasa sveza trudnica mimce ..iza nje se vidi Suncicabg (predivne ste devojke) devojke...redom: Maja27, DG, mimce i Suncica onda je stigla DUNJA...ne vidi se ovde ali mi je lepa slika nje i DG nastavak sledi....cekajte sledeci post!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 1:37:26
|
|
|
|
mamaca
|
Lepo ste se provele?!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 1:40:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI ovo su nam Anitaaa i Banini (iskreno preko RR nisam imala pojma koliko je Anitaaa duhovita...stomak me boleo koliko sam se smejala)...Banini je ...WOW!!! Maja27 i DG Lillyt nasa draga....I naravno anitaaa i banini nasa sveza trudnica mimce ..iza nje se vidi Suncicabg (predivne ste devojke) devojke...redom: Maja27, DG, mimce i Suncica onda je stigla DUNJA...ne vidi se ovde ali mi je lepa slika nje i DG nastavak sledi....cekajte sledeci post! bla bla se nastavlja... onda sam pustila da i mene uhvate trudnice u punom jeku OTI i Lillyt
< Poruku je uredio OTI -- 7.2.2010 1:43:57 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 1:41:26
|
|
|
|
majka mara
|
pa kad je biko ovo? ps ja sam marija17,nego sam promenila nik
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 1:44:09
|
|
|
|
majka mara
|
nije valjda bilo veceras? buaaaaa sto me niste zvale?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 1:44:24
|
|
|
|
cipiripi
|
ijaooo zene moje drage i nasmejaneeeeeeeeeeeeeee Oti oko moje lepo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 1:45:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: majka mara pa kad je biko ovo? ps ja sam marija17,nego sam promenila nik veceras... ako neko ume i zna i ako njegov komp to moze neka mi na PP posalje svoj email da mu posaljem sve slike koje imam pa da ta osoba onda formira i ALBUM...da ne stoje slike samo ovde u postu...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 1:45:29
|
|
|
|
cipiripi
|
a jel mozemo da znamo o cemu ste pricale...mene su nesto pekle ushi
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 1:46:21
|
|
|
|
viking
|
Super su vam fotke, lepotice jedne! Najlepši i najveseliji sto u Costi, definitivno
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 1:46:26
|
|
|
|
Dora
|
kako ste lepe!!! Oti
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 1:47:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: majka mara nije valjda bilo veceras? buaaaaa sto me niste zvale? Zvale smo ceo forum.... imam jos slika...Dunju nisam stavila...trazim...!!!spor bre ovaj slikomat
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 1:47:38
|
|
|
|
majka mara
|
e sad sam se smorila za medalju! pa gde je to obavestenje? kako sam propustila? smorila sam se skozzzzz
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 1:47:57
|
|
|
|
Dora
|
Lili, ja te znam iz viđenja!!! uvek si mi delovala uobraženo Nisam znala da si tako cool
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?