Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 11:48:02
|
|
|
|
minavb
|
Ti buhlice nisi bila?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 11:49:00
|
|
|
|
*Alexx*
|
Pridružujem se Trćinom batinanju
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 11:53:19
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ti buhlice nisi bila? nisam nesto sam juce bila skroz slogirana, bolela me ledja i bila mi frka po ledu sa novog bgd da dolazim. al' znam da sam otisla, sigurno bi mi se popravilo raspolozenje! 'vako sam i danas
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 11:55:30
|
|
|
|
minavb
|
Ja sam prosto imala osecaj da ce nesto da me spreci u kafenisanju i eto, skrsim se. Jos sam i nagovarala mm da me odveze do Coste, ali me noga bas boli, ne bi izdrzala da sedim duze od pola sata. Nije fer!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 12:11:25
|
|
|
|
gagana83
|
Pregledala sam slicice,super ste mi sve
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 12:25:27
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: banini odavno nisam upoznala ovako dobra i mila stvorenja,savrseno utrosena 2 sata u beogradu(iako mi se dupe smrzlo ispred meka) A koga smo cekale?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 12:44:44
|
|
|
|
Anitaaa
|
e banini samo kukaš čekale smo samo 10,15 min a mimce ne sme ni da priviri sad ovde
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 13:37:05
|
|
|
|
Mimče
|
sme,sme ali neradi joj komp kod kuce pa cavrlja s posla . mimce se javilo da kasni i pet puta im reklo da udju
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 13:39:41
|
|
|
|
Suncicabg
|
He he he, necemo vise da te zezamo Mimce draga
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 13:40:42
|
|
|
|
guppy RR
|
Drage moje Ringerajke, ova tema zaista zaslužuje pažnju. Bravo na tako lepom druženju. Dunja mi je napisala kratak tekst za naslovnu stranu... pogledajte
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 13:41:36
|
|
|
|
Mimče
|
ih ih ajd da vam verujem ja sam danas sve prepricavala i muzu i njegovoj sestri.Zaista mi je bilo lepo i dugo se nisam od srca ismejala, a anitine price sa dragim mm su fenomenalne, veliki ljubac svima
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 13:49:45
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Drage moje Ringerajke, ova tema zaista zaslužuje pažnju. Bravo na tako lepom druženju. Dunja mi je napisala kratak tekst za naslovnu stranu... pogledajte Bravo!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 13:52:14
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Drage moje Ringerajke, ova tema zaista zaslužuje pažnju. Bravo na tako lepom druženju. Dunja mi je napisala kratak tekst za naslovnu stranu... pogledajte Prelepo Bravo Dunjice
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 13:53:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala draga moje
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 13:54:29
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Drage moje Ringerajke, ova tema zaista zaslužuje pažnju. Bravo na tako lepom druženju. Dunja mi je napisala kratak tekst za naslovnu stranu... pogledajte Dunja
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 13:55:58
|
|
|
|
dunja RR
|
LillyT ... šta kaže dragi jel poznaje mm?, ja mog zaboravila da pitam, a sada mi nije tu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 14:00:35
|
|
|
|
Anitaaa
|
bravo dunja,ja tek sad videla
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 14:01:52
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa bravo dunja,ja tek sad videla
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 14:09:14
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: dunja LillyT ... šta kaže dragi jel poznaje mm?, ja mog zaboravila da pitam, a sada mi nije tu Naravno da ga poznaje, radili su jedno vreme zajedno, kaze mi dragi, *kako da ga ne znam, bio sam tu kada je dosao*
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 14:11:17
|
|
|
|
Anitaaa
|
Mali svet....
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 14:15:47
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: dunja LillyT ... šta kaže dragi jel poznaje mm?, ja mog zaboravila da pitam, a sada mi nije tu Naravno da ga poznaje, radili su jedno vreme zajedno, kaze mi dragi, *kako da ga ne znam, bio sam tu kada je dosao* pozdravi dragog
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 16:22:24
|
|
|
|
Shishica
|
E, ne da sam ljubomorna!!! Bas vas briga! Ja sad samo slike gledam! I ne mogu cestito ni da sedim za kompom nego malo, malo pa lezim... Lepe ste kao andjelcici, a posebno da pohvalim Liliku i OTIku!!! Mislim stvarno ste ko secer!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 17:17:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Žene, a gde su slike?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 17:42:22
|
|
|
|
Anoniman
|
... slike su ! ... nemam reči, sem da je svaka na svoj način prelepa! .. a naše trudnice..... nemam reči!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 17:49:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi ... slike su ! ... nemam reči, sem da je svaka na svoj način prelepa! .. a naše trudnice..... nemam reči! Hvala!!! Zao mi je sto ne mozemo SVE da se nadjemo negde i da uzivamoooooooo!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?