Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Raspričala se deca :) 21.1.2010 11:02:14
|
|
|
|
viking
|
Meni je brat sinoć rekao da on više nikada do kraja života neće da jede, završio je, ne može više, jer hoće da se pretvori u skelet! Onda me je maltretirao da mu pronađem slike kostura na Googlu, da vidimo svi kako će on da izgleda... Inače, ima skoro 3,5 godine i 13 kg.
|
|
RE: Raspričala se deca :) 21.1.2010 12:08:45
|
|
|
|
*Alexx*
|
Šta mu bi, viking?
|
|
RE: Raspričala se deca :) 21.1.2010 12:19:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Viking, ti imaš brata od 3,5 godinice?
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 21.1.2010 12:26:31
|
|
|
|
viking
|
Alexx, ništa specijalno, ne voli da jede i to ti je. A inače voli da se igra doktora, i sve mu je to zanimljvo (kosti, telo, injekcije, stalno meri pritisak našem tati ), i potpuno poznaje terminologiju :) Ima nekoliko autića - kola Hitne pomoći pa ide i spašava svoje medvediće, skroz je u tom fazonu... Da, Taske, imam 30 godina mladjeg brata po tati
|
|
RE: Raspričala se deca :) 21.1.2010 12:30:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking Da, Taske, imam 30 godina mladjeg brata po tati Ja sam mislila da ja obaram rekorde sa razlikom od 13 god.
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 21.1.2010 12:31:43
|
|
|
|
*Alexx*
|
Viking, biće on novi House
|
|
RE: Raspričala se deca :) 21.1.2010 12:34:46
|
|
|
|
viking
|
Ma, vi ste amateri IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: viking Da, Taske, imam 30 godina mladjeg brata po tati Ja sam mislila da ja obaram rekorde sa razlikom od 13 god.
|
|
RE: Raspričala se deca :) 21.1.2010 12:36:29
|
|
|
|
Jeca*
|
Tasho, pa moja rodjena sestra je 6god i 3 mes starija od mene, a brat mi je 6god i 3mes mladji, pa je razlika izmedju njih dvoje tacno 12 i po godina. Nije meni to toliko strasna razlika...
|
|
RE: Raspričala se deca :) 21.1.2010 12:36:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking Ma, vi ste amateri IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: viking Da, Taske, imam 30 godina mladjeg brata po tati Ja sam mislila da ja obaram rekorde sa razlikom od 13 god. Moram dodati, da su nam oba roditelja ista, mislim da to duplira br godina. Moj tata moju mamu iz šale predstavlja "Moja prva žena!", moš misliti, k'o da će sada da je menja.
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 21.1.2010 12:38:27
|
|
|
|
*Alexx*
|
Pec, pec, otvorite novu temu za razliku u godinama između braće i sestara Jeco, nemoj da me shvatiš pogrešno, smešno mi bilo
< Poruku je uredio Alexx RR -- 21.1.2010 12:39:26 >
|
|
RE: Raspričala se deca :) 21.1.2010 12:39:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma imamo temu garant.
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 21.1.2010 12:40:50
|
|
|
|
viking
|
E, tu si u pravu! A što se predstavljanja tiče, ja svog muža često predstavljam kao "Ovo je moj bivši dečko" (što jeste istina), a ko nas ne zna dobro, uglavnom se šokira, naročito kad su u pitanju oni koji znaju da sam udata a ne znaju za koga Odoh, da ne kvarim temu IZVORNA PORUKA: Tasha RR Moram dodati, da su nam oba roditelja ista, mislim da to duplira br godina. Moj tata moju mamu iz šale predstavlja "Moja prva žena!", moš misliti, k'o da će sada da je menja.
|
|
RE: Raspričala se deca :) 21.1.2010 12:41:52
|
|
|
|
Anoniman
|
kako dobra fora!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 21.1.2010 12:41:55
|
|
|
|
Jeca*
|
Slusaj ti alexx...mojne da peckas u "mom" podforumu i to jos peckas MENE! ccc
< Poruku je uredio Jeca RR -- 21.1.2010 12:42:37 >
|
|
RE: Raspričala se deca :) 21.1.2010 12:42:54
|
|
|
|
*Alexx*
|
Boli glava, Jeco Predajem se!!!
< Poruku je uredio Alexx RR -- 21.1.2010 12:43:16 >
|
|
RE: Raspričala se deca :) 21.1.2010 12:45:03
|
|
|
|
Jeca*
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 21.1.2010 12:46:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Hajde sada ona koju ne boli glava neka obriše ove besmislice!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 21.1.2010 12:47:10
|
|
|
|
*Alexx*
|
I sve je ovo pod "Raspričala se deca" Moderatori = deca Gotovo, stop, neću više, majke mi!!!
|
|
RE: Raspričala se deca :) 26.1.2010 10:14:52
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: lothroniell E da evo jos jednog "istinitog vica"... Moja kuma radi kao vaspitacica sa klincima od 4-5 godina, jedan dan doslo je dvoje saobracajnih policajaca da deci drzi predavanje o ponasanju u saboracaju, itd... Kada su sve zavrsili sad ce njih dvoje da pitaju decu neka pitanja i prilazi pandurka jednom klincu, pita ga: "Sta policajac trazi od vozaca kada ga zaustavi?" a mali odgovara: "100 evra!" IZVORNA PORUKA: banini klinac iz kefalice odgovara na pitanje KO SU POLITIČARI??? TO SU ONE ČIKE FTO LADE U FABLICI KOJAČA KOJE MJOGO MOJIM FTO SE ZOVU POLITANKE
|
|
RE: Raspričala se deca :) 30.1.2010 14:56:01
|
|
|
|
Lu
|
Sinoć smo imali jedan dug razgovor na temu panika. Roko je čuo tu riječ na crtiću gdje je neki Tom umislio da postoje vanzemaljci i uhvatila ga panika,a ja misila da je traktor tom bezazlen crtić Nikako da mu objasnimo i ja i mm da to nije osoba od koje se bježi niti neko čudovište nego stanje izazvano bezrazložnim strahom. Nabrajali smo mu razne situacije i taman kad pomislim da je shvatio o čemu pričamo,on kaže; ja ću uhvatiti paniku i baciti je u duboku rijeku
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 30.1.2010 14:59:52
|
|
|
|
marince1
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 30.1.2010 15:07:16
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Sinoć smo imali jedan dug razgovor na temu panika. Roko je čuo tu riječ na crtiću gdje je neki Tom umislio da postoje vanzemaljci i uhvatila ga panika,a ja misila da je traktor tom bezazlen crtić Nikako da mu objasnimo i ja i mm da to nije osoba od koje se bježi niti neko čudovište nego stanje izazvano bezrazložnim strahom. Nabrajali smo mu razne situacije i taman kad pomislim da je shvatio o čemu pričamo,on kaže; ja ću uhvatiti paniku i baciti je u duboku rijeku
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 30.1.2010 17:32:33
|
|
|
|
Anoniman
|
- Mama, znaš zašto ne mogu više da ručam? - Zašto? - Jer ako sve pojedem, onda ću da porastem i ova majca koju nosim, biće mi mala! - Kupiće mama novu majcu, veću, samo jedi.
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 30.1.2010 18:21:22
|
|
|
|
gagana83
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?