Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Raspričala se deca :) 30.1.2010 18:27:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 30.1.2010 18:44:40
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR - Mama, znaš zašto ne mogu više da ručam? - Zašto? - Jer ako sve pojedem, onda ću da porastem i ova majca koju nosim, biće mi mala! - Kupiće mama novu majcu, veću, samo jedi. xaxaxaxa Kako oni imaju način da se izvuku... Zamisli!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 7.2.2010 13:26:28
|
|
|
|
guppy RR
|
Donela sam deci po čašu vode. Marku roza čašu, a Maji plavu. Gledaju oni mene, kao nisu njihove čaše, i kaže Maja: MAMA! Ti si se zabunila k'o kamila!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 10.2.2010 17:58:36
|
|
|
|
Dora
|
Luka i Balša pitaju tatu, ja sam u drugoj prostoriji i čujem razgovor: "Tata, jesi li ti nas napravio?" "Jesam!" ponosno će tata. "Ti si nam napravio mozak, i srce, i pluća...i sve?" oduševljeno će deca. "Da! Sve!" ovaj već raste ko kvasac... "Da, i za sve to mu je trebalo minut truda. A JA sam vas nosila po 9 meseci u stomaku, porađala se 2 puta..." umešam se ja sva uvređena. "To je zato što je tata pametniji pa je praktičan" kaže mm a deca ostadoše zbunjena...
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 10.2.2010 18:02:00
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 12.2.2010 19:38:31
|
|
|
|
Anoniman
|
leda Luka CN, i kaže "Vidi mama sad će IVOOO!" Ja se pretvorila u upitnik, kaže on "To je kada je neko zao!"... "Sine to se kaže IVL!"
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 22.2.2010 22:12:19
|
|
|
|
Anoniman
|
"Mama, znaš ti šta je Ena? To je vrsta lasice koja živi u vodi, i izgleda ovako: onda savije kažiprst, ostale prste savoje u pesnicu" Jel zna neko o čemu se radi?
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 22.2.2010 22:15:57
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR "Mama, znaš ti šta je Ena? To je vrsta lasice koja živi u vodi, i izgleda ovako: onda savije kažiprst, ostale prste savoje u pesnicu" Jel zna neko o čemu se radi? kornjaca?
|
|
RE: Raspričala se deca :) 22.2.2010 22:17:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije, vidiš da je lasica. Mislila sam, možda je iz nekog crtanog koji ne znam?
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 24.3.2010 20:40:40
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: volimte Moj Matija ima 17meseci i sad svasta prica amalo sta se razume..... NE MOJ-memo AJDE- ade DAJ-dad HALO-avo DODJI-dodi CUTI-titu BRAVO-bavo CAO-taotao DEKI-deti mama,tata,baba,deda to je dobrooo KUPA-pupa JEDAN-dan DVA-da TRI-ti
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 24.3.2010 22:17:57
|
|
|
|
NadaR
|
Skoro se porodila moja komsinica i htjela da djevojcici da ime Marta. Medjutim , njen cetverogodisnji sin se skoro razbolio od muke jer valjda u nekom crticu postoji pas koji se zove Marta pa nam se svima zalio > kako oni hoce da njegovoj sestrici daju psece ime i sva ce joj se djeca smijati u vrticu i u parku .. Seka se na kraju zove Marina! Mi jos nemamo tih izvala ,jedino Milos pjeva medu brundu > menjo bunjo
|
|
RE: Raspričala se deca :) 10.4.2010 16:50:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Moram da vam se pohvalim da je Nesa poceo da sklapa recenice od 4-5 reci Budi se pre neki dan, ulazim u sobu, a on stoji u kreveticu, smeska mi se onako sanjiv, i kaze "nosi mama mene djuga sobica" ili me pogleda i kaze "jeeeepa mama, djaaaaga mama" i izljubi me da sve puca, moje malo
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 10.4.2010 18:48:20
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: viking Da, Taske, imam 30 godina mladjeg brata po tati Ja sam mislila da ja obaram rekorde sa razlikom od 13 god. Ufff ma gde ja cu sad biti starija sestra decku ili devojcici i to skoro 24 godine...
|
|
RE: Raspričala se deca :) 10.4.2010 20:34:06
|
|
|
|
marince1
|
Nado kakvo divno ime ima seka iz komsiluka Nedjo sva sam se razpilavila!
|
|
RE: Raspričala se deca :) 10.4.2010 20:38:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Moram da vam se pohvalim da je Nesa poceo da sklapa recenice od 4-5 reci Budi se pre neki dan, ulazim u sobu, a on stoji u kreveticu, smeska mi se onako sanjiv, i kaze "nosi mama mene djuga sobica" ili me pogleda i kaze "jeeeepa mama, djaaaaga mama" i izljubi me da sve puca, moje malo Kakvo je on sunce malo!Ljubni ga jednom od mene
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 10.4.2010 22:39:54
|
|
|
|
*Alexx*
|
Nedjo
|
|
RE: Raspričala se deca :) 10.4.2010 22:42:03
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.4.2010 0:35:38
|
|
|
|
Mivica
|
Ide reklama za napolitanke i Boris počinje da viče na dečaka koji ih jede: "Ne to! Nisi luc´o! Ne!" Što znači da moje kritike, kada su slatkiši u pitanju, ipak imaju odjeka!
|
|
RE: Raspričala se deca :) 30.4.2010 13:35:43
|
|
|
|
Lilly*
|
Danas dajem Mihajlu neke mede vitaminčiće, a on me pita:"A kojih tu vitamina ima, jel ima A, B i C?", ja zinula, odakle mu to? Nikada mu nisam o tome pričala.
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 12.5.2010 15:33:31
|
|
|
|
NadaR
|
"I milos sad sklapa recenice od nekoliko rijeci pa kad krenemo u krevet navece,on prica kao navijen : paja kava ( spava krava) paja koka paka deda paja gija ( konj ) paja baba paja tele ... Mito sad ode pa-pa i pocne ustajati ...
|
|
RE: Raspričala se deca :) 12.5.2010 15:39:22
|
|
|
|
pahulja76
|
super su sva decica
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 12.5.2010 17:20:46
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Moram da vam se pohvalim da je Nesa poceo da sklapa recenice od 4-5 reci Budi se pre neki dan, ulazim u sobu, a on stoji u kreveticu, smeska mi se onako sanjiv, i kaze "nosi mama mene djuga sobica" ili me pogleda i kaze "jeeeepa mama, djaaaaga mama" i izljubi me da sve puca, moje malo Joj Nedjo evo i ja se topim srce malo drago...kako ta mala bića jednostavno dirnu u srce svojom iskrenom ljubavi
|
|
RE: Raspričala se deca :) 12.5.2010 17:25:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Stvarno su čudesni Sad mu je nova fora da mi kaže "mama ide tete fizejke, mama bude jepa" Samo još da ga naučim da to govori tati svaki dan, a ne meni,pa da me muž šalje kod frizerke, i na konju sam
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 12.5.2010 17:33:27
|
|
|
|
Lu
|
I ja više dobijem komplimenata od sina nego od muža Mama lijepa si mi, mama mirišeš lijepo, mama jel ti to nova majica i tako često i nešto zapitkuje, komentira moj izgled. Kada nešto dobije onda kaže npr., mama drago mi je što ste mi kupili motor,hvala A tek koliko puta kaže, volim te mamice MM bi trebao učiti od njega
|
|
RE: Raspričala se deca :) 12.5.2010 17:41:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Većina muškaraca bi trebala da uzme par lekcija od tvog zlata malenog Kakav će on biti džentlmen, već zamišljam...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?