Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Raspričala se deca :) 10.1.2010 21:08:15
|
|
|
|
Lu
|
Ej mama,ja ti danas neću spavati,tako da znaš...i završena priča o tome Sjedimo u autu i čekamo baku...po običaju i ja naravno nešto sebi u bradu , a on će baki kad je sjela u auto: Bako, mama je rekla "O Bože nikad nje,uvijek je čekamo" Obe smo se nasmijale ali stvarno moram paziti od sad šta pričam pred njim
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 10.1.2010 21:15:24
|
|
|
|
Lilly*
|
Da, mora se paziti, sve ponavljaju! poslaću ti pp
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 10.1.2010 21:33:58
|
|
|
|
Dora
|
Da, uvek vide i kažu ono što ne treba: Luka "Deda Mraz je opet uhvatio mamu za sisu"
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 10.1.2010 21:34:44
|
|
|
|
Lilly*
|
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 10.1.2010 21:46:58
|
|
|
|
Dora
|
Mm je bio taj Deda Mraz prošle i ove NG i nije propustio priliku da se izglupira... To je Luka snimio i kaže mom bratu. Moj brat mu kaže: To ako kažeš tati Deda Mraz ti više neće doći jer će ga tvoj tata udaviti... Ne zna se ko je luđi... Koji blam...
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.1.2010 0:49:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Dora ..legende... volim te dečije bisere! A ti ih zapamti pa ih jednog dana ispričaj kada porastu... ali nemoj pred curama !
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.1.2010 0:51:34
|
|
|
|
Dora
|
"Pupak ti je ko prženica"- Balša kad je video razvučen grozan pupak na mom velikom stomaku
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.1.2010 0:52:36
|
|
|
|
Verus
|
przenica jes' dobar!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.1.2010 0:53:48
|
|
|
|
buhla
|
joooj Dora... deca su ti shou!
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.1.2010 0:54:08
|
|
|
|
Dora
|
I u pravu je...
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.1.2010 12:55:57
|
|
|
|
dakana
|
Setila sam se jos necega. Sedimo mi za stolom i rucamo, nas troje, i ja i muz cutimo i jedemo svako u svojim mislima, a ona nas gleda i mrtva ladna pita: "Sto ste svi tako RAZDRNDANI", i mi puknemo od smeha. Shvatili smo da je htela da nas pita sto smo NADRNDANI tj. ljuti, skuplja izraze od starijih ko sunjer....
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.1.2010 14:25:42
|
|
|
|
Anoniman
|
joooooooj al* sam se ismejala... pročitala sam sve stranice .. ........... i nemam reči!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.1.2010 15:11:20
|
|
|
|
Mivica
|
Gleda Boris moj portret na zidu-to je slika sa mora, HN 1985., tehnika krede u boji-i zaključi sledeće: -Lana nema luku! Onda otrči do drugog zida: -A ikona ima!
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.1.2010 20:53:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Mama, mama, mama, aaaaaa, mama, pusti KLJOMPUTER (=kompjuter)! Vidi, stavio sam ruku u usta! Vode! Treba mi vode da radimo nešto KOMFLUKTIVNO (=konstruktivno) sa njom!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.1.2010 20:55:11
|
|
|
|
Dora
|
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 13.1.2010 22:20:00
|
|
|
|
natty
|
lezi mila pored luke na krevetu on se okrece grabi je za majicu-trzi da sisa a ona mu kaze: ne mogu ti ja dati da sisas ja imam kratke sise
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 13.1.2010 22:23:19
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: natty lezi mila pored luke na krevetu on se okrece grabi je za majicu-trzi da sisa a ona mu kaze: ne mogu ti ja dati da sisas ja imam kratke sise jooooj
|
|
RE: Raspričala se deca :) 13.1.2010 22:24:52
|
|
|
|
Dora
|
Kratke sise baš su klinci biseri!!!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 13.1.2010 22:25:11
|
|
|
|
dakana
|
IZVORNA PORUKA: natty lezi mila pored luke na krevetu on se okrece grabi je za majicu-trzi da sisa a ona mu kaze: ne mogu ti ja dati da sisas ja imam kratke sise
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 13.1.2010 23:30:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Pretura Luka po fiokama svaštarama, iz jedne vadi audio kasetu, i krajnje ozbiljan se okreće meni i ocu i pita "Šta je OVO?"
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 13.1.2010 23:41:00
|
|
|
|
gagana83
|
Moja bratanica koja ima 2 godine,kad je videla Unu pitala"A sta je to"
|
|
RE: Raspričala se deca :) 13.1.2010 23:45:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Smešno je to... Nije za ovu temu, možda je za novu, koju ne znam kako bih nazvala... Kada sam bila 3-ći srednje, dobila sam mobilni! To čudo tehnologije! Gledam brata u prvom srednje, on bez mobilnog, kompa, neta, mp3 player-a ne zna da živi. I onda me još Luka za audio kasetu pita Šta je OVO? i zamislila sam se... kako vreme leti!!! Ja sam u srednjoj školi snimala muziku sa radija na kasetu, a moj brat skida muziku sa neta i reže na CD. Ja sam snimala serije, čitav ritual pravila od odlaska u video klub (wooooow), a ove današnje generacije časkom skidaju nove filmove sa neta.
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 14.1.2010 0:21:42
|
|
|
|
viking
|
Došla nam u goste dvogodišnja Milica. Ja otvaram vrata i puštam je u stan a ona kaže, sva važna: Mi smo došli da se gostimo!
|
|
RE: Raspričala se deca :) 14.1.2010 8:55:15
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Pretura Luka po fiokama svaštarama, iz jedne vadi audio kasetu, i krajnje ozbiljan se okreće meni i ocu i pita "Šta je OVO?" Možda bi razumeo kad bi mu rekla da je to deda od iPoda ili mp3 plejera
|
|
RE: Raspričala se deca :) 14.1.2010 9:11:59
|
|
|
|
Lu
|
Joj kratke sise A i mene je Roko pitao za kasetu,a meni čudno kako se on začudio i baš mi mnoge stvari proletiše glavom kao Tashi
|
|
|
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?