Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Raspričala se deca :) 10.1.2010 21:08:15
|
|
|
|
Lu
|
Ej mama,ja ti danas neću spavati,tako da znaš...i završena priča o tome Sjedimo u autu i čekamo baku...po običaju i ja naravno nešto sebi u bradu , a on će baki kad je sjela u auto: Bako, mama je rekla "O Bože nikad nje,uvijek je čekamo" Obe smo se nasmijale ali stvarno moram paziti od sad šta pričam pred njim
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 10.1.2010 21:15:24
|
|
|
|
Lilly*
|
Da, mora se paziti, sve ponavljaju! poslaću ti pp
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 10.1.2010 21:33:58
|
|
|
|
Dora
|
Da, uvek vide i kažu ono što ne treba: Luka "Deda Mraz je opet uhvatio mamu za sisu"
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 10.1.2010 21:34:44
|
|
|
|
Lilly*
|
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 10.1.2010 21:46:58
|
|
|
|
Dora
|
Mm je bio taj Deda Mraz prošle i ove NG i nije propustio priliku da se izglupira... To je Luka snimio i kaže mom bratu. Moj brat mu kaže: To ako kažeš tati Deda Mraz ti više neće doći jer će ga tvoj tata udaviti... Ne zna se ko je luđi... Koji blam...
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.1.2010 0:49:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Dora ..legende... volim te dečije bisere! A ti ih zapamti pa ih jednog dana ispričaj kada porastu... ali nemoj pred curama !
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.1.2010 0:51:34
|
|
|
|
Dora
|
"Pupak ti je ko prženica"- Balša kad je video razvučen grozan pupak na mom velikom stomaku
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.1.2010 0:52:36
|
|
|
|
Verus
|
przenica jes' dobar!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.1.2010 0:53:48
|
|
|
|
buhla
|
joooj Dora... deca su ti shou!
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.1.2010 0:54:08
|
|
|
|
Dora
|
I u pravu je...
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.1.2010 12:55:57
|
|
|
|
dakana
|
Setila sam se jos necega. Sedimo mi za stolom i rucamo, nas troje, i ja i muz cutimo i jedemo svako u svojim mislima, a ona nas gleda i mrtva ladna pita: "Sto ste svi tako RAZDRNDANI", i mi puknemo od smeha. Shvatili smo da je htela da nas pita sto smo NADRNDANI tj. ljuti, skuplja izraze od starijih ko sunjer....
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.1.2010 14:25:42
|
|
|
|
Anoniman
|
joooooooj al* sam se ismejala... pročitala sam sve stranice .. ........... i nemam reči!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.1.2010 15:11:20
|
|
|
|
Mivica
|
Gleda Boris moj portret na zidu-to je slika sa mora, HN 1985., tehnika krede u boji-i zaključi sledeće: -Lana nema luku! Onda otrči do drugog zida: -A ikona ima!
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.1.2010 20:53:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Mama, mama, mama, aaaaaa, mama, pusti KLJOMPUTER (=kompjuter)! Vidi, stavio sam ruku u usta! Vode! Treba mi vode da radimo nešto KOMFLUKTIVNO (=konstruktivno) sa njom!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.1.2010 20:55:11
|
|
|
|
Dora
|
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 13.1.2010 22:20:00
|
|
|
|
natty
|
lezi mila pored luke na krevetu on se okrece grabi je za majicu-trzi da sisa a ona mu kaze: ne mogu ti ja dati da sisas ja imam kratke sise
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 13.1.2010 22:23:19
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: natty lezi mila pored luke na krevetu on se okrece grabi je za majicu-trzi da sisa a ona mu kaze: ne mogu ti ja dati da sisas ja imam kratke sise jooooj
|
|
RE: Raspričala se deca :) 13.1.2010 22:24:52
|
|
|
|
Dora
|
Kratke sise baš su klinci biseri!!!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 13.1.2010 22:25:11
|
|
|
|
dakana
|
IZVORNA PORUKA: natty lezi mila pored luke na krevetu on se okrece grabi je za majicu-trzi da sisa a ona mu kaze: ne mogu ti ja dati da sisas ja imam kratke sise
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 13.1.2010 23:30:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Pretura Luka po fiokama svaštarama, iz jedne vadi audio kasetu, i krajnje ozbiljan se okreće meni i ocu i pita "Šta je OVO?"
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 13.1.2010 23:41:00
|
|
|
|
gagana83
|
Moja bratanica koja ima 2 godine,kad je videla Unu pitala"A sta je to"
|
|
RE: Raspričala se deca :) 13.1.2010 23:45:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Smešno je to... Nije za ovu temu, možda je za novu, koju ne znam kako bih nazvala... Kada sam bila 3-ći srednje, dobila sam mobilni! To čudo tehnologije! Gledam brata u prvom srednje, on bez mobilnog, kompa, neta, mp3 player-a ne zna da živi. I onda me još Luka za audio kasetu pita Šta je OVO? i zamislila sam se... kako vreme leti!!! Ja sam u srednjoj školi snimala muziku sa radija na kasetu, a moj brat skida muziku sa neta i reže na CD. Ja sam snimala serije, čitav ritual pravila od odlaska u video klub (wooooow), a ove današnje generacije časkom skidaju nove filmove sa neta.
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 14.1.2010 0:21:42
|
|
|
|
viking
|
Došla nam u goste dvogodišnja Milica. Ja otvaram vrata i puštam je u stan a ona kaže, sva važna: Mi smo došli da se gostimo!
|
|
RE: Raspričala se deca :) 14.1.2010 8:55:15
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Pretura Luka po fiokama svaštarama, iz jedne vadi audio kasetu, i krajnje ozbiljan se okreće meni i ocu i pita "Šta je OVO?" Možda bi razumeo kad bi mu rekla da je to deda od iPoda ili mp3 plejera
|
|
RE: Raspričala se deca :) 14.1.2010 9:11:59
|
|
|
|
Lu
|
Joj kratke sise A i mene je Roko pitao za kasetu,a meni čudno kako se on začudio i baš mi mnoge stvari proletiše glavom kao Tashi
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Nasilan prekid nastave, tražimo povlačenje...Četiri prosvetna sindikata saopštila su da traže da se predlog o ranijem početku raspusta povuče, ocenjujući da je reč o...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?