Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.1.2010 12:04:44
|
|
|
|
Anoniman
|
na koliko dana dobijas?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.1.2010 12:06:32
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
Neznam tocno, sekogas razlicno od 28-33 dena
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.1.2010 12:08:25
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
Jas sum malce zabrinuta zato asto veke nekolku dana imam svetlo braun sekret. Onako malo i povremeno, no sepak brinem se. Imam bokli vo grbot i imam cesti glavobolki, ne jaki no recise sekojdnevni.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.1.2010 12:08:52
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.1.2010 12:12:29
|
|
|
|
dejana007
|
Sanja i ja ti drzim palceve Ja batalila merenje temperature. nemam da dobijem a danas mi 60 dan. Cirkus kad dobijem zdravlje Boze, pocecu opet
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.1.2010 12:13:56
|
|
|
|
Anoniman
|
ooooo dejana
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.1.2010 12:17:02
|
|
|
|
dejana007
|
tasha
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.1.2010 14:53:55
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: Sanja.L.S Jas sum malce zabrinuta zato asto veke nekolku dana imam svetlo braun sekret. Onako malo i povremeno, no sepak brinem se. Sanja, ako ti vestica inace ne dolazi s najavom braonkastog iscetka onda je vrlo verovatno da si . dejana, i ti si bas strpljiva. Ako vec nisi onda navijam da ti uskoro stigne pa da krenes sa jednim pravim ovulatornim ciklusom!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.1.2010 15:29:37
|
|
|
|
dejana007
|
dejana, i ti si bas strpljiva. majok bila na ultrazvuk, nema nista.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.1.2010 15:31:36
|
|
|
|
lence
|
Mislis nema ? Ili na pocetku ciklusa nije bilo folikula?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.1.2010 16:08:50
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
Lence, mene mi se slucuvalo da imam braun sekret pred da dojde no toa sekogas bilo samo denot prethodno. Ovoj mesec braun sekretot mi se slucuva veke 3-4 dena i toa onako malo i neredovno. Samo povremeno ke zabelezan braun fleka na gakite. Jas pred dobivanje imam nekakov sekret no toj sekogas bil vo bela ili svetlo zolta boja. Mene mi ecudno sto BT e seuste dosta visoka, a site prethodni meseci denta koga ke dojde T bese pod crvenata linija.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.1.2010 16:19:44
|
|
|
|
lence
|
Nisam citala o onoj laznoj , sto te poseti u blagom obliku kad si vec trudna, mozda je to? Joj, stvarno se nadam da si , imas li neki simptom?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.1.2010 16:24:55
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
Gardite mnogu me bolat, osobeno pupkite, nemozam da se dopram. Imam cesti recisi sekojdnevni glavobolki, stomakot mi e natecen i me boli grbot
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.1.2010 16:29:16
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: Sanja.L.S Gardite mnogu me bolat, osobeno pupkite, nemozam da se dopram. Imam cesti recisi sekojdnevni glavobolki, stomakot mi e natecen i me boli grbot Moj makedonski me ovde izneverio, bole te grudi, a narocito bradavice? To je pre znak nego nadolazece . A ovi ostali simptomi idu i za prvo i za drugo stanje. Kad planiras da proveris?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.1.2010 16:33:00
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
Neznam lence, navisita se plasam da proveram. Se plasam od razocaruvanje koe nesakam da go doziveam. Neznam sto ke bide, no jas barem pomalo ve ucam Makedonski
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.1.2010 16:40:34
|
|
|
|
lence
|
Makedonski pomalo razumem, ali tebe sasvim razumem kad kazes da se plasis razocarenja. Drzim ti palceve da to ovaj put ne dozivis. Usput, sta znaci "istekuvam" (jednog dana cu traziti da mi prevedes celu tu pesmu)?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.1.2010 16:47:10
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
Kazimi za koja pesna se raboti, pa jas ke se potrudam. Ova sto me prasa ne e bas jasno, dali tocno go napisa zborot?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.1.2010 16:52:09
|
|
|
|
lence
|
Sad cu da je nakacim na temi "muzika", ima i tekst sa strane, pa ti kad budes imala vremena, molim te. Tek toliko da ti prekratim cekanje. Navijam za tebe
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.1.2010 18:55:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Pune tačke su vreme kada si rekla da ćeš meriti T, a prazne su odstupanja od vremena... Moraš meriti uvek u isto vreme.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.1.2010 18:58:03
|
|
|
|
Delijagirl
|
Nisu to odstupanja od po par sati nego samo ono 5 -10 min. A problem je u tome sto naprimer kad radim nocnu idem kasnije da spavam pa onda ne odspavam dovoljno vremena i opet ne valja...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.1.2010 18:59:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja za odstupanja do pola sata nisam menjala vreme. Podesia sam ga Default.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.1.2010 19:11:23
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl Nisu to odstupanja od po par sati nego samo ono 5 -10 min. A problem je u tome sto naprimer kad radim nocnu idem kasnije da spavam pa onda ne odspavam dovoljno vremena i opet ne valja... Meni nije stavljao prazne kruzice kad merim 5-10 minuta kasnije od uobicajenog vremena? Zar ne uspes da odspavas ni 3-4 sata?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.1.2010 19:15:50
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: lence IZVORNA PORUKA: Delijagirl Nisu to odstupanja od po par sati nego samo ono 5 -10 min. A problem je u tome sto naprimer kad radim nocnu idem kasnije da spavam pa onda ne odspavam dovoljno vremena i opet ne valja... Meni nije stavljao prazne kruzice kad merim 5-10 minuta kasnije od uobicajenog vremena? Zar ne uspes da odspavas ni 3-4 sata? Pa npr vidis ovaj skok sa 35,9 na 36,4 evo tu noc sam spavala malo vise od 4 sata...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.1.2010 19:20:24
|
|
|
|
lence
|
Citala sam da je dovoljno 4 sata sna da bi se temperatura vazila za normalnu. Sta si ti onda unela 5og dc, "sleep deprived" ili si se probudila u drugo vreme (ili oboje)?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?