Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.1.2010 13:30:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Ja im bas zavidim,mi smo bas zagoreli,nismo se hopa-cupa od pocetka trudnoce Nije za ovu temu, ali zašto?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.1.2010 19:54:51
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: nensi27 Ja im bas zavidim,mi smo bas zagoreli,nismo se hopa-cupa od pocetka trudnoce Nije za ovu temu, ali zašto? Zato sto je beba nisko,a i od pocetka imam kontrakcije...Pila sam Utrogestan do 16 nedelje,a sad pijem Ginipral...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.1.2010 14:30:10
|
|
|
|
Dudu25
|
Sanja ima li kakvih novosti, kako ti je temp. danas?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 19.1.2010 13:18:23
|
|
|
|
Dudu25
|
zar niko ne mjeri temp. stavicu ja svoj graf onda
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.1.2010 10:40:34
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
E ve me mene do sega.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.1.2010 10:41:31
|
|
|
|
Dudu25
|
Pa super draga pitala sam za tebe samo nek raste
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.1.2010 10:42:28
|
|
|
|
bluka
|
IZVORNA PORUKA: Sanja.L.S E ve me mene do sega. obećava!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.1.2010 10:43:33
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Sanja.L.S E ve me mene do sega. Sanja samo neka rasteee josss....
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.1.2010 10:46:58
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
Znam deka izgleda dobro, no jas ne se nadevam premnogu zosto kako sto napisav pred nekoj den koga bev an UZ ginikologot mi vide nekoi novi folikuli na jajnicite. E sega ako nastanala bremenost ne treba da ima novi folikuli no isto taka mi rece deka tie i mozat da se povlecat pod dejstvo na hormonite od bremenosta (ako ima nesto od toa, zosto bese premnogu rano da se vidi) Inaku poslednite 6-7 dena imam sekojdnevni glavobolki, cesti no ne mnogu jaki sto prethodno sum gi nemala. Veke neznam sto da mislam samo da se nadevam pomalku i da navivam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.1.2010 10:52:44
|
|
|
|
lence
|
Sanja, odlicno ti izgleda graf. Drzim palceve da ovako nastavi jos meseci. Dudu, ti odmah za Sanjom! Srecan ti rodjendan !
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.1.2010 10:54:53
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: lence Sanja, odlicno ti izgleda graf. Drzim palceve da ovako nastavi jos meseci. Dudu, ti odmah za Sanjom! Srecan ti rodjendan ! Hvala draga puno,... meni danas je malo pala, muka me da stavim graf, ako bude povisena sjutra stavicu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.1.2010 11:06:27
|
|
|
|
lence
|
Prilazem i moj graf ovomesecnoj kolekciji.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.1.2010 11:09:26
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: Dudu25 meni danas je malo pala, muka me da stavim graf, ako bude povisena sjutra stavicu Znas kako mi taj pad tumacimo: sve dok je izmedju 4og i 10og dpo moguce da je implantacijski pad. si dok se ne dokaze suprotno!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.1.2010 11:10:15
|
|
|
|
bluka
|
IZVORNA PORUKA: lence Prilazem i moj graf ovomesecnoj kolekciji. čista klasika! još da završi na klasično trudnički način!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.1.2010 11:28:53
|
|
|
|
lence
|
Hvala ti bluka, samo da ne zavrsi na moj klasicno-tipicni nacin.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.1.2010 12:04:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanja lence, pa ti imaš školski ciklus!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.1.2010 12:08:46
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: lence IZVORNA PORUKA: Dudu25 meni danas je malo pala, muka me da stavim graf, ako bude povisena sjutra stavicu Znas kako mi taj pad tumacimo: sve dok je izmedju 4og i 10og dpo moguce da je implantacijski pad. si dok se ne dokaze suprotno!!! meni je kako dodje na 8dc onda pad cekacu sjutra da vidim sta ce biti a Lence ti mjeris temp. jel tako a grafove nisam imala prilike da ti vidim
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.1.2010 12:09:53
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: bluka IZVORNA PORUKA: lence Prilazem i moj graf ovomesecnoj kolekciji. čista klasika! još da završi na klasično trudnički način! evooo ga pa super ti izgleda samo nek nastavi visoko
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.1.2010 12:16:40
|
|
|
|
lence
|
Dudu, taman sam mislila da ti pripisem momentalno slepilo kao znak ! Hajde sad; Sanja, ti pa ja! Tasho, imam ja pun fascikl ovih skolskih, ali su svi sa negativnom ishodom, ja procurim cak i kad mi je temperatura visoka (znaci barem nemam problem sa progesteronom). Ovaj me put raduje da su mi trakice potvrdile skok LH-a bas dan pred O, to cu za koji dan da nadodam medju ostale podatke (kao i pokoji X ).
< Poruku je uredio lence -- 20.1.2010 12:17:08 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.1.2010 12:27:49
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: lence Dudu, taman sam mislila da ti pripisem momentalno slepilo kao znak ! Hajde sad; Sanja, ti pa ja! Tasho, imam ja pun fascikl ovih skolskih, ali su svi sa negativnom ishodom, ja procurim cak i kad mi je temperatura visoka (znaci barem nemam problem sa progesteronom). Ovaj me put raduje da su mi trakice potvrdile skok LH-a bas dan pred O, to cu za koji dan da nadodam medju ostale podatke (kao i pokoji X ). pa to je sigurno novi znak , ja znam da ce doci, jer mi nismo mutili za vrijeme O sto je na grafu pokazalo, nego smo slavili NG opusteno mutili nekoliko dana pa onda poceli terapiju za ureaplasmu tako da ne vjerujem da ce biti sto od ovog mjeseca, ali meni je bitno samo da mi dodje na vrijeme da mi ne kasni a draga pa ti stvarno skolski primjerak navijam za tebe i Sanju
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.1.2010 22:42:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanja, gde je graf?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.1.2010 22:53:11
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
Eve
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.1.2010 22:55:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Rano je još za vešticu! Vunene čarapice na noge večeras! Šalim se malo! Držim palčeve da sutra T skoči!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.1.2010 22:57:07
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
Deneska T malce padna, no jas mislam deka ne e nisto strasno. No mozebi i ke bide.Samo sto neznaev dali da zapisam 36.6 ili 36.7 zosto zivata bese izmegu (poveke od 36.6 a pomalku od 36.7) , no jas zapisav 36.6
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.1.2010 22:58:19
|
|
|
|
cipiripi
|
i sama kazes da ti se ciklus nekad oduzi na 35 dana, strpi se jos malo , rano ti je da se nerviras i donosim zakljucke
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?