|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
17.1.2010 22:37:54   
cicko
Aha, sad ih videh

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 451
17.1.2010 22:40:08   
Dora
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

IZVORNA PORUKA: Verus RR

mada, razmisljala sam o letenju i putovanju, i tada treba nesto lakse da se kupi...otom potom...

Ej, svakako nećeš leteti odmah!!!
Mani se! Kada dođeš ovde, beba će imati već preko 6 meseci, garant! Sedeće, a ti ćeš otići i kupiti jedna letnja kolica za 2000din da imaš po NS i završiti priču. A do aviona draga, sling. I nosiljku u avion! user posted image

Verus na sve misli, Nema šanse da je zatekneš nespremnuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 452
17.1.2010 22:40:19   
gagana83
Evo i ova nisu losa a nisu ni skupa,imaju 4 polozaja a rucka im se prebacuje napred-nazad - KLIK
Pogledajte sajt,ima raznih modela

< Poruku je uredio gagana83 -- 17.1.2010 22:41:17 >

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 453
17.1.2010 22:44:48   
Verus
user posted image   kad sam bolesno prakticna! Ja bih onako, sve u jednom paketu...sa mnom bi svi ovi sto prave kolica i druge proizvode banktrotirali!  Ja bih da sve traje jedno 20 godinauser posted image   Tashke, bas to, naci cu neka jeftina, pa nek izdrze jednu sezonu, bice dosta
IZVORNA PORUKA: Dora

mada, razmisljala sam o letenju i putovanju, i tada treba nesto lakse da se kupi...otom potom...

Ej, svakako nećeš leteti odmah!!!
Mani se! Kada dođeš ovde, beba će imati već preko 6 meseci, garant! Sedeće, a ti ćeš otići i kupiti jedna letnja kolica za 2000din da imaš po NS i završiti priču. A do aviona draga, sling. I nosiljku u avion! user posted image

Verus na sve misli, Nema šanse da je zatekneš nespremnuuser posted image user posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 454
17.1.2010 22:46:34   
Verus
bas su lepa gagana, meni su kolica puno lepsa tu nego ovdeuser posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 455
17.1.2010 22:48:52   
Anoniman

user posted image   kad sam bolesno prakticna! Ja bih onako, sve u jednom paketu...sa mnom bi svi ovi sto prave kolica i druge proizvode banktrotirali!  Ja bih da sve traje jedno 20 godinauser posted image   Tashke, bas to, naci cu neka jeftina, pa nek izdrze jednu sezonu, bice dosta

1. mamine kolica, eno 15 godina, kao nova! user posted image
2. ma da bre, pa nećeš vući kolica iz Amerike zbog 10 dana u NS, ebote, nego tek kada se budeš doseljavala kući! user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 456
17.1.2010 22:52:01   
gagana83

bas su lepa gagana, meni su kolica puno lepsa tu nego ovdeuser posted image

Nije to do kolica,to je nostalgijauser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 457
17.1.2010 22:56:53   
Verus
user posted image moze biti...mada je meni sve evropsko bolje, bas sam snobuser posted image   Tashke, ja kada dodjem sledeci put, planiram nigde da ne mrdamuser posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 458
17.1.2010 23:02:08   
Anoniman

user posted image moze biti...mada je meni sve evropsko bolje, bas sam snobuser posted image   Tashke, ja kada dodjem sledeci put, planiram nigde da ne mrdamuser posted image

Jeeeeeeeeeeeeeeel? A kad je to? user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 459
17.1.2010 23:16:14   
usamljena

Meni su ova divna. Usamljena, jer znas tacno koji je to Graco model?  Posto ih ima gomila....

To su Junior Baby Genny, ako sam potrefila. Ma sve su skoro iste, minimalna razlika. Druga boja, koji detalj vise i drugo ime user posted image

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 460
17.1.2010 23:20:41   
usamljena
Evo sad gledam katalog, da ova oranz su Genny a plava su Gerarduser posted image Glupost. To je kao kolica + sjedalica 

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu usamljena)
Direktna veza do poruke: 461
17.1.2010 23:24:30   
usamljena
Cicko izvini, a i ostale forumasice, ja sto puta na jednom odgovoru user posted image . Ne mogu se odmah snaci, kolica u garazi a ja po sjecanju ikatalogu. Kolica su Ultima Genny, tacnije Travel sistem Ultima Genny. Izvinite jos jednomuser posted image user posted image

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

Direktna veza do poruke: 462
17.1.2010 23:30:02   
cicko
Usamljena user posted image

Direktna veza do poruke: 463
18.1.2010 8:31:24   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nedja

Dakle-zimi je hladno za bilo kakva, 

Ne slažem se! Staviš ćebe pod guzu, umotaš, staviš zimsku navlaku i vozi! Pa šta ćeš pobogu raditi celu zimu??? user posted image

Zimi se setamo, trcimo,  ako je sneg igramo se. Idemo svaki dan napolje, bez obzira na vreme, nekad i dva puta, plus kad treba do prodavnice.Kad negde moramo da idemo dalje, idemo kolima ili taksijem. Mada smo pre neki dan isli peske od sajma do z. stanice.
Mozda ja na sve to gledam drukcije jer Nesa nece u kolica, pa mi ni ne fale, niti se na njih ikako oslanjam.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 464
18.1.2010 8:48:26   
usamljena
IZVORNA PORUKA: cicko

Usamljena user posted image

Kiss, kiss user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 465
18.1.2010 8:53:16   
Lu
IZVORNA PORUKA: usamljena

Evo da se i ja javnem. Mi smo kupili Graco AS i kolica. Uzas! AS samo jedan polozaj i nije mi za novorodjence, a kolica glomazna. Pokajali smo se

Dobrodošla usamljenauser posted image
Ja sam imala Gracova kolica i AS(još uvijek imamuser posted image ).
AS jaje i nema više položaja(ima samo dodatne umetke,jastučiće koji se stavljaju pod bebu da izravnaš položaj leđa),to je za bebu do 13kg odnosno dok ne mogne da sjedi.
Ja sam malog vozila u tom AS-u od rođenja bio je onako sasvim blago u poluležećem položaju,nije mi jasno zašto ti nije odgovaralO?

Direktna veza do poruke: 466
18.1.2010 9:22:20   
usamljena
Beba sva upadne unutra, mislim kad je bila manja upadala je pa smo morali stavljati neke prskircice ispod guze sto je opet znacilo da je ne mozemo vezati  :-P. Jedna nedaca povlacila drugu za sobom user posted image .
Bez veze mi je i to sto se ne moze "spustiti" kad bebe zaspe (sto neke AS imaju). Jos nismo izvadili one jastucice a moracemo jer joj noge vire. Ne znam, za novac koji smo ali za nju ocekivali smo vise. Mada smo to kupili onako, u letu. Tada nismo znali sta treba, sta je dobro za bebu , ... Sad bih drugacije

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 467
18.1.2010 9:30:50   
Lu
Ma naravno svako zna najbolje šta odgovara njegovoj bebi,ali ja stvarno nisam vidjela da se ijedna jaje AS može pomjerati u nekoliko položajauser posted image
Ili sam ja već zastarjela mamauser posted image

Direktna veza do poruke: 468
18.1.2010 10:06:27   
Anoniman

Dakle-zimi je hladno za bilo kakva, 

Ne slažem se! Staviš ćebe pod guzu, umotaš, staviš zimsku navlaku i vozi! Pa šta ćeš pobogu raditi celu zimu??? user posted image

Zimi se setamo, trcimo,  ako je sneg igramo se. Idemo svaki dan napolje, bez obzira na vreme, nekad i dva puta, plus kad treba do prodavnice.Kad negde moramo da idemo dalje, idemo kolima ili taksijem. Mada smo pre neki dan isli peske od sajma do z. stanice.
Mozda ja na sve to gledam drukcije jer Nesa nece u kolica, pa mi ni ne fale, niti se na njih ikako oslanjam.

Pa da, verovatno zbog toga. Jer ja znam pouzdano da Luki nikada zimi nije bilo u zima u velikim kolicima. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 469
18.1.2010 10:10:11   
usamljena
Ma joooook. Ja sam novopecena. Ja priznajem da nemam pojma o tim stvarima. Zaista nista ne znam, ali polako ucim. Evo nisam znala da ima jaje, niti znam za neki drugi oblik. Kod nas je to bilo: culi smo za tu marku, aha u kompletu dodje, kosta papreno - mora da je dobro. user posted image user posted image  Za milion stvari smo se tako izradili ali ... ucimo, polako ali sigurno. Bice bolje sa drugim user posted image user posted image user posted image  A do tada ste vi tu da pomognete i uputite i veoma sam zahvalna na tome user posted image

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 470
18.1.2010 10:24:15   
Lu
IZVORNA PORUKA: usamljena
Za milion stvari smo se tako izradili ali ... ucimo, polako ali sigurno. Bice bolje sa drugim user posted image user posted image user posted image  A do tada ste vi tu da pomognete i uputite i veoma sam zahvalna na tome user posted image

Ma naravnouser posted image

Direktna veza do poruke: 471
18.1.2010 12:06:57   
Dora

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Već nas zamišljam sa bebuškama na nekim lepim mestima!user posted image Kupi neka dobra, izdržljiva i udobna kolica jer ćemo puno da šetamo. Samo, kad draga planiraš da dođeš???

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 472
18.1.2010 15:17:50   
gagins
Evo nasla sam na netu sliku,posto u mojim slikama nema nigde gde se vide cela.Skoro su ista kao nasa,nama su drugaciji tockovi i dezen,inace to je to.Nama su bila super prakticna,a kisobran kolica smo poceli da koristimo oko osmog,devetog meseca,bas u zimu,kad dobro upakujes dete nije hladno za setnju.
http://www.limundo.com/kupovina/Odeca/Bebi-oprema/Decija-kolica-HAUCK/572710/JaviPrijatelju

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 473
18.1.2010 15:20:13   
gagins
Nije mi nesto uspelo,pokusacu ponovo!
http://www.limundo.com/kupovina/Odeca/Bebi-oprema/Decija-kolica-HAUCK/572710#

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 474
18.1.2010 17:46:52   
Lu
Evo gagins,nisam mogla ući u tvoju porukuuser posted image
user posted image

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here