|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
17.1.2010 17:27:10   
nakins
Zvoncice moja sestra je kupila Neonato i super su. Ja idem da ih kupim za mesec dana. Ne znam odakle si, ali kod nas u Mercatoru su 36.100,00.

(odgovor članu Zvoončica)
Direktna veza do poruke: 401
17.1.2010 17:38:15   
Verus

user posted image

Ova su Cosco Bertini B5 Valencia model.  Pretpostavljam da ih ima i tamouser posted image Sinoc sam se odlucila za ova u poslednji trenutak.  Dolaze zajedno sa sedistem za bebu, a sediste se moze staviti odgore na kolica, i samo se "klikne", tako da i mala beba moze da lezi, a koliko sam citala, kolica nemaju standardna 3-5 nivoa, nego se mogu ili poleci skroz, ili uspraviti skroz.  Malo su teza, ali su napravljena za decu do 25 kila, tako da posle toga ne planiram da stavljam dete u kolica!  Sediste je napravljeno za bebe od 2kg do 17kg, sa umetkom za te jako male bebe, pa ako ne daj Boze moja devojcica dodje ranije, imacu sediste koje ce moci da se koristi. 

Dobila su 4.5 od 5 zvezdica od roditelja koji su ih vec koristili i koji ih imaju.....

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 402
17.1.2010 17:39:56   
nakins
Verus, kolica su super.user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 403
17.1.2010 17:43:05   
Verus
hvala nakins! prvo sam gledala sasvim drugacija, ali iskreno, otkada sam imala kontrakcije, i receno mi je da ce beba docekati mozda 40 nedelja, a mozda dodje i ranije, trazila sam nesto sto odgovara i tako malim bebama.  A ovde je zakon isto da ne pustaju bebe iz bolnice dok nemas sediste za kola, a ovo ce bas odgovarati, koliko god da ona bude (a ne daj Boze da bude samo 2 kileuser posted image ).  Uglavnom, dosta su tamna, to mi se malo ne dopada, ne znam koliko ce biti lose po leti....ali cena im je 199$ za ceo sistem i to je stvarno dobar deal....

(odgovor članu nakins)
Direktna veza do poruke: 404
17.1.2010 17:47:11   
nakins
Ma u pravu si ti. I kod nas se ovde prica da ce uskoro poceti sa tim zakonom tako da cu i ja odma uzeti ta sa sedistem za kola pa da budemo spremni user posted image .

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 405
17.1.2010 18:05:49   
*Alexx*
Verus, to ne da je dobar deal, nego je SUPER deal!

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu nakins)
Direktna veza do poruke: 406
17.1.2010 18:09:46   
Verus
Ne znam kako je tu, ali obicno ta u "paketu" budu jeftinija, nego da odvojeno uzimam sediste pa kolica....a stvarno, dete koje vec ima 25 kila valjda moze samo da hodauser posted image tako da kada "izraste" iz kolica, onda cemo samo uzeti sediste za starije dete kad vec mora....a nesto razmisljam, ako Bog da jos dece pa bude musko, moci cu opet korisiti i kolica i sediste....nekako sve sto uzimam gledam da bude neutralno, zuto, zeleno, bez....pa da mogu korisiti ako budem imala jos dece drugog pola.  Ima vremena da je oblacim kao devojcicu, njih svakako bas briga kad su tako maliuser posted image

(odgovor članu nakins)
Direktna veza do poruke: 407
17.1.2010 18:25:15   
gagins
Mi smo od moje sestre dobili Hauck-ova kolica,ona je dvoje dece izvozala u njima,ja jedno i planiram jos jedno jer su odlicna.Nemam nameru da pucam pare na kolica samo zbog mode.Bitno mi je sto mogu da okrenem rucku tako da bebu vidim svo vreme,imaju tri polozaja i stvarno sam prezadovoljna njima.I jos jedna stvar,mogu da skinem sve sto je od materijala i da operem u masini,izuzetno prakticno.Ako nadjem neku sliku da se vide cela ubacicu je!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 408
17.1.2010 20:08:52   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Verus RR

user posted image

Ova su Cosco Bertini B5 Valencia model.  Pretpostavljam da ih ima i tamouser posted image Sinoc sam se odlucila za ova u poslednji trenutak.  Dolaze zajedno sa sedistem za bebu, a sediste se moze staviti odgore na kolica, i samo se "klikne", tako da i mala beba moze da lezi, a koliko sam citala, kolica nemaju standardna 3-5 nivoa, nego se mogu ili poleci skroz, ili uspraviti skroz.  Malo su teza, ali su napravljena za decu do 25 kila, tako da posle toga ne planiram da stavljam dete u kolica!  Sediste je napravljeno za bebe od 2kg do 17kg, sa umetkom za te jako male bebe, pa ako ne daj Boze moja devojcica dodje ranije, imacu sediste koje ce moci da se koristi. 

Dobila su 4.5 od 5 zvezdica od roditelja koji su ih vec koristili i koji ih imaju.....

Verus odlicna su...bas tako nesto trazim sve u jednom... i + Nosiljka-sediste!
Jeste da su malo tamna ali verovatno ih ima u vise boja!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 409
17.1.2010 20:12:38   
Verus
slazem se gagins! ja sam za to da se na malo dete sto manje da, jer ipak, brzo izrastu...pisala sam negde vec o tome, sta mislim....al ja nemam od koga da nasledimuser posted image drugarica ceka drugo dete, sina, a ima cerkicu od godinu i po, tako da ima dosta odece koje nikada nije nosila, pa cu ja to da nasledim, tj. moja cerka.

anck, da, i meni je malo bzvz sto su tamna....al valjda se bar nece flekati lako...nasla sam ih samo u ovoj boji!

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 410
17.1.2010 20:27:18   
Dora
Što tamnija to će se više videti fleke. Fleke nastaju od onoga što dete jede u kolicima a to je sladoled, čokolada, grickalice...to se mrvi i ostaju svetle skorele fleke. Ako budeš ribala tamna tkanina će izbledeti...user posted image Ja volim crna kolica jer kad se nakite sa šarenom bebom i igračkicama, lepo izgledaju. Moderno. Ali, da su praktična za održavanje- nisu!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 411
17.1.2010 20:30:00   
Verus
user posted image ebes ga...ova su jedina koja su prilagodjena i jako malim bebama....nisam ni citala, dosta njih ima opciju da se tkanina vadi i pere, ne znam za ovauser posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 412
17.1.2010 20:30:30   
Dora
Druga stvar Verus, kad proizvođač kaže da su do 35 kg...zamisli koliko je dete s 35 kguser posted image Moj sin od 5 god. ima 20 kg a prestao je da koristi ta velika kolica i prešao na kišobran sa manje od 2 god!
Kišobran kolica su nešto što ćeš jedva dočekati da kupiš jer će ti dosaditi vukljanje ovih velikih...pogotovo leti kad se puno krećeš a dete je malo u kolicima malo van kolica hoda samo i hoće sve da vidi i proba. Tako da računaj da ih nećeš koristiti baš toliko koliko mislišuser posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 413
17.1.2010 20:32:39   
Anoniman
Dora, da li to znaci da je bolje da sada kupim neka za malu bebu a da posle godinu dana kupim ta kisobran kolica???
Malopre sam sa mm bila u merkatoru i videla sam jeftina kolica za 11.000 i sasvim su OK jedino sto su mala i za bebe do godinu dana???
Mozda je bolje da kupim ta mala pa da posle godinu dana kupim nova???

Sa koliko meseci dete moze u kisobran kolica???

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 414
17.1.2010 20:32:54   
Dora
IZVORNA PORUKA: Verus RR

user posted image ebes ga...ova su jedina koja su prilagodjena i jako malim bebama....nisam ni citala, dosta njih ima opciju da se tkanina vadi i pere, ne znam za ovauser posted image

Ne znam, ako si odlučila...
Zavisi kakva je tkanina. va kolica osim kišobran su prilagođena jako malim bebama. Ova nemaju 3 položaja a taj srednji položaj je bitan dok beba još ne sedi a neće ni da leži. Imaćeš problem u tom periodu jer će beba biti nezadovoljna

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 415
17.1.2010 20:36:40   
Dora
IZVORNA PORUKA: OTI

Dora, da li to znaci da je bolje da sada kupim neka za malu bebu a da posle godinu dana kupim ta kisobran kolica???
Malopre sam sa mm bila u merkatoru i videla sam jeftina kolica za 11.000 i sasvim su OK jedino sto su mala i za bebe do godinu dana???

Ne postoje kolica za dete do godinu danauser posted image Sva ta veća kolica mogu da se koriste do 3 god. Ali dete s 3 god. ne koristi kolica. Kišobran ćeš kupiti jer su mala i praktična. Ja sam ih koristila kombinovano, za kratke relacije kišobran, a za duže ona velika gde beba može lepo da spava i da teglim gomilu stvari

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 416
17.1.2010 20:39:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dora

IZVORNA PORUKA: OTI

Ne postoje kolica za dete do godinu danauser posted image Sva ta veća kolica mogu da se koriste do 3 god. Ali dete s 3 god. ne koristi kolica. Kišobran ćeš kupiti jer su mala i praktična. Ja sam ih koristila kombinovano, za kratke relacije kišobran, a za duže ona velika gde beba može lepo da spava i da teglim gomilu stvari

znam to, Dora nego te pitam da li je onda bacanje para kupiti kolica od 35000 za dete do tri godine kad svejedno moram posle da kupim nova?
Zar nije bolje da kupim kolica od 11.000 za dete do tri godine?
Mislila sam na finans.momenat>???
Gledamo mm i ja , sve smo obisli i zbunjeni smo.

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 417
17.1.2010 20:40:42   
Dora
Ta kišobran kolica su ti oko 2000 pa na dalje. Ta od 2000 su sasvim dobra. Možeš ih koristiti čim dete počne stabilno da sedi ali leti. kad je hladno ne preporučuju se. Mala su i možeš ih nositi u jednoj ruci. Treba ih imati bez obzira na ova druga kolica

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 418
17.1.2010 20:41:50   
Anoniman
Thanks.user posted image user posted image

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 419
17.1.2010 20:44:29   
Dora
Ta kolica od 11000 su jednako dobra kao i ona od 80000. Ta perverzija od dizajna i dodatne opreme koja im diže cenu meni ne znači ništa...

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 420
17.1.2010 20:45:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dora

Ta kolica od 11000 su jednako dobra kao i ona od 80000. Ta perverzija od dizajna i dodatne opreme koja im diže cenu meni ne znači ništa...

E pa to....
Jedino sto su mala...nekako su malecka...I prodavacica je rekla da je za dete do godinu dana, eventualno godinu i po...Slovenacka su i stvarno su manja nego sva druga...

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 421
17.1.2010 20:47:03   
usamljena
Evo da se i ja javnem. Mi smo kupili Graco AS i kolica. Uzas! AS samo jedan polozaj i nije mi za novorodjence, a kolica glomazna. Pokajali smo se

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 422
17.1.2010 20:48:27   
Anoniman
Oti, evo moj Nesa nema sanse da sedne vise u kolica, a nema jos ni godinu ipo, i 12,5kg. Imam i kisobran i velika, ali ne vredi, uspem da ga strpam jednom u mesec dana. Hoce covek da seta.
I moja su manja nego standardna kolica, uopste nisu komotna, ali se ne opterecujem, ionako vise volim da setamo, a kad idemo negde dalje, kad je hladno, svakako ne idemo kolicima, a kad je toplo-kisobran kolica.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 423
17.1.2010 20:48:29   
Anoniman
Usamljena, ti si nova na RR???
Nisam videla kad si dosla...da ti pozelim Dobrodoslicu...
nije tema da o tome pisemo ovde ali DOBRODOSLA!!!
(zasto bre taj nick name???)

(odgovor članu usamljena)
  Direktna veza do poruke: 424
17.1.2010 20:50:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nedja

Oti, evo moj Nesa nema sanse da sedne vise u kolica, a nema jos ni godinu ipo, i 12,5kg. Imam i kisobran i velika, ali ne vredi, uspem da ga strpam jednom u mesec dana. Hoce covek da seta.
I moja su manja nego standardna kolica, uopste nisu komotna, ali se ne opterecujem, ionako vise volim da setamo, a kad idemo negde dalje, kad je hladno, svakako ne idemo kolicima, a kad je toplo-kisobran kolica.

Nedja, da li to znaci da kolica koja sad kupimo verovatno necemo koristiti duze od godinu i nesto???
Onda na red dolaze kisobran kolica ili setnja?
Pa zasto onda da dajem 35000 za kolica?
bolje da nadjem onda neka solidna za manje pare???
ili sam ja opet pobrkala sveuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here