|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
17.1.2010 20:53:08   
marince1
Neznam kakve su ti finansijske mogucnosti,ali ja licno mislim da nema potrebe da se daje 35000 za kolica.
Ko ima,mozda

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 426
17.1.2010 20:56:31   
cicko
Dobrodosla!!!
Koja Graco ste kupili?

IZVORNA PORUKA: usamljena

Evo da se i ja javnem. Mi smo kupili Graco AS i kolica. Uzas! AS samo jedan polozaj i nije mi za novorodjence, a kolica glomazna. Pokajali smo se

(odgovor članu usamljena)
Direktna veza do poruke: 427
17.1.2010 20:56:43   
Anoniman
Oti, ne mora da znaci, evo vidis da neka deca i sa dve-tri godine hoce da budu u kolicima, ali realno, mislim da retko kad bas postoji neka preka potreba da dete koje hoda bude u velikim kolicima. Dakle-zimi je hladno za bilo kakva, a leti su tu kisobran kolica. Bar tako ja kontam, moj nece ni u kisobranuser posted image

(odgovor članu marince1)
  Direktna veza do poruke: 428
17.1.2010 21:09:02   
Dora
Neznam Oti, imaš ona Giodani jeftina su a nisu loša, za 11000 imaš da biraš. Cene se mnogo razlikuju, obiđi razna mesta i uporedi cene istih modela... Ne mogu sad napamet, ali eto, to koja ćeš uzeti nema puno veze s kvelitetom... Ja sam moja prva kolica platila pre 5 godina 150E zajedno sa auto sedištem koje je moglo da se uklopi u kolica... U njima sam vozila oboje dece i sad su ko nova koristi ih jedna prijateljica za svoje dete. jako su kvalitetna a nisu neka poznata marka. 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 429
17.1.2010 21:12:30   
Dora
Ne znam da li imaš sedište za auto jer je to sad obavezno... Ono je dosta skupo pojedinačno, al imaš s kolicima da kupiš. Ja sam ga dala na zajam ali kad mi bude trebalo njima više neće jer je do godinu dana. To sedište sam dosta koristila i sa kolicima u kombinaciji. Isplati se.

Imaš npr. Graco kolica različitih cena, ona su vrlo kvalitetna.

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 430
17.1.2010 21:34:20   
usamljena
IZVORNA PORUKA: OTI

Usamljena, ti si nova na RR???
Nisam videla kad si dosla...da ti pozelim Dobrodoslicu...
nije tema da o tome pisemo ovde ali DOBRODOSLA!!!
(zasto bre taj nick name???)

Hvala na dobrodoslici user posted image user posted image , a nick - pa usamljena sam user posted image . Takva sam vec dugo- fuj, fuj, fuj. Proci ce user posted image

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 431
17.1.2010 21:35:08   
usamljena
IZVORNA PORUKA: cicko

Dobrodosla!!!
Koja Graco ste kupili?

Evo da se i ja javnem. Mi smo kupili Graco AS i kolica. Uzas! AS samo jedan polozaj i nije mi za novorodjence, a kolica glomazna. Pokajali smo se

Tek sad skontah i ovo  user posted image Hvala, Graco Junior

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 432
17.1.2010 21:37:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dora

Ali dete s 3 god. ne koristi kolica.

user posted image Koristi po nekada, ako je mami tako lakše!!!

Kišobran ćeš kupiti jer su mala i praktična. Ja sam ih koristila kombinovano, za kratke relacije kišobran, a za duže ona velika gde beba može lepo da spava i da teglim gomilu stvari

Ja sam kišobran kolica kupila kada je Luka imao godinu dana. Iskrena da budem, MRZIM IH! Mnogo više volim ova velika, oni mali točkovi upadaju u svaku rupu, krivudaju, škripe, otpala im ona kočnica na točkovima pa tandrče, a kao Chicco... user posted image

Ta kišobran kolica su ti oko 2000 pa na dalje. Ta od 2000 su sasvim dobra. Možeš ih koristiti čim dete počne stabilno da sedi ali leti. kad je hladno ne preporučuju se. Mala su i možeš ih nositi u jednoj ruci. Treba ih imati bez obzira na ova druga kolica

Sa ovim se u potpunosti slažem. Eh da mi je ova pamet bila, kupila bih najjeftinija letnja kolica.

IZVORNA PORUKA: Nedja

a nema jos ni godinu ipo, i 12,5kg.

I da, dodala bih nešto jako bitno, OTI! Za koliko dete od godinu dana su ta kolica?  Jer, evo Neša ima skoro 1,5god i 12,5kg, a Luka ima 3,5god i 12,5kg. user posted image

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 433
17.1.2010 21:38:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nedja

Dakle-zimi je hladno za bilo kakva, 

Ne slažem se! Staviš ćebe pod guzu, umotaš, staviš zimsku navlaku i vozi! Pa šta ćeš pobogu raditi celu zimu??? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 434
17.1.2010 21:39:23   
Dora

Dobrodosla!!!
Koja Graco ste kupili?

Jesu li to ona kao Verus što hoće da kupi?user posted image

Direktna veza do poruke: 435
17.1.2010 21:41:03   
Dora
I da, dodala bih nešto jako bitno, OTI! Za koliko dete od godinu dana su ta kolica? Jer, evo Neša ima skoro 1,5god i 12,5kg, a Luka ima 3,5god i 12,5kg. user posted image

user posted image user posted image user posted image baš to htedoh reći za mog Balšuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 436
17.1.2010 21:42:17   
Anoniman
Koja kišobran kolica kupiti? KLIK

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 437
17.1.2010 22:14:30   
gagana83

Neznam Oti, imaš ona Giodani jeftina su a nisu loša, za 11000 imaš da biraš. Cene se mnogo razlikuju, obiđi razna mesta i uporedi cene istih modela... Ne mogu sad napamet, ali eto, to koja ćeš uzeti nema puno veze s kvelitetom... Ja sam moja prva kolica platila pre 5 godina 150E zajedno sa auto sedištem koje je moglo da se uklopi u kolica... U njima sam vozila oboje dece i sad su ko nova koristi ih jedna prijateljica za svoje dete. jako su kvalitetna a nisu neka poznata marka. 

Slazem se za Giordani kolica,moja kuma ih ima,mala se vozi u njima vec 10 meseci i super su a kostala su oko 100e,imaju sva 3 polozaja,jedina mana im je sto se rucka ne okrece.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 438
17.1.2010 22:24:41   
Dora
Kod većine se ručka ne okreće...
Ja sam tražila da se okreće ručka, ali kod ovih što mi se sviđaju se ne okreće. Ali im se onaj deo za sunce i vetar pomera skroz ispred bebe pa može da prođe...

< Poruku je uredio Dora -- 17.1.2010 22:26:49 >

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 439
17.1.2010 22:28:57   
gagana83
Evo ih-KLIK

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 440
17.1.2010 22:32:17   
usamljena
user posted image

user posted image

Evo, to je nesto ovako. S tim sto ima prozirni okvir na "krovu" user posted image , prekrivac za kisu i zimu, ....Malo su poteska

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 441
17.1.2010 22:33:10   
Dora
Evo Giordani 9500 din.
user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 442
17.1.2010 22:34:34   
Verus
Nisam dobro objasnila, il me nisi razumela....nemaju to standardno sa 3 polozaja (rucku), nego drugi mehanizam, gde mozes da ih polozis kako zelis....lupam, u 10 polozaja (znaci mozes ravno, pa malo gore, pa jos malo, bla bla pa uspravno).  Zato mi se dopadaju...puno tih ne mogu skroz ravno, pa ne mozes novorodjenu bebu ni da stavis....Mogu da drze dete do 50 funti, sto mu dodje 25 kila...ja se stvarno nadam da vec tolko dete necu gurati u NIKAKVIM kolicima, a ne letnjim.....mada, razmisljala sam o letenju i putovanju, i tada treba nesto lakse da se kupi...otom potom...

IZVORNA PORUKA: Verus RR

user posted image ebes ga...ova su jedina koja su prilagodjena i jako malim bebama....nisam ni citala, dosta njih ima opciju da se tkanina vadi i pere, ne znam za ovauser posted image

Ne znam, ako si odlučila...
Zavisi kakva je tkanina. va kolica osim kišobran su prilagođena jako malim bebama. Ova nemaju 3 položaja a taj srednji položaj je bitan dok beba još ne sedi a neće ni da leži. Imaćeš problem u tom periodu jer će beba biti nezadovoljna

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 443
17.1.2010 22:34:43   
Anoniman
E, pa, fina su. Sviđaju mi se. 

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 444
17.1.2010 22:35:42   
dacca
http://dodyshop-prodavnica.com/images/612725400s.jpg

Direktna veza do poruke: 445
17.1.2010 22:36:20   
cicko
Ne znam koja su to... nasa su Graco Ultima, ali nismo uzeli njihovo AS.

Dobrodosla!!!
Koja Graco ste kupili?

Direktna veza do poruke: 446
17.1.2010 22:37:25   
Dora

Nisam dobro objasnila, il me nisi razumela....nemaju to standardno sa 3 polozaja (rucku), nego drugi mehanizam, gde mozes da ih polozis kako zelis....lupam, u 10 polozaja (znaci mozes ravno, pa malo gore, pa jos malo, bla bla pa uspravno).  Zato mi se dopadaju...puno tih ne mogu skroz ravno, pa ne mozes novorodjenu bebu ni da stavis....Mogu da drze dete do 50 funti, sto mu dodje 25 kila...ja se stvarno nadam da vec tolko dete necu gurati u NIKAKVIM kolicima, a ne letnjim.....mada, razmisljala sam o letenju i putovanju, i tada treba nesto lakse da se kupi...otom potom...

user posted image ebes ga...ova su jedina koja su prilagodjena i jako malim bebama....nisam ni citala, dosta njih ima opciju da se tkanina vadi i pere, ne znam za ovauser posted image

Ne znam, ako si odlučila...
Zavisi kakva je tkanina. va kolica osim kišobran su prilagođena jako malim bebama. Ova nemaju 3 položaja a taj srednji položaj je bitan dok beba još ne sedi a neće ni da leži. Imaćeš problem u tom periodu jer će beba biti nezadovoljna

Dobro, nebitno dal smo se razumele oko kolica, pročitaj razna iskustva ovde... Dobro ih pogledaj, razmisli pa kupi. U suštini, sva kolica su ok. samo pitanje ukusa.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 447
17.1.2010 22:37:31   
Verus
Meni su ova divna. Usamljena, jer znas tacno koji je to Graco model?  Posto ih ima gomila....

user posted image

user posted image

Evo, to je nesto ovako. S tim sto ima prozirni okvir na "krovu" user posted image , prekrivac za kisu i zimu, ....Malo su poteska

Direktna veza do poruke: 448
17.1.2010 22:37:34   
dacca
ovo je valjda stariji model Chicco kolica, imaju mi ih i zaova i jetrva. znaci do dvije godine su djecu vozile u njima, i pezadovoljne su. One nisu imale nikakvih dodataka, laganija su i izuzetno laka za voznju! Bila su 220 eurica

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 449
17.1.2010 22:37:37   
Anoniman

mada, razmisljala sam o letenju i putovanju, i tada treba nesto lakse da se kupi...otom potom...

Ej, svakako nećeš leteti odmah!!!
Mani se! Kada dođeš ovde, beba će imati već preko 6 meseci, garant! Sedeće, a ti ćeš otići i kupiti jedna letnja kolica za 2000din da imaš po NS i završiti priču. A do aviona draga, sling. I nosiljku u avion! user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here