|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
14.12.2009 15:48:54   
cipiripi
ako su ti dali zeleno svetlo ok user posted image user posted image user posted image
drzimo ti fige... user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu bebs)
Direktna veza do poruke: 601
14.12.2009 15:58:23   
bebs
Thanks a lotuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 602
15.12.2009 12:03:57   
Dudu25
dejana

meni npr prvi put ovaj mjesec da pratim folikule pa 15dc mi je bio folikul samo jedan 15x15mm mislis li da je dovoljno porastao a po njoj trebao je 19dc da bude ovulacija, pa sad neznam kad budem dobila user posted image  ali daj Boze da ne dobijem jel bi trebalo ja nju da zovem da kazem da mi ukljucuje terapiju klomifen

(odgovor članu bebs)
Direktna veza do poruke: 603
15.12.2009 13:02:57   
dejana007
mislim da je super sto ti je 15mm. ne mora da znaci da mora da bude 19mm, jer porasce za toliko. nekom je O 20 dana ciklusa. ne znam dal ima potrebe za klomifenom, zavisi sta ti dr kaze. mada klomifen se daje kada su folikuli mali i nerazvijaju se dovoljno, tvoj nije mali.

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 604
15.12.2009 19:43:05   
dejana007
sad dosla od doktora, 20 og dana ciklusa mi folikul samo 15mm. ako ne poraste do cetvrtka, kaze dr nema nista od njega. opet dajem proloaktin na analizu. haos.

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 605
15.12.2009 19:43:46   
Anoniman
UF! user posted image

Direktna veza do poruke: 606
16.12.2009 21:14:20   
dejana007
I ja to kazem Tasha, ali ajde da vidimo sutra sta ce biti. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 607
17.12.2009 20:14:07   
dejana007
opet ja. nije mi pomogla doza od 2 klomifena dnevno, folikuli se nisu razvili. od rezultata prolaktina zavisi dal cu uzeti jacu dozu klomifena. tj ako mi skocio prolaktin onda ista doza od 2 tablete ako nije onda 3 do 4 klomifena. nemam zasto da merim bazalnu T, nema mi O ovog meseca....

Direktna veza do poruke: 608
17.12.2009 21:03:16   
cipiripi
ja molim devojke, moderatore, bilo koga ko hoce i zeli...da kaze da li je ovo dobro sto dejana radiuser posted image
ja ovu terapiju ne razumem, a volela bi da mi neko da objasnjenje..zasto tolika doza klomifena ????

dejana, sta ti kaze dr?
jel ti predlaze da uradis jos neke analize?
sta si sve radila?
mora da postoji nacin da resis problem...user posted image

< Poruku je uredio cipiripi -- 17.12.2009 21:05:46 >

Direktna veza do poruke: 609
17.12.2009 21:15:27   
Lilly*
Cipiripi user posted image Kako se ti trudiš svima da pomogneš user posted image
Nisam sigurna u vezi Dejane, valjda njen dr. zna šta radi user posted image Možda ne bi bilo loše da potraži i drugo mišljenjeuser posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 610
17.12.2009 21:23:13   
cipiripi
ja stvarno mislim da to nije dobro user posted image
nema logike da se kljuka na taj nacin a da problem lezi u necem drugom... user posted image

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 611
17.12.2009 21:46:59   
dejana007
dejana, sta ti kaze dr?
jel ti predlaze da uradis jos neke analize?

Jaoj, Cipiripi nista nije rekao user posted image   Hormoni su mi o.k, osim estradiola kaji bio nizi. Kaze da je to i razlog sto mi folikul slabo raste. Sada radila prolaktin, da mozda on nije u medjuvremenu skocio, proslog meseca mi bio 377, jajovodi prohodni. On kaze da imam mikrocisticne jajnike ( valjda blazi oblik policisticnih, kako ja razumela ) i da mi se folikuli slabo razvijaju pa mi treba jaca doza klomifena.

Ali mislim da si u pravu, otici cu kod drugog lekara na jos jedno misljenje i jos jedan savet. Ne bih da mu slepo verujem.

Hvala ti od srca. Veruj mi, jako sam zabrinuta.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 612
17.12.2009 21:57:11   
cipiripi
i ja sam zabrinuta iz razloga sto lekar moze tako da napravi haos u organizmu coveka davajuci napamet terapiju i u tolikoj razmeri. user posted image
idi jos kod nekog, uradi opet hormone, jedan mesec gore dole nece nista promeniti.
znam da zelis dete, zelim ga i ja ali ne gazim preko svega a kamoli preko zdravlja da ostvarim cilj..jer moje zdravlje ce trebati i mojoj bebi. ja bar tako razmisljam ...

Direktna veza do poruke: 613
17.12.2009 22:16:41   
dejana007
U pravu si cipiripi. Raspitacu se. Hvala jos jednom sto si mi skrenula paznju user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 614
17.12.2009 22:22:56   
cipiripi
nema na cemu, to je za tvoje dobro user posted image
i svim zenama koje imaju tako luckaste doktore savetujem da potraze jos jedno misljenje user posted image

Direktna veza do poruke: 615
17.12.2009 22:25:47   
melania
Trazite savete nase cuvene doktorke zvane Cipiripiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 616
17.12.2009 23:07:30   
cipiripi
ne zezaj trudilice user posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 617
18.12.2009 13:37:26   
melania
Salim se malo,vidis da sam od silnog muckanja prolupalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 618
13.1.2010 11:19:46   
Koukla
Drage moje pa zar nema nikog na Klomifenu?
Evo ja se vracam u akciju, posle par meseci pauze (zbog loseg spermograma mm, koji se Hvala Bogu vratio u normalu) ja krecem ponovo sa klomifenom, pa vise sreće ovaj put user posted image . Trenutno mi je drugi dan kako ga uzimam 2 dnevno, i za sad, kao i pre, jos nemam simptoma nikakvih, mada ocekujem na osnovu iskustva toplotne talase negde posle 5 dana user posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 619
13.1.2010 11:23:16   
Anoniman
Držim palčeve da uspete iz prve! user posted image

(odgovor članu Koukla)
  Direktna veza do poruke: 620
13.1.2010 11:28:24   
dejana007
i ja bih volela da uspete user posted image

meni klomifen nista dobro nije uradio osim sto mi zeznuo ciklus. nikako da dobijem.
Cipiripi promenila sam doktora. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 621
13.1.2010 11:31:01   
Koukla
Hvala draga user posted image , ovaj put menjamo malo taktiku, ok moram na folikumetrije, ali nema previse price o tome, ne razmisljam previse, mutimo kad nam se muti user posted image , ne jurimo folikul od 19mm i vise, pa valjda ce da uspe iz nekog vec pokusaja, nauružali smo se  strpljenjem i pozitivnim mislima user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 622
13.1.2010 11:32:09   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: dejana007

meni klomifen nista dobro nije uradio osim sto mi zeznuo ciklus. nikako da dobijem.

drago mi je draga da si mjenjala dok. citala sam u tvojim prethodnim postovima, uzimas li i dalje klomifen

Direktna veza do poruke: 623
13.1.2010 11:40:55   
Koukla
IZVORNA PORUKA: dejana007

Dejana007, čitala sam ovde da si uzimala 4 dnevno po preporuci lekara i zao mi je sto ti je sad poremecen ciklus. Ali čisto da ti kažem, ja sam prvi put uzela klomifen februara prosle godine (čini mi se), dva dnevno i nije bilo ovulacije, negde 35 dan kreće nesto crvenkasto ja očekujem ciklus i tako naredne dve nedelje, naravno otišla i kod ginekologa i kod endokrinologa, ginekolog kaže sve je u redu ginekološki (čak postoji i folikul!) nešto je tu hormonski poremećeno što potvrdjuje i endokrinolog sa zaključkom bio je predebeo zid materice (imam PCO i neredovne cikluse) pa se sad polako čisti. Tako krvavljenje po malo mi je trajalo 4 nedelje! i onda je krenuo pravi ciklus jos nedelju dana!
Na moje zaprepašćenje endokrinolog kaze nastavljamo sa klomifenom (ja u soku, sta mi je uradio prvi put!), ginekolog takodje kaze nastavljamo sa klomifenom i ja sam posle toga tri meseca za redom imala savrsene ovulacije (uz klomifen naravno) 14 dana, i ciklus na 29 dana. Tako da je sa Klomifenom sve moguce, ne gubi nadu, nikad ne znas kako mi žene reagujemo user posted image . Želim ti od srca da zabebisuser posted image

Direktna veza do poruke: 624
13.1.2010 11:58:44   
dejana007
Dudu, ja pila 2 dnevno, a ovog meseca trebala 4. Ali sam promenila dotora pa mi je novi rekao da mi prati ultrazvukom sta mi se desava sa folikulima prirodno i da uradim hormone pa cemo videti. Iskreno plasila sam se da pijem 4.....

Koukla, vidis ti si imala pozitivno iskustvo, na kraju je sve ispalo o.k. user posted image ja ne znam sta bi bilo kad bi i ovog meseca pila klomifen, jer kao sto rekoh promenila doktora, pa cemo videti sta ce novi reci. Meni je danas 49 dan ciklusa a nema izgleda da cu dobiti. Bila na ultrazvuk, rekli mi sve je cisto tako da nema zasto da pijem tablete za izazivanje ciklusa. a mene tako uzasava ovo odugovlacenje....

Videcemo sta ce biti user posted image

(odgovor članu Koukla)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here