|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
13.1.2010 12:12:59   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: dejana007

Dudu, ja pila 2 dnevno, a ovog meseca trebala 4. Ali sam promenila dotora pa mi je novi rekao da mi prati ultrazvukom sta mi se desava sa folikulima prirodno i da uradim hormone pa cemo videti. Iskreno plasila sam se da pijem 4.....

Koukla, vidis ti si imala pozitivno iskustvo, na kraju je sve ispalo o.k. user posted image ja ne znam sta bi bilo kad bi i ovog meseca pila klomifen, jer kao sto rekoh promenila doktora, pa cemo videti sta ce novi reci. Meni je danas 49 dan ciklusa a nema izgleda da cu dobiti. Bila na ultrazvuk, rekli mi sve je cisto tako da nema zasto da pijem tablete za izazivanje ciklusa. a mene tako uzasava ovo odugovlacenje....

Videcemo sta ce biti user posted image

i ja sam se plasila za tebe iako nikad nisam pila te tablete ali bas si imala jaku dozu , ali daj Boze da ce biti sve u redu sad, mjenjala si doktora pa sve ce biti u redu jos i samo ciklusi da ti se stabilizuju i bice sve ok

user posted image

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 626
13.1.2010 13:25:05   
cipiripi
IZVORNA PORUKA: dejana007
Cipiripi promenila sam doktora. user posted image

E hvala Gospodu Bogu..ja sam odustala od davanja odgovora na tvoja pitanje jer sam ti doktora gledala kao  ... bip...

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 627
25.1.2010 19:48:31   
sirena
Tri puta sam sve iscitala na ovoj temi, oci su mi pobelele user posted image ali super, mnogo znaci ovaj forum i meni ova tema, ja sam na klomifenu za 14 dana, pa cu da vam pisem svoje iskustvo! 

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 628
25.1.2010 20:45:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sirena

Tri puta sam sve iscitala na ovoj temi, oci su mi pobelele user posted image ali super, mnogo znaci ovaj forum i meni ova tema, ja sam na klomifenu za 14 dana, pa cu da vam pisem svoje iskustvo! 

user posted image Držim palčeve, draga.....

(odgovor članu sirena)
  Direktna veza do poruke: 629
26.1.2010 0:02:11   
2002m
evo mene i ovdeuser posted image user posted image
Posto nam spermogram bas nije bajan i sjajanuser posted image , kaze doca da od sledece menstr.  5 dan pocnem da pijem klomifen.Judnu ujutro i jednu uvece, 10 dc da idem na uz.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 630
26.1.2010 0:18:58   
cipiripi
na koliko dana su ti user posted image ?

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 631
26.1.2010 0:21:34   
2002m
28
kada sam kod proslog ginek.(privatno) bila na klomif. isli smo od 3 do 7 dc po dve tablete u 17h.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 632
26.1.2010 0:23:17   
cipiripi
pa zato i pitam..sto 5 dc...uvek idem 2,3 dan kad je ciklus na 27,28, dana...

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 633
26.1.2010 0:26:54   
2002m
rekla sam mu da sam dva puta pila klomifen od 3 do 7 dc  i da dobro odreagujem a on kaze da pocnem od 5 dana.
To mi malo kasno a i nisam odusevljena sto cu ga piti.Sta vredi da se klljukam hormonima kada je sper, los?

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 634
26.1.2010 0:29:00   
cipiripi
treba ti jedan  user posted image   user posted image
ni ja nisam pristalica hormona.. radije bi opet isla na inseminaciju za koju smatram da je glupost nego da pijem klomifen.. nemam dobro iskustvo sa njim..

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 635
26.1.2010 0:33:55   
2002m
oba puta nisam imala ni kap plodne sluziuser posted image imam po 4,5 folikula.Ali drugi put su prerasli i imali su deblju opnu,tada mi je ginek.  jos na uz rekao da to nije dobro i da nece uspeti, tako je i bilo.
Rekla sam sebi da ga nikad u zivotu vise necu pitiuser posted image , rekla pa poreklauser posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 636
26.1.2010 10:36:45   
sirena
Kaliopi volim tvoju podrsku user posted image

A 2002, neka si porekla, sve za user posted image a i meni je rekao ujutru i uvece od 3 do 7 dana, i 10tog ultrazvuk, ja mislim da krecem za dve nedelje odprilike, ti?

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 637
26.1.2010 10:52:14   
Koukla
Evo i ja da prenesem moje stanje posle klomifena. 10 dan je bilo dva folikula jedan 20mm drugi 16mm, juče (16dc) ovaj vodeci konačno prskao a ovaj manji se sasusio!!! Inače nisam imala nikakve propratne tegobe od klomifena, što i vama želim user posted image . Sad čekamo vešticu da vidimo jel smo uspeli nešto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 638
26.1.2010 10:52:59   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: Koukla

Evo i ja da prenesem moje stanje posle klomifena. 10 dan je bilo dva folikula jedan 20mm drugi 16mm, juče (16dc) ovaj vodeci konačno prskao a ovaj manji se sasusio!!! Inače nisam imala nikakve propratne tegobe od klomifena, što i vama želim user posted image . Sad čekamo vešticu da vidimo jel smo uspeli nešto user posted image user posted image user posted image

Super draga user posted image

daj Boze da ne dodjeuser posted image

(odgovor članu Koukla)
Direktna veza do poruke: 639
26.1.2010 11:19:48   
sirena
Koukla, navijam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 640
26.1.2010 11:22:07   
Koukla
user posted image Hvala vam drage moje.

Sirena, vidim da i ti krećeš sa klomifenom, ja sam ga isto tako pila od 3 do 7 dc, dva dnevno jedan ujutru jedan uveče. Želim ti da uspete iz prve user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 641
26.1.2010 12:17:05   
dušica
ja sam nova i rado vam se priključujem da vam ispričam svoje iskustvo.od 2000-2007sam uzimala klmomifen bezuspješno naravno sa pauzama od 6 mj.između poslije 3 ciklusa klomifena.svi dr.gin.samo su me kljukali sa klom. ali sve za user posted image tako sam ih slušala dok nisam saznala na uz kao imaš mali miom ma nije to ništa pa problemi sa hemoroidima a mislim da su izazvani zbog dužeg korišćenja klom.pukne mi film i ja odustanem oduser posted image jer valja čuvati zdravlje šta ako i to izgubim.i tako sam bila odustala sve do sada.moj problem su policistični jajnici i skoro sam čitala na nekom sajtu moja beba hr.čini mi se i tu sam dobila sasvim drugo viđenje problema.nemogu da vjerujem koliko ovi dr ne čitaju.samo udaraju po klom.za žene sa policističnim jajnicima treba da piju metformin zbog neosjetljivosti na inzulin i tako dolazi za 5-6 sedmica do ovulacije.nism mogla da vjerujem šta sam radila 7 god.i hoću ovo da sa vama podijelim jer nas muče slične brige.user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 642
26.1.2010 12:30:10   
sirena
Dusice, iskreno meni znaci ovo sto si sa nama podelila, i zao mi je i imacu to na umu, ali ipak bih makar pokusala sa klomifenom, mene su lekari pregledali i vrslili razne testove i preglede dve godine, i uvek odlagali lekove, ja imam policisticne jajnike i retko ovulacije i sada nakon HSGa, odlucili da pokusamo sa klomifenom. S' tim da ja imam svog lekara u svom gradu, i dva puta sam bila na pregledu kod Dr. Veljka Vlaisavljevica koji radi u Jevremovoj u Beogradu i on mi je takodje rekao da uzmem klomifen.
Nekako ako se njih dvoje isto govore, a ne dogovaraju se, mislim da cu ipak pokusati u februaru sa klomifenom.
Ali cujem i tvoj glas, i imacu u glavi, ali ipak cu pokusati.

(odgovor članu dušica)
Direktna veza do poruke: 643
26.1.2010 14:02:03   
dušica
drago mi je što si me razumjela i naravno da je kod svake od nas organizam različit i naravno da terbaš da probaš sa klomifenom i nadam se da će biti user posted image .ono što mene nervira je zašto se ljekari malo ne zapitaju dali je to pravi put kada liječenje traje duže kao u mom sučaju.moja prva trudnoća se desila posle hsg odmah.ali taj 13 godišnjak hoće batu al neide.klomifen je neizbježan u svim stimulacijama čitala sam o tome i to nije srašno ako je pravilno korišten.želim ti puno sreće

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 644
26.1.2010 14:10:51   
Koukla
Draga Dušice, slažem se sa tobom. Medjutim, zbog POSC-a pijem taj lek zbog insulinske rezistencije već godinu dana, to su mi prvo prepisali, i nažalost on sam po sebi nije dovedo do ovulacije, pijem ga i dalje ali su mi ubacili i Klomifen, hvala Bogu konačno je ima user posted image . Meni je endokrinolog prepisao metformin, ali mi je rekao da on kod polovine žena sa PSCO dovede do ovulacije a kod druge polovine ne, a u svakom slučaju da ga pijem jer će da potpomogne u tom procesu. Činimi se da ovde na RR imamo temu baš o tom leku (ili Siofor, što je isto).

Želim ti od srca da što pre zabebiš!!!

(odgovor članu dušica)
Direktna veza do poruke: 645
26.1.2010 14:16:38   
sirena
IZVORNA PORUKA: dušica

drago mi je što si me razumjela i naravno da je kod svake od nas organizam različit i naravno da terbaš da probaš sa klomifenom i nadam se da će biti user posted image .ono što mene nervira je zašto se ljekari malo ne zapitaju dali je to pravi put kada liječenje traje duže kao u mom sučaju.moja prva trudnoća se desila posle hsg odmah.ali taj 13 godišnjak hoće batu al neide.klomifen je neizbježan u svim stimulacijama čitala sam o tome i to nije srašno ako je pravilno korišten.želim ti puno sreće

Ulepsa mi se dan, kada se mogu da razgovaram sa nekim, i kazem svoje misljenje, a ne da to bude samo odobravanje. Radujem se sto si tu Dusice.
I navijam!!!

(odgovor članu dušica)
Direktna veza do poruke: 646
27.1.2010 17:02:32   
dušica
koukla i ja sa počela da pijem siofor i nekako se čudno osjećam.user posted image kako si se ti osjećala na početku?šta kaže dr hoćeš li piti siofor kad user posted image .jesi li imala povišen šećer ikada?baš sam radoznala 

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 647
28.1.2010 10:29:41   
Koukla
IZVORNA PORUKA: dušica

koukla i ja sa počela da pijem siofor i nekako se čudno osjećam.user posted image kako si se ti osjećala na početku?šta kaže dr hoćeš li piti siofor kad user posted image .jesi li imala povišen šećer ikada?baš sam radoznala 

Draga, evo nasla sam temicu gde smo pisale o Sioforu, i tu imas moja iskustva sa njim KLIK
Ukoliko te bilo sta jos zanima pitaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dušica)
Direktna veza do poruke: 648
1.2.2010 11:09:57   
dejana007
Dusice, ovo tvoje iskustvao mi je mnogo pomoglo. Hvala user posted image I ja sam u slicnoj situaciji. S tim sto neki dr kaze da nemam  drugi kazui da imam policisticne jajnike, jedan kaze da su mikrocisticni.... Ko bi ga znao... A meni klomifen unisti ciklus. Nema da dobijem dva meseca i par dana... Niti ima naznaka..

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu Koukla)
Direktna veza do poruke: 649
8.2.2010 10:39:29   
sunčica
ćao svima!

(odgovor članu Koukla)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here