|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja
26.12.2009 23:49:44   
Mejsi
Drage moje,

Nije uspelo user posted image

Volim vas puno

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1701
27.12.2009 3:59:34   
cipiripi
ne brini, nije ni meni...user posted image
sad je najvaznije da dobijes na vreme.
koliko su ti embriona ubacili?
nemoj da se istraumiras kad prokrvaris ako ti ispadne blastocista...
meni su ispale 4...grozan osecaj, potrudi se da ni negledas kako izgleda, bolje je za tebe..

uspece nam sledeci put...

user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Mejsi)
Direktna veza do poruke: 1702
27.12.2009 9:22:47   
bebuska
Mejsi zao mi je user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1703
28.12.2009 10:20:21   
Dudu25
Mejsiuser posted image

zao mi je draga

ali bice jednog dana nemoj da si nam tuzna

saljem ti veliki user posted image

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1704
28.12.2009 11:21:41   
marijaci
mejsi..kako nije uspela....sta si radilA OD TESTOVA..?

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 1705
28.12.2009 13:49:22   
Nensi*
Jao,moja drugarica je radila VTO u Leskovcu,danas je radila betu,rezultati veceras...Cekam kao da sam ja u pitanju...Molim Boga da joj je uspelo...

(odgovor članu marijaci)
Direktna veza do poruke: 1706
28.12.2009 13:51:45   
magnetic
Evo i ja drzim palceve za tvoju drugaricuuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1707
28.12.2009 13:55:23   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: magnetic

Evo i ja drzim palceve za tvoju drugaricuuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 1708
28.12.2009 13:58:06   
bebuska
Javi Nensi rezultate drugarice...Svaka uspjesna VTO je dodatni moral zenama na ovoj temi... user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1709
28.12.2009 14:05:12   
dunja RR
zna li neka šta nam je sa Marijaci?

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1710
28.12.2009 14:08:52   
cipiripi
IZVORNA PORUKA: marijaci

devojke.....beta u petak 60 a danas 134,nesto....
tek sad shvatam da sam trudna
kiss ljubim vas...........
mejsi draga zelim ti ovaj osecaj srece, koji ja trenutno imam........

user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1711
28.12.2009 14:18:06   
2002m
IZVORNA PORUKA: cipiripi

IZVORNA PORUKA: marijaci

devojke.....beta u petak 60 a danas 134,nesto....
tek sad shvatam da sam trudna
kiss ljubim vas...........
mejsi draga zelim ti ovaj osecaj srece, koji ja trenutno imam........

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image super dragauser posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1712
28.12.2009 15:06:12   
Delijagirl
IZVORNA PORUKA: cipiripi

Vatikan izdao dokument o bioetici Dokumentom o bioetici zaoštreno protivljenje Vatikana veštačkoj oplodnji, istraživanju embrionskih matičnih ćelija, kloniranju ljudi i kontraceptivnim pilulama "dan posle".

Sveta Stolica zvanično je pooštrila stav prema kloniranju ljudi, kontraceptivnim metodama i kontroli rađanja koje podrazumevaju veštačku oplodnju, pilule za "dan posle" i istraživanje embrionskih matičnih ćelija. Dokument "Dostojanstvo osobe, Uputstvo za izvesna bioetička pitanja" predstavlja pokušaj Katoličke crkve da ide u korak sa savremenom naukom i medicinom. Spis je bio na razmatranju šest godina, ima 35 strana, prvi je doktrinarni dokument nakon 20 godina i predstavlja iskorak Vatikana u svet biotehnologije, oblasti u kojoj se lome koplja širom sveta. Ljudski život zaslužuje poštovanje "od same prve faze svog postojanja i nikada se ne može prosto svesti na grupu ćelija", navodi se u spisu. "Ljudski embrion, prema tome, od samog početka ima dostojanstvo dolično osobi", navodi se u dokumentu Kongregacije za doktrinu vere što je odobrio papa Benedikt koji je predvodio tu najvišu instituciju za doktrinarna pitanja katoličanstva pre dolaska na čelo Katoličke crkve 2005. godine. Osuđujući vantelesnu oplodnju, u dokumetu se navodi da ta tehnika "postupa kao da je ljudski embrion prosto skup ćelija koje treba iskoristiti, izabrati i odbaciti". Katolička crkva protivi se i zamrzavanju embriona zbog mogućnosti oštećenja, ali i manipulacije te problema koji nastaju kada se čuvani embrioni ne upotrebe. Takvih embriona samo u SAD ima najmanje 400.000. Istraživanje matičnih ćelija je dozvoljeno, ali samo odraslih, budući da istraživanje embrionskih matičnih ćelija podrazumeva uništavanje embriona. "Prenatalno usvajanje"Koncept "stvaranja beba", bilo kroz proces vantelesne oplodnje bilo kroz pokušaje kloniranja ljudi, nikako se ne odobrava.  Ostalo je nejasno kakav je stav Vatikana prema "usvajanju" tuđih embriona koji su zamrznuti ili su "višak". "Prenatalno usvajanje" je retko, ali ga evangelisti i neki katolici smatraju prihvatljivim, međutim, iako se u dokumentu taj čin opisuje kao "vredan pohvale", naglašavaju se etički problemi koji su prisutni i kod veštačke oplodnje i surogat majčinstva koje crkva strogo zabranjuje. Ideja ljudskog kloniranja strogo se kritikuje kao "zadovoljavanje određenih želja, na primer, kontrole evolucije ljudi, izbora ljudskih bića sa superiornim kvalitetima, predizborom pola deta koje će biti rođeno, proizvodnje deteta koje je 'kopija' drugog". Zauzimajući stav da ljudski život počinje začećem, Vatikan se protivi upotrebi kontraceptivnih pilula "dan posle", čak iako ne izazovu abortus, jer je abortus bio namera. Lekovi koji izazivaju uklanjanje embriona predstavlaju, prema tom spisu, "greh abortusa".

izvor : rts

Ma meni ovi iz Vatikana ideju na nerv odavno... Ako imam problem sa probavom procitam saopstenje njihovo i kraj problema!!!! Pa sta sad ce mi tamo neko neki sabor cikica koji nemaju veze sa zivot prica sta cu i sta necu da radim???? Sta je greh i sta nije njihove doktrine su sto godina izza drvene kasike i bilo bi vreme da se pomere u danasnji svet. Drugarica iz Slovenije mi je pricala da joj je pop zabranio da dolazi u crkvu zato sto je zatrudnela vestackom oplodnjom pa kao prvo *ebala bi mu sve po spisku i sama bi trazila da me izpisu iz katolicke vere jer takvoj crkvi koja ne prihvata moje dete zaceto sa vestackom ni moje paznje ne zasluzuje! Neka prvo one pociste ispred svog praga sa pedofilijom svojih popova i sa svim sta su loseg ucinili u godinama postajanja pa nek onda meni pricaju pricu.... Ma kreteni!!!!

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1713
28.12.2009 18:17:38   
Mejsi
Marijaci,

kakve testove?

Cipiripi,

juce sam kao dobila menstruaciju, ali nekako bledunjavo.
Kako je bilo kod tebe?

Devojke, pomirila sam se da nije uspelo, otisla kod frizera, sredila se i guramo nared, ali taj dan (znaju one kojima nije uspelo), ne ponovio se.

pozdravuser posted image

(odgovor članu marijaci)
Direktna veza do poruke: 1714
28.12.2009 18:22:22   
cipiripi
meni je prvo krenulo braonkasto i tako se vuklo 3 dana...
posle je krenula prava krv, normalna je bila user posted image samo sto sam imala mnogo ugrusaka stog 4 blasto ciste.
meni je dr rekla da se neuplasim kad to ispadne..izgleda kao meduza, kao zrno pasulja,sa kapilarima...
imala sam potrebu da ti kazem to da ne dozis stres kao ja kad sam to videla ..

posle te user posted image sad 16.12 mi je opet dosla user posted image na vreme hvala bogu user posted image i bila je normalna! user posted image

(odgovor članu Mejsi)
Direktna veza do poruke: 1715
28.12.2009 18:29:22   
Mejsi

Znaci jos jedan dan ce ovako da se vuce....
Necu gledati da se ne prestravim, hvala ti na upozorenju.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1716
28.12.2009 18:39:21   
cipiripi
nema pravila, bitno je da neides na sledeci transfer 3 meseca..da bi se lepo ocistila user posted image

(odgovor članu Mejsi)
Direktna veza do poruke: 1717
28.12.2009 18:49:07   
Mejsi
Ja nisam nista zamrzla, jer su oplodili samo jednu.

Planiram Sloveniju za 6 meseci. Cula sam da tamo malo pomnije prate ceo
proces i da im je veca uspesnost.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1718
28.12.2009 18:52:04   
marijaci
devojke....19-i dan od transfera beta 2660..evo upravo zovem doktorku da vidim sta dalje....

mejsi...nisam znala da si dobila......
mmislila sam da nisi mozda uradila rano betu........

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1719
28.12.2009 18:59:07   
cipiripi
Mejsi sta bese kod tebe problem kad je samo jedna oplodjena?

Marijaci user posted image user posted image user posted image BRAVO ZENO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marijaci)
Direktna veza do poruke: 1720
28.12.2009 19:03:44   
cipiripi
IZVORNA PORUKA: Mejsi

Ja nisam nista zamrzla, jer su oplodili samo jednu.

Planiram Sloveniju za 6 meseci. Cula sam da tamo malo pomnije prate ceo
proces i da im je veca uspesnost.

raspitaj se da li trebas da uradis imunoloske analize .. ima OVDE o tome.. user posted image
ja cu da idem posle nove godine.

(odgovor članu Mejsi)
Direktna veza do poruke: 1721
28.12.2009 19:09:56   
Delijagirl
mejsi zao mi je sto nije uspelo ali podrzavam tvoj pozitivan stav... samo glavo gore i idemo dalje... Ako ti bude trebalo nekih prevoda ili neceg za sloveniju slobodno javi pa kolko cu moci pomocicu user posted image
Takodje to vazi za sve ostale user posted image user posted image

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1722
28.12.2009 19:23:58   
Mejsi
Meni se u toku stimulacije izdvojila jedna jajna celija koja je jako brzo narasla na 22 mm. U tom trenutku imala sam jos 3 komada, ali su bile manje. Doktorka da ne bi izgubila ovu dobru je predlozila da se odmah da stop injekcija i tako je bilo. Od 4 izvadjena folikula, samo se taj pokazao da je izuzetno dobar.
Samo taj su i oplodili i vratili na treci dan od aspiracije.
Ne znam sta da vam kazem, videla sam da su kod vas stimulacije trajale duze, i da ste imale vise folikula. Nikakvi imunoloski testovi mi nisu predlozeni.

(odgovor članu Delijagirl)
Direktna veza do poruke: 1723
28.12.2009 19:24:37   
Mejsi
Delijagirl,

Jesi li ti radila VTO u Sloveniji?

pozzz

(odgovor članu Delijagirl)
Direktna veza do poruke: 1724
28.12.2009 20:34:49   
indy_25
Marijaci cestitam, Mejsi zao mi je ali sigurno ce ti uspjeti drugi put.

(odgovor članu Mejsi)
Direktna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here