Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 17:28:19
|
|
|
|
srea
|
IZVORNA PORUKA: Dora Sre(ć)a, kad dođemo na Jahorinu skokni na kaficu Dora hvala na pozivu ako budem mogla sto da ne i vi kad dodjete u Sarajevo javite se da vas pozovem na rucak
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 17:29:52
|
|
|
|
Dora
|
Ručak mmmm može, da posle hvalim na RR tvoje kulinarske sposobnosti!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 17:31:37
|
|
|
|
srea
|
IZVORNA PORUKA: Dora Ručak mmmm može, da posle hvalim na RR tvoje kulinarske sposobnosti! hvala
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 18:51:12
|
|
|
|
MERYEN
|
E ovako drage moje,moja velika zelja je da upoznam sve VAS,ali najveca zelja mora da se izdvoji Jecu ,guppy Tashu i Maju ,zajedno smo od pocetka Zatim prase,eugi,diablu,verus Onda Lu i graciju- od samog pocetka sam vas mesala,nekako ste mi bile kao jedna sad je naravno drugacije,Bince,Vucko,Andrijanu,Aleksandru Dj
< Poruku je uredio MERYEN -- 25.12.2009 18:52:29 >
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 19:59:12
|
|
|
|
guppy RR
|
Molim bez provokacija u ovoj lepoj temi i drugim temama na Ringeraji. Ako neko nekoga ne može da podnosi, neka izađe malo na vazduh, udahne, broji do 10 i vrati se sutra.
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:00:54
|
|
|
|
bonita
|
evo i mene niko zivi ovde nije naveo ,ali se ja ne ljutim,ne smatram da me neko mrzi,vec me niko nije dovoljno upoznao,a za to sam sam kriva,jer nisam dovoljno aktivna.Jesam li u pravu? ali sta cu,nemam dovoljno vremena jer dosta radim i puno sam umorna. Jedan veliki sve ste mi drage ovde
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:05:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Molim bez provokacija u ovoj lepoj temi i drugim temama na Ringeraji. Ako neko nekoga ne može da podnosi, neka izađe malo na vazduh, udahne, broji do 10 i vrati se sutra. E Guppy, ja mislila da ces reci da se vrati za 10 min
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:06:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bonita evo i mene niko zivi ovde nije naveo ,ali se ja ne ljutim,ne smatram da me neko mrzi,vec me niko nije dovoljno upoznao,a za to sam sam kriva,jer nisam dovoljno aktivna.Jesam li u pravu? ali sta cu,nemam dovoljno vremena jer dosta radim i puno sam umorna. Jedan veliki sve ste mi drage ovde
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:07:49
|
|
|
|
bonita
|
IZVORNA PORUKA: Diabla IZVORNA PORUKA: bonita evo i mene niko zivi ovde nije naveo ,ali se ja ne ljutim,ne smatram da me neko mrzi,vec me niko nije dovoljno upoznao,a za to sam sam kriva,jer nisam dovoljno aktivna.Jesam li u pravu? ali sta cu,nemam dovoljno vremena jer dosta radim i puno sam umorna. Jedan veliki sve ste mi drage ovde
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:09:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Diabla IZVORNA PORUKA: guppy RR Molim bez provokacija u ovoj lepoj temi i drugim temama na Ringeraji. Ako neko nekoga ne može da podnosi, neka izađe malo na vazduh, udahne, broji do 10 i vrati se sutra. E Guppy, ja mislila da ces reci da se vrati za 10 min Tomorow never dies
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:10:55
|
|
|
|
bonita
|
Rina vidim te
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:13:47
|
|
|
|
Rina
|
IZVORNA PORUKA: bonita Rina vidim te Dodji da se upoznamo
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:17:51
|
|
|
|
Anitaaa
|
Neka me još par meseci tu pa ćete i mene hteti da upoznate he he
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:23:12
|
|
|
|
bonita
|
IZVORNA PORUKA: Rina IZVORNA PORUKA: bonita Rina vidim te Dodji da se upoznamo joj bas bih dosla malo do Holandije;ali polako,doci du sigurno,samo ne znam kada
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:27:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Neka me još par meseci tu pa ćete i mene hteti da upoznate he he ja sam te zapazila ...
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:28:31
|
|
|
|
Anitaaa
|
Na dobar način nadam se ne ko....
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:30:34
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: bonita evo i mene niko zivi ovde nije naveo ,ali se ja ne ljutim,ne smatram da me neko mrzi,vec me niko nije dovoljno upoznao,a za to sam sam kriva,jer nisam dovoljno aktivna.Jesam li u pravu? ali sta cu,nemam dovoljno vremena jer dosta radim i puno sam umorna. Jedan veliki sve ste mi drage ovdw IZVORNA PORUKA: buhla Kao što je Jeca rekla, volela bi da imamo video konferenciju i da svi ćaskamo zajedno. Ako nekog moram posebno da spomenem to su (i to samo što sam eto imala prilike više da ćaskam nego sa ostalima): eugeniju, gagi i kaliopi... nekad mi je dovoljno da vidim da su tu na RR i već mi je raspoloženje bolje. Trću i bonitu... zajebante, ko o čemu one o uštipcima simke, Lu, vučka, mihi... i ostale mamice i domaćice, sa dobrim receptima za vaspitavanje dece a i muževa, kao i ukusne hrane! Imala sam priliku da upoznam na RR okupljanju u Bgd OTI, lillyT, mejru81, sanji, DG, guppy, viking (sorry ako sam nekog izostavila) i nadam se da ćemo se videti još koji put!
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:32:48
|
|
|
|
bonita
|
IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: bonita evo i mene niko zivi ovde nije naveo ,ali se ja ne ljutim,ne smatram da me neko mrzi,vec me niko nije dovoljno upoznao,a za to sam sam kriva,jer nisam dovoljno aktivna.Jesam li u pravu? ali sta cu,nemam dovoljno vremena jer dosta radim i puno sam umorna. Jedan veliki sve ste mi drage ovdw IZVORNA PORUKA: buhla Kao što je Jeca rekla, volela bi da imamo video konferenciju i da svi ćaskamo zajedno. Ako nekog moram posebno da spomenem to su (i to samo što sam eto imala prilike više da ćaskam nego sa ostalima): eugeniju, gagi i kaliopi... nekad mi je dovoljno da vidim da su tu na RR i već mi je raspoloženje bolje. Trću i bonitu... zajebante, ko o čemu one o uštipcima simke, Lu, vučka, mihi... i ostale mamice i domaćice, sa dobrim receptima za vaspitavanje dece a i muževa, kao i ukusne hrane! Imala sam priliku da upoznam na RR okupljanju u Bgd OTI, lillyT, mejru81, sanji, DG, guppy, viking (sorry ako sam nekog izostavila) i nadam se da ćemo se videti još koji put! joooooooooojjjjjjjjj evo i mene medju nevedenima
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:34:38
|
|
|
|
buhla
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:34:50
|
|
|
|
Anitaaa
|
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:35:32
|
|
|
|
bonita
|
bas si me nasmejala do suza s ovim O USTIPCIMA JER TACNO JE DA SAMO LUPETAM NESTO I DA SAM SKROOZ NEOZBILJNA
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:36:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Možda ću da iskočim iz teme... ali evo koga sam ja do sada upoznala (nadam se da ću i ostale ) LillyT - ženska je pametna, originalna, duhovita, brbljiva i lepo vaspitana. Svaka joj je na mestu , pa i da padneš na dupe.... Shishica - nežno i emotivno biće imam utisak da za pravog prijatelja.. ma sve bi učinila... malko bojažljiva ali mislim da njie ni svevna koliko je hrabra i mudra! 2002m - šta reći za moju opi**** drugaricu... jako je vezana za svoju porodicu, nežna je i samosvesna , drugarčina i pozitivac! ......... sve tri su mi lepe i prirodne i iznad svega inteligentne!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:37:31
|
|
|
|
mihi
|
Bonita ja bih želela da te upoznam .
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:38:47
|
|
|
|
mihi
|
buhla .
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:38:56
|
|
|
|
bonita
|
IZVORNA PORUKA: mihi Bonita ja bih želela da te upoznam . Aha ti bi da pricas o ustipcima ,salim se
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
sneglilianaVolite li sneg?da (
66%)
ne (
34%)
Ukupan broj glasova: 73Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!