Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.12.2009 16:23:59
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Ništa mi ne vredi da merim u toku dana, to nije to, nažalost. Videćemo ako ne stigne za vikend u ponedeljak ću da uradim test Tek u ponedeljak? Uuuu ko ce da izdrzi do tad! Stavicu moj graf posle da vidis, opet nemam crvenu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.12.2009 17:33:00
|
|
|
|
vikisu
|
IZVORNA PORUKA: Katjica IZVORNA PORUKA: vikisu Vikisu, O ti je bila 15dc Sada samo čekamo i nadamo se najboljem evo i mene konacno...hvala vam cure na podrsci... i ja cekam....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.12.2009 17:35:59
|
|
|
|
vikisu
|
evo izbacili mi plodni dan..mi smo muckali prethodno vece pa se nadam da se neki borac izborio
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.12.2009 21:35:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Bila na pregledu, za sada imam gestacijski mehur, znači, još se ne vidi bebica. Prema tome zaključujem da je O bila kasnije i da sam tek sada u 4 nedelji trudnoće. Na sl. kontrolu idem za 2 nedelje. Kaže dr da će tada beba biti vidljiva i da će se videti otkucaji srca Lillyka, šta hoćeš da kažeš? Da misliš da ti je O bila posle 17og?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.12.2009 21:47:46
|
|
|
|
Lilly*
|
Da, bila je onda negde oko 25. prema tom proračunu. Baš kao što je čika Jonas predvideo, samo da ne bude i pol prema njegovom predviđanju Ali gledajući grafik...
< Poruku je uredio Lilly RR -- 18.12.2009 21:48:20 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.12.2009 21:48:56
|
|
|
|
Anoniman
|
UFFFFFFFFFFFFFF!!!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.12.2009 21:49:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Draga, a odnose nakon 17dc nisi upisala nigde?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.12.2009 21:52:31
|
|
|
|
Lilly*
|
Nisam Imali 26., taj bi onda trebao biti Bingo Moraću ponovo na FF
< Poruku je uredio Lilly RR -- 18.12.2009 21:53:03 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.12.2009 21:54:04
|
|
|
|
Anoniman
|
bre bre... 26dc? I beta pokazala + već 31dc? Ma sva sam se pretvorila u upitnik...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.12.2009 21:55:45
|
|
|
|
Lilly*
|
Pa ni meni baš nije jasno Videću kada odem za 2 nedelje, kada se bude videla beba i kada je izmeri šta će reći
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.12.2009 21:58:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Eto baš me zanima. Ja sam ovo tvoje pročitala još kada si napisala, i onda oko 20.30 dok sam sređivala Luku za spavanje mi se upalila lampica!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.12.2009 21:58:34
|
|
|
|
Lilly*
|
Betu sam onda vadila u 2. nedelji trudnoće, a bila 204 što odgovara 4. nedelji. JBT po tome su blizanci
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.12.2009 22:00:26
|
|
|
|
Anoniman
|
A zašto i tvoj Ticker broji 4 nedelje i 2 dana? Ja od tvoje prošle M brojim 7 dana više.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.12.2009 22:01:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Betu sam onda vadila u 2. nedelji trudnoće, a bila 204 što odgovara 4. nedelji. JBT po tome su blizanci Neeeeeeee, imala bi dva ta, kako se zovu...gestacijska mehura.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.12.2009 22:02:28
|
|
|
|
Lilly*
|
Pa vratila sam ga , tj. onaj rozi, na onda tih 4 nedelje, a gornji sam ostavila kao što je bio Sva sam sluđena s' ovim
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.12.2009 22:02:51
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Lilly RR Betu sam onda vadila u 2. nedelji trudnoće, a bila 204 što odgovara 4. nedelji. JBT po tome su blizanci Neeeeeeee, imala bi dva ta, kako se zovu...gestacijska mehura. A jednojajčani
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.12.2009 22:03:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao strašno! Jedva čekam da prođu ove dve nedelje!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.12.2009 22:04:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Lilly RR Betu sam onda vadila u 2. nedelji trudnoće, a bila 204 što odgovara 4. nedelji. JBT po tome su blizanci Neeeeeeee, imala bi dva ta, kako se zovu...gestacijska mehura. A jednojajčani E pa to već ne znam. Idi u blizanačku temu, pitaj! Kontam, Ginine devojčice toiko liče da bi mogle biti jednojajčane.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.12.2009 22:05:34
|
|
|
|
Lilly*
|
I ja Mada, znam da je za sada sve ok pa se ne brinem, a to što će mi na sl. kontroli reći u kojoj sam nedelji i VTP, mogu mačku o rep ako beba odluči ranije ili kasnije da izađe
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.12.2009 22:06:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma jao, nisam te ja zbog toga pitala, nego ja pokušavam da obiđem plodne dane u širokom luku, pa mi sada remetiš plan!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.12.2009 22:06:51
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Lilly RR IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Lilly RR Betu sam onda vadila u 2. nedelji trudnoće, a bila 204 što odgovara 4. nedelji. JBT po tome su blizanci Neeeeeeee, imala bi dva ta, kako se zovu...gestacijska mehura. A jednojajčani E pa to već ne znam. Idi u blizanačku temu, pitaj! Kontam, Ginine devojčice toiko liče da bi mogle biti jednojajčane. Neću još i ovim da se zaluđujem Dovoljno sam i ovako sluđena. Mada... moj svekar je blizanac
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.12.2009 22:07:42
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ma jao, nisam te ja zbog toga pitala, nego ja pokušavam da obiđem plodne dane u širokom luku, pa mi sada remetiš plan! Znam Tasho zašto si me pitala, ali ja vam kvarim teoriju
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.12.2009 22:07:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Lilly, eto ti teme za razmišljanje, koje će biti drugo žensko ime ako su jednojajčani blizanci?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.12.2009 22:08:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ma jao, nisam te ja zbog toga pitala, nego ja pokušavam da obiđem plodne dane u širokom luku, pa mi sada remetiš plan! Znam Tasho zašto si me pitala, ali ja vam kvarim teoriju Ma ja više neću da se sexam i sređena stvar!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.12.2009 22:09:04
|
|
|
|
Lilly*
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?