Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 11:29:26
|
|
|
|
cipiripi
|
moram ti priznai da cu sutra da poranim da vidim kakav ti graf...zaintrigirala si me sad
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 11:32:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Navijam devojke za vas! Od sl. ciklusa cu i ja da pocnem da merim onako bzvze!
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 17.12.2009 11:35:36 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 11:34:52
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi moram ti priznai da cu sutra da poranim da vidim kakav ti graf...zaintrigirala si me sad ok cekacu te ma salim se spavaj pa kad se probudis videces a inace treba 18 od ovulacije da bude povisena temp. pa dan prije nego sto dobijem ce da pada ma videces dobicu ja za Bozic samo daj Boze da ne kasne pa onda ponovo mislim eto to je to ... samo nek dodju na vrijeme
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 11:35:45
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Navijam devojske za vas! Od sl. ciklusa cu i ja da pocnem da merim onako bzvze! super draga videces da je to lako i pomoci ce ti da bolje upoznas svoje tijelo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 11:36:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Divne ste sve!
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 17.12.2009 11:37:13 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 11:42:40
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
IZVORNA PORUKA: Dudu25 IZVORNA PORUKA: cipiripi moram ti priznai da cu sutra da poranim da vidim kakav ti graf...zaintrigirala si me sad ok cekacu te ma salim se spavaj pa kad se probudis videces a inace treba 18 od ovulacije da bude povisena temp. pa dan prije nego sto dobijem ce da pada ma videces dobicu ja za Bozic samo daj Boze da ne kasne pa onda ponovo mislim eto to je to ... samo nek dodju na vrijeme Dudu pocna da me nerviras Razmisluvaj pozitivno, zosto ako se natazam ke se otkazam i jas od nadevanjeto za Morame da bideme , pa i ti mi tako rece pred malce
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 12:04:16
|
|
|
|
Dudu25
|
Dusice mala pozitivna sam eto vidis
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 12:10:29
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
Samo taka, napred
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 13:03:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovde ima puno potencijalnih trudnica Devojke, grafovi su vam super!!! Nemojte brinuti zbog tih malih padova u toku ciklusa, najvažnije je da ne pada ispod crvene linije tamo oko 14dpo, a padovi pre toga nisu opasni ako traju jedan dan Sanja, javi se kada dobiješ rezultate bete Držim nam svima palčeve Evo i mog grafa:
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 13:06:02
|
|
|
|
Dudu25
|
Draga pa extra ti je graf navijam za tebe
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 13:08:18
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Ovde ima puno potencijalnih trudnica Devojke, grafovi su vam super!!! Nemojte brinuti zbog tih malih padova u toku ciklusa, najvažnije je da ne pada ispod crvene linije tamo oko 14dpo, a padovi pre toga nisu opasni ako traju jedan dan Sanja, javi se kada dobiješ rezultate bete Držim nam svima palčeve Evo i mog grafa: Draga moja pa graf ti je divan...kada ces da radis testt?????
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 13:11:24
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Ovde ima puno potencijalnih trudnica Devojke, grafovi su vam super!!! Nemojte brinuti zbog tih malih padova u toku ciklusa, najvažnije je da ne pada ispod crvene linije tamo oko 14dpo, a padovi pre toga nisu opasni ako traju jedan dan Sanja, javi se kada dobiješ rezultate bete Držim nam svima palčeve Evo i mog grafa: Vidi vidi,kome to nije stigla vestica na 14 dpo? A znam da si pisala da ti dodje odmah ujutro...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 13:12:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Dudu, Mari Ne znam još ništa za test, ciklus mi je poludeo zadnjih meseci, ali prošlog meseca sam dobila 28dc, tako da je od danas počelo teranje M
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 13:14:28
|
|
|
|
Suncicabg
|
Katjice
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 13:15:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Nensi, nije mi stigla 14dpo Jednom mi se desila ovakva situacija i kada sam dobila 17dpo, FF mi je pomerio O na kasnije i ipak je ispalo da sam dobila na 14dpo Ako sada to opet uradi ... Hvala što misliš na mene
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 13:15:10
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Dudu, Mari Ne znam još ništa za test, ciklus mi je poludeo zadnjih meseci, ali prošlog meseca sam dobila 28dc, tako da je od danas počelo teranje M . samo polako draga moja..ako je bebica tu,nece ona nigde.. navijam
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 13:16:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Još je rano da se radujemo! Postavi tvoj graf kad stigneš, ja sam tu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 13:17:04
|
|
|
|
Dudu25
|
Samo budi pozitivna navijamo za tebe draga
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 13:17:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: Katjica Dudu, Mari Ne znam još ništa za test, ciklus mi je poludeo zadnjih meseci, ali prošlog meseca sam dobila 28dc, tako da je od danas počelo teranje M . samo polako draga moja..ako je bebica tu,nece ona nigde.. navijam Baš tako, ima vremena, neće bebac nikuda
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 13:18:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dudu25 Samo budi pozitivna navijamo za tebe draga Kada ja to nisam bila pozitivna
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 13:19:20
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Katjica IZVORNA PORUKA: Dudu25 Samo budi pozitivna navijamo za tebe draga Kada ja to nisam bila pozitivna dusice moja
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 14:06:47
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
Dragi moj, za zal nisto od mojata ovoj mesec. Sega vadev krvi i Beta HCG NEGATIVNA Zal mi e i celata sum
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 14:17:27
|
|
|
|
Maza82
|
Kaćice super ti je graf Meni je jutros pala na 36.9 ali su mi rekli da je dobro dok je iznad linije...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 14:18:57
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 Kaćice super ti je graf Meni je jutros pala na 36.9 ali su mi rekli da je dobro dok je iznad linije... pala na 36.9..pa zeno ode ti temp.u nebo.... Gde pala nije to nista!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 14:28:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanja, žao mi je zbog negativne bete, tako sam bila sigurna da si uspela Ako ti je lakše isplači se i od sutra opet budi pozitivna. Sve ćemo mi jednom biti mame samo ne smemo odustati
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?