Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 9:20:01
|
|
|
|
Maza82
|
Naravno nije loše voditi evidenciju preko grafa, ali je najbolje pratit simptome koje ti tijelo pokazuje..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 9:22:41
|
|
|
|
Dudu25
|
to je tacno ali mozda i ovako bolje upoznamo nase tijelo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 9:25:01
|
|
|
|
Maza82
|
Ma na kraju ćemo mi doktorirati
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 9:30:15
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 Ma na kraju ćemo mi doktorirati Naravno draga, zavrsavamo specijalizaciju evo sad dosao kolega da mi kaze da je sinoc vodio zenu kod dok. kaze bili smo da vidimo bebicu u stomak valjda mu je zena sad 4mj i kaze kuca srceee na veliko a oni su se uzeli 7dana prije nas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 9:33:40
|
|
|
|
Mari86
|
Drage moje evo i mog grafa...danas pala T....
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 9:34:27
|
|
|
|
Maza82
|
Znam Dudu kako ti je, mene isto baka zove juče da mi kaže da mi je rodica trudna, uzeli se mjesec prije nas, a ja , mislim drago mi je zbog nje, ali ........ Baka je htjela da me oraspoloži, da mi kaže da ću i ja ubrzo, kaže vidiš kako je i ona, nemoj da se sikiraš, a ja........ Možda ovo nismo trebale ovdje pisati, izvinjavamo se!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 9:38:56
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 Znam Dudu kako ti je, mene isto baka zove juče da mi kaže da mi je rodica trudna, uzeli se mjesec prije nas, a ja , mislim drago mi je zbog nje, ali ........ Baka je htjela da me oraspoloži, da mi kaže da ću i ja ubrzo, kaže vidiš kako je i ona, nemoj da se sikiraš, a ja........ Možda ovo nismo trebale ovdje pisati, izvinjavamo se!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 9:39:51
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Drage moje evo i mog grafa...danas pala T.... Mari , ona varira nekoliko dana , samo da ne ide ispod crtice draga
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 9:44:34
|
|
|
|
Maza82
|
Mari i meni su rekli da je dobro dok je iznad crte, zato
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 9:45:25
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
Dudu Ke dojde i kaj nas Morame da se borime!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 9:46:49
|
|
|
|
Mari86
|
Pa dobro...nadam se da ce skociti!! Videla sam Mazo tvoj graf..super je draga Dudu i tvoj odeeee visoko...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 9:48:49
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: Sanja.L.S Dudu Ke dojde i kaj nas Morame da se borime!!! postavi svoj graf brzooooo...mislim da si ti potencijalna
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 9:50:04
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Devojke, super su vam grafovi . Samo neka nastavi da raste
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 9:50:24
|
|
|
|
cipiripi
|
ja se izvinjam sad sam vratila proslu stranu... Dudu breee sta ja to vidimmmm???????? AAAAAAAA ??
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 9:50:40
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Pa dobro...nadam se da ce skociti!! Videla sam Mazo tvoj graf..super je draga Dudu i tvoj odeeee visoko... mozda imam ovaj grip
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 9:51:49
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi ja se izvinjam sad sam vratila proslu stranu... Dudu breee sta ja to vidimmmm???????? AAAAAAAA ?? pa to je danas samo mozda
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 9:56:09
|
|
|
|
cipiripi
|
ijaooo Dudu, kad sam videla izbecila sam oci kao sova... dace bog da tako ostane tolerisem samo pad od pola stepena ali pod uslovom da se sledece merenje pojavi rast
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 9:57:21
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Cipiripi, ti ne meris t?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 9:59:42
|
|
|
|
cipiripi
|
ne ja sam paranoik i ako bi bila ispod crte ja bi tripovala da sam trudna tako da smatram da to nije za mene... a nikad se ne budim u isto vreme..ker mi se nekad ukaki pa smrdi pa moram da ustanen da pocistim da se ne bi ispovracala..tako da nema sanse ja da merim to
< Poruku je uredio cipiripi -- 17.12.2009 10:00:04 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 10:01:17
|
|
|
|
NinaMandarina
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi ne ja sam paranoik i ako bi bila ispod crte ja bi tripovala da sam trudna tako da smatram da to nije za mene... a nikad se ne budim u isto vreme..ker mi se nekad ukaki pa smrdi pa moram da ustanen da pocistim da se ne bi ispovracala..tako da nema sanse ja da merim to Jel onaj cupavko bese tvoj pasic? Bas je nevaljao
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 10:01:46
|
|
|
|
Maza82
|
Ma tripujemo se mi svakako cipiripi, meni je recimo sad povišena, a ja sve kontam da nisam šta bolesna, ali se ne osjećam loše...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 10:08:32
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi ne ja sam paranoik i ako bi bila ispod crte ja bi tripovala da sam trudna tako da smatram da to nije za mene... a nikad se ne budim u isto vreme..ker mi se nekad ukaki pa smrdi pa moram da ustanen da pocistim da se ne bi ispovracala..tako da nema sanse ja da merim to
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 10:16:27
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: NinaMandarina IZVORNA PORUKA: cipiripi ne ja sam paranoik i ako bi bila ispod crte ja bi tripovala da sam trudna tako da smatram da to nije za mene... a nikad se ne budim u isto vreme..ker mi se nekad ukaki pa smrdi pa moram da ustanen da pocistim da se ne bi ispovracala..tako da nema sanse ja da merim to Jel onaj cupavko bese tvoj pasic? Bas je nevaljao mali beli debeli chupavi i po njemu znam kad mi je O, zavuce se ispod jorgana i nabije mi njusku u medjunozje...jedva ga sklonim... ali majke mi mile pogodi ljudi moji...desavalo se da odem taj dan kad to uradi kod dr i ona mi kaze O on je moj licni merac BT
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 11:28:12
|
|
|
|
Dudu25
|
Cipi ubijas me sa tvojim postovima imamo i mi nekog kera sa ulice ona svaki dan trci kod mene da mi skace kad me vidi (ako to kazem mm kako ti kazes da tvoj ker zna kad ti je o ) on bi mi rekao pa rekao sam ja tebi svaki dan su ti plodini dani pa navali na mene po 2-3 puta u toku dana
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.12.2009 11:29:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 IZVORNA PORUKA: Tasha RR Tu sam mazo, virim ja stalno... Samo neka si ti tu... Ništa bez tvojih komentara, kakav mi je graf? E i zašto je kod nas ona crvena linija isprekidana, a kod Sanje ne? Odličan draga, samo neka tako ostane. Isprekidana je jer FF nije siguran da ti je O bila tada.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?