Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.11.2021 6:40:55
|
|
|
|
Bambino1
|
Za dorucak pohovane tikvice, za rucak pasulj. 🙂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.11.2021 8:57:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Tiziana Ja sam jutros na brzaka napravila rizoto i supu, to mi je bilo najbrze, nisam imala vremena za ozbiljno kuvanje. Ali sam htela da napisem da sam za vikend pravila Dzejmijev potaz od bundeve, djumbira, nane,sa kokosovim mlekom itd.. . Fantasticno! Tizi napisi recept. 🙂
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.11.2021 9:01:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
За децу мусака и чорбица. За нас помфрит и туњевина. Сутра ће бити пуњене паприке, супа и роштиљ. Направићу и руску салату. Биће и торте.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.11.2021 9:46:11
|
|
|
|
Tiziana
|
Potaz od bundeve Izvolte
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.11.2021 9:53:15
|
|
|
|
smeško
|
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.11.2021 12:25:40
|
|
|
|
Milena18
|
Mmmmm Smeško 😊 Ja sam pravila pogačice od integralnog brašna, za ručak imamo boraniju sa piletinom od juče, a za večeru ću namaz od graška i avokada.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.11.2021 12:57:31
|
|
|
|
Didy
|
Domaću ćureću supu, sos i meso.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.11.2021 13:11:34
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo Smeško.Kod nas su posne kiflice,pošto postim.Mojima sam spremila špagete sa bolonjeze sosom.Za večeru još razmišljaju-šta požele spremiću im.Sebi ću krompiriće da ispržim,večeras neku voćkicu i dosta je.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.11.2021 9:11:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Smesko, jel čiz od čike ili si pravila?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.11.2021 9:27:06
|
|
|
|
smeško
|
Nije ciz, cokoladna torta. Za Makijev rodjendan. Bila mi malo jedna, pa sam napravila dve cokoladne. 🤣
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.11.2021 9:35:32
|
|
|
|
dddaca
|
Super Smesko. Prave domace torte
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.11.2021 9:36:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam ove godine narucila za Sofijin rođendan.. Nemam kad da spremam. A vala svake godine se raspadnem od spremanja. Nekad i ja da odmorim. I ovako mi je tempo ove godine ubitacan. A i ona mi je pokazala kakvu želi. Samo jednu, jer samo moji dolaze. Nemamo druge goste.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 27.11.2021 9:44:25 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.11.2021 10:37:07
|
|
|
|
dddaca
|
Sanjice ja uvek narucujem za rodjendane. Tako mi je lakse, a i lepse. Koliko god se trudila, ne mogu da ukrasim kao sto je ukrase kad porucim. A sto kazes, raspadnem se od spremanja, pa bar tortu da narucim. Sa druge strane, obozavam domace torte, po neku i napravim, ali izgledom bas ne mogu da se pohvalim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.11.2021 11:03:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja uvek pravim, ali stvarno ove godine previse obaveza imam. A ukrasavanje ni meni ne ide dobro. Ali ukus je mnogo bitniji. Zar ne😊
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.11.2021 11:12:39
|
|
|
|
dddaca
|
Jeste, slazem se. Mada nasla sam ženu koja ih pravi fantasticno, tako da je ne menjam kad su posebne prilike u pitanju. A kad treba nesto sto nije za slikanje, to mogu i sama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.11.2021 12:32:37
|
|
|
|
flamingos
|
Smeško,bravo.Srećan rođendan.Da ne mašim temu.Za doručak tost sendviči.Za ručak čorbica,pečeni bataci na krompiru.Posladićemo se čuzkejkom u čašama.Napravila sam i Mimozu,salatu,da imamo i za sutra.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.11.2021 13:59:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Musaka, pileca supa i mozda pafnu princes krofne ako ne uzmem usisivac u ruke,😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.11.2021 15:09:46
|
|
|
|
Didy
|
Ostalo ćureće supe od juče. Stavila sam krompir u ljusci da se peče u rerni. Imamo domaćih čvaraka, pa ćemo ih malo istopiti i preliti preko krompira kad se oguli. Tako me to jelo podseća na detinjstvo!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.11.2021 15:20:06
|
|
|
|
flamingos
|
Didy,dobro si me set_ila.Nisam spremala krompir na taj način.Obično ga zimi pečem petkom pošto postim,a i mm voli.Probaću i sa čvarcima kad ne budem postila.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.11.2021 15:27:22
|
|
|
|
Didy
|
Da, mi smo ga isto često jeli za večeru. Baka pobaca u letnjoj kuhinji u smederevac kad odemo vikendom kod nje, zagreje čvarke i onda time samo prelije krompir kad ogrlica ljusku. Zvali su to krompir u čakširama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 28.11.2021 9:14:01
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak mm hoće kobasice,jaja i domaći sir.Dete doručkuje plazmu i mleko.Za ručak ostala čorbica od juče i salata.Dodaću pljeskavice,a dete hoće skušu.Kasnije pržim krofne.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 28.11.2021 9:19:15
|
|
|
|
smeško
|
Dnas smes i ribu. U ponedeljak ne.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 1.12.2021 11:22:02
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja danas postim. Kolutice lignje i grilovane pecurke i zelena salata. A za ostale spagete i sos od mlevenog mesa.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 1.12.2021 17:18:02
|
|
|
|
flamingos
|
Moji su doručkovali riblje štapiće i pomfrit.Za ručak napravih projice,podvarak i vanilice.Za večeru pljeskavice u lepinji.Užinu je ponela.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 2.12.2021 18:02:27
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kobasice, zelena salata, sampinjoni,kajmak i pire
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?