Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.10.2021 15:02:07
|
|
|
|
Bambino1
|
Evo i ja da se javim. Za dorucak sardine, za kasni rucak pilav sa piletinon, i mozda budu palacinke sa medom. 🙂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.10.2021 11:48:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sinoc su bile slane palacinke. Za sutra ce biti riba i krompir.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.10.2021 8:05:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Пошто су нам стигли манастирски млечни производи, направила сам за вечеру запечене макароне са сиром и јајима.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 31.10.2021 10:44:01
|
|
|
|
nata11
|
Punjene pljeske za muza, piletina i tartaljete sa pecurkama.
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 31.10.2021 11:04:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kiflice sa sirom. Za rucak krem corba i njoke sa piletinom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 31.10.2021 12:29:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Junetina sa graškom. Biće i kod mene neke kiflice ili buhtle ili štrudla sa rogačem...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 9.11.2021 8:06:06
|
|
|
|
tacatic
|
Nemam ideju sta praviti, Da pogledam ovde kod Vas.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 9.11.2021 8:09:40
|
|
|
|
nata11
|
Ja u nedelju spremila Gulas,Pastu bolonjeze ,Nasekla kobasice i upakovala sa chicken nugetsimaPiletinu u sosuPunjene paprike Sve to lepo u cinije i zamrzla - sem paste koja je u frizu. Od sada tako radim. Jedino mi je problem jela sa krompirom. Ne znam da li bih mogla probati da naseckam, slozim musaku pa tako nekuvanu zsmrznem ? 🙄
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 9.11.2021 8:12:34
|
|
|
|
tacatic
|
Nato, spremas za celu nedelju> Nisam krompir nikad zamrzavala, mislim da ce ako ga malo ne potpeces pocrneti.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 9.11.2021 8:59:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nato, bojim se da ti krompir ne pocrni. To nisam nikad zamrzavala. Kod nas juce je ostao paprikas, a imali smo za dorucak picu. Za veceru su deca imala przenice. Mi smo jeli ostatke. Ostalo je proje i pice. Za danas, za dorucak gibanica.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 9.11.2021 9:43:09
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak mafini sa sirom Za ručak gulaš.Dete hoće skušu i pomfrit.Za užinu bakin kolač.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 9.11.2021 12:15:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Nato, krompir se ne podgreva ali ne znam za zamrzavanje... ljudi zamrzavaju pitu sa krompirom tako da valjda je ok Kod nas danas lazanja sa ćuretinom.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 14.11.2021 20:16:58
|
|
|
|
tacatic
|
Pravila sam keksice sa maslacem i orasima, stari domaci recept# moze i sa kokosom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 15.11.2021 8:56:00
|
|
|
|
nata11
|
Za ovu nedelju pripremila i zamrzla- kuvani grasak sa piletinom punjene paprike izdinstala mesano meso za muckalicu- to se posle sve u krcka nasekla suvog mesa i slanine za kupus- to ce isto u krcka napravila pljeske i pileci file u zacinima
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 15.11.2021 9:06:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Juce za dorucak su bile americke krofnice. Za rucak su bile zapecene makarone sa sirom i jajima. Danas: kupus sa mesom i proja sa sirom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 15.11.2021 9:25:20
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Ja u nedelju spremila Gulas,Pastu bolonjeze ,Nasekla kobasice i upakovala sa chicken nugetsimaPiletinu u sosuPunjene paprike Sve to lepo u cinije i zamrzla - sem paste koja je u frizu. Od sada tako radim. Jedino mi je problem jela sa krompirom. Ne znam da li bih mogla probati da naseckam, slozim musaku pa tako nekuvanu zsmrznem ? 🙄 Nato, ja sve zamrzavam osim jela sa krompirom. Kad isplaniram musaku sa krompirom, pravim je ujutru pre nego sto krenem na posao. Spremim fil ranije (i njega cesto imam zamrznutog) pa samo poredjam krompir i ispecem ujutru. Zato retko jedu musaku od krompira cedce pravim musake od karfiola, tikvica i patlidzana, to sve moze u zamrzivac
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 15.11.2021 9:31:31
|
|
|
|
nata11
|
Krompir zato slabo trosimo
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 22.11.2021 8:19:46
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak piroške sa sirom.Za ručak svadbarski kupus za nas dvoje.Detetu-krompirići,pohovano pileće belo meso i kiseli krastavčići.Večeras palačinke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.11.2021 9:22:17
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak kiflice.Za ručak supica i lazanje.Za večeru šta pižele moji spremiću im.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.11.2021 18:38:07
|
|
|
|
Bambino1
|
Za dorucak zu-zu i jogurt. Za rucak mm se jeli przeni krompirici, i sarmica od juce.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.11.2021 14:02:19
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak topli sendviči.Za ručak pasulj sa suvim mesom i kupus salata.Kasnije spremam američke krofnice.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.11.2021 15:16:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Имам у плану свашта за сутра. За данас гибаница са сиром. За ручак је остала боранија са месом. За мм и мене посна паста са поврћем и туњевином.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.11.2021 18:25:16
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak prženice.Za ručak ćufte u paradajz sosu.Napravih i štrudlu,pošto mi dolazila prijateljica.Za većeru posluženje iz frižidera.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.11.2021 18:57:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Prženi kupus sa slaninom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.11.2021 20:08:04
|
|
|
|
Tiziana
|
Ja sam jutros na brzaka napravila rizoto i supu, to mi je bilo najbrze, nisam imala vremena za ozbiljno kuvanje. Ali sam htela da napisem da sam za vikend pravila Dzejmijev potaz od bundeve, djumbira, nane,sa kokosovim mlekom itd.. . Fantasticno!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.