Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 14.12.2021 19:22:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma može sve, samo da me neko ugosti 🤣
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 14.12.2021 19:48:23
|
|
|
|
Tiziana
|
Ja sam sad stavila meso i povrce za lovacke snicle. Ujuzru cu da stavim da se pece. I pravim mamine njoke uz to. Samo moram neku supu/corbu uz to, ali neku brzinsku, da zavrsim do pocetka posla. To sto kazes Sanjice, i ja volim sve, samo da me neko usluzi, to obozavam😂 Volim ja svasta da pravim, gledam i razne emisije, dobijam ideje, pratim blogere, volim da probam razno, ima toooliko intetesantnih jela i lepe hrane, ali nemam vremena.. Ovo zvuci izlizano, ali je stvarno tako.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 14.12.2021 20:12:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Znam Tizi. I mene vreme koci. A obožavam da kuvam i najsrecnija sam kad moji svi u kuci jedu, posebno kad se T sviđa posto je ona komplikovana. Ali vec se ona navikava na dosta toga novog.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 15.12.2021 17:34:15
|
|
|
|
flamingos
|
Mojima sam za ručak spremala špagete sa bolonjeze sosom.Sebi sam pohovala kačkavalj,pržila pomfrit i uz to domaći ajvar.Sad sam sprenala bakin kolač.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 15.12.2021 19:58:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za danas sam deci spremala zapecene makarone sa sirom i jajima.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 15.12.2021 21:48:02
|
|
|
|
dddaca
|
Kod nas bile makarone sa tikvicama i piletinom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 16.12.2021 17:19:52
|
|
|
|
flamingos
|
Za ručak musaka,vruće lepinje i kupus salata.Kohom se posladismo.Za večeru šta ko poželi spremiću.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 17.12.2021 7:18:48
|
|
|
|
dddaca
|
Sinoc napravila slane mafine sa spanacem za veceru, za danas jos ne znam sta cu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 17.12.2021 9:46:33
|
|
|
|
flamingos
|
Posne pogačice,restovan krompir i kupus salata.Mojima kuvam sarmu i napraviću im projaru.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 17.12.2021 15:15:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za decu pohovana piletina i krem čorba. Nama je ostao rucak od juce.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 17.12.2021 15:18:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Jutros za doručak i Marku za užinu pužiće sa sirom. Za ručak kolenice sa krompirom, kupus salata i ukiseljeni crveni luk.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 17.12.2021 15:41:34
|
|
|
|
dddaca
|
Kod nas djuvec sa piletinom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 18.12.2021 9:44:41
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak dete hoće plazmu i mleko.Mm kajganu,domaći sir i čvarke.Za ručak pečem lepinje i pljeskavice.Sinoć sam pripremila smesu za pljeskavice i stoji u frižideru.Uz to pire krompir i salata po izboru.Spremiću i susam štanglice.Za večeru šta požele spremam.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 18.12.2021 9:52:22
|
|
|
|
dddaca
|
Za dorucak pecivo iz pekare, za rucak krompir i meso, za veceru sta im se svidi iz frizidera to cu da im izvadim. A mogu i sami. I meni je vikend,
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 18.12.2021 10:08:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Juce su bile i kiflice. Deci sa sirom, a nama sa ajvarom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 18.12.2021 13:05:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Ništa, danas uživam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 18.12.2021 13:06:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za rucak deci od juce rucak. Nama cu pomfrit i lignje. Samo brzo nesto
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 18.12.2021 14:54:51
|
|
|
|
Marinkela
|
Kuvala kupus i pekla projaru.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 20.12.2021 13:32:14
|
|
|
|
Marinkela
|
Sad cu krompire i piletinu na brzinu i u rernu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 20.12.2021 13:39:35
|
|
|
|
nata11
|
Danas mm sprema rucak ja odmaram od slave.
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 20.12.2021 13:40:03
|
|
|
|
dddaca
|
Podvarak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 20.12.2021 13:50:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas grilovana tuna i špargle, mmmmmljac. Uspela sam da spremim pogaču sa sirom i spanaćem, za nas i majstore.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 20.12.2021 19:59:23
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Gulas sa junetinom od juce, dodala pire i salata
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 20.12.2021 20:10:43
|
|
|
|
flamingos
|
Pica,svadbarski kupus,američke krofnice.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 20.12.2021 21:39:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
За нас паприкаш без меса. За децу грашак са месом. Правила сам дезерт овсену кашу, али малко другачиju. Прелепа је.И кифлице за вечеру.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa mesomRingerajin kuvar: lelaigor
Anketa
decasupermKoliko dece zelite da imate?1 (
9%)
2 (
39%)
3 (
47%)
4 (
6%)
Ukupan broj glasova: 116Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!