|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vakcinacija Covid -19
30.3.2021 19:25:49   
gagana83
Nisam ni ja znala za tu opciju na e-upravi.

Ono što ne znam, da li postoji neki razlog da čekam npr 2-3 meseca (sem razloga da ću verovatno biti zaštićena neko vreme) tj da li može biti problem da primim vakcinu ranije, ako npr imam antitela?

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 651
30.3.2021 19:44:14   
vonavoj
Mislim da nema veze..ali cekaj 2 meseca,toliko je valjda preporuka kod nas.

Inace,kako si prosla? Jesi dobro?

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 652
30.3.2021 19:51:59   
mati
I ja mislim da nema veze. Ja sam vec pitala za sebe, pa prelistaj stranu neku unazad, čini mi se da se pisalo. Svakako ne može da škodi.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 653
30.3.2021 20:22:20   
mati

IZVORNA PORUKA: milicicak

IZVORNA PORUKA: mati

Mili, posle koliko od prelezane korone bi trebalo da se primi vakcina?

Ne znam i mislim da niko sa sigurnošću ne može da kaže. Dva meseca je ok period

Gagana, evo. Meni je Mili odgovorila, ali pisale u temi o koroni...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 654
30.3.2021 20:27:10   
gagana83

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Mislim da nema veze..ali cekaj 2 meseca,toliko je valjda preporuka kod nas.

Inace,kako si prosla? Jesi dobro?

Ja sam super prošla,a i Una koja se u medjuvremenu zarazila. Jedan dan blago povišena temperatura, grlo crveno, izgubile čulo mirisa, kašljucanje i to je sve, i kod mene i kod nje.Juče ušla na kontrolu, malo skočili leukociti (nešto preko 13) pa mi promenila antibiotik ali rekla bih da to nije ništa strašno s obzirom da se dobro osećam. CRP kod nas u ambulanti ne rade 😕 To ću pre sledeće kontrole da uradim privatno, baš da vidim.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 655
31.3.2021 20:28:43   
Beba987
Ima li neko info da li može na sajmu da se primi Fajzer bez poziva? Sad čitam na N1 da se kao otvara još 50 punktova za vakcinu bez poziva i spominju sve vakcine.. 

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 656
31.3.2021 20:37:06   
Ivanka 75
Ne otvara se 50 punktova nego u jos 50 gradova ce biti vakcinacija bez poziva. 

(odgovor članu Beba987)
Direktna veza do poruke: 657
31.3.2021 20:37:29   
dddaca
I ja sam malopre cula na vestima da pozivaju ljude da dodju bez zakazivanja, ali nisam obratila paznju na to da li ce moci da se bira vakcina

(odgovor članu Beba987)
Direktna veza do poruke: 658
31.3.2021 20:38:42   
Beba987

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Ne otvara se 50 punktova nego u jos 50 gradova ce biti vakcinacija bez poziva. 

to sam i mislila 50 punktova u 50 gradova..  :) 

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 659
31.3.2021 21:46:19   
Tiziana
Mi dobili poziv za sutra za revakcinaciju.

Idemo u Dom Zdravlja gde smo primili i prvu dozu. 

(odgovor članu Beba987)
Direktna veza do poruke: 660
31.3.2021 22:20:03   
mati
Naletela malopre na vodjin intervju o vakcinama. Ufffffff....
Gagana, koju vakcinu bi ti primila posle prelezane korone?

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 661
31.3.2021 22:20:26   
Filadendronka
Pre tacno nedelju dana nije moglo, isao mm. 

IZVORNA PORUKA: Beba987

Ima li neko info da li može na sajmu da se primi Fajzer bez poziva? Sad čitam na N1 da se kao otvara još 50 punktova za vakcinu bez poziva i spominju sve vakcine.. 

(odgovor članu Beba987)
Direktna veza do poruke: 662
31.3.2021 22:23:56   
Didy
Mm i ja još nismo ništa konkretno uradili za vakcinaciju. Juče smo pričali da odemo i primimo astra zeneke jer za nju ne moraš da se prijavljuješ, ali danas nismo stigli. Nalazim na oprečne informacije na internetu, pa me zanima da li neko zna - Da li se posle 1. doze astra zeneke računa kao da si vakcinisan i možeš da putuješ pošto ke revakcinacija na 12 nedelja? Negde sam čula da druga doza ide posle 13 nedelja, a a to nam se poklapa s odlaskom na more ako se ovih dana vakcinišemo. Ima li negde gde se zvanično mogu pročitati informacije, a ne preko Blica da se informišemo? 

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 663
31.3.2021 22:28:47   
Tiziana

Fajzer daju ja mislim samo po DZ zbog uslova cuvanja.. To nisam 100% sigurna, ali cini mi se da mi je neko tako rekao. Mi smo primili u DZ uz poziv. 

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Pre tacno nedelju dana nije moglo, isao mm. 

IZVORNA PORUKA: Beba987

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 664
31.3.2021 22:29:56   
lesli
Ja sam bila pozvana za Fajzer na Sajam.

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 665
31.3.2021 22:31:18   
mati
Didy, koliko god imaš? Mislim, ne moraš da odg. user posted image Pročitaj prethodnu stranu Maslacak što je pisala post.
U ovoj temi Mili i njoj najviše verujem.
Što kažeš da nije Blic.... Jer ja lično se ne razumem, samo mogu da čitam...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 666
31.3.2021 22:33:50   
Didy
Ove godine punim 40. Čitala sam. Za astra zeneke i mlađe od 55 godina? 

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 667
31.3.2021 22:35:07   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Didy

Mm i ja još nismo ništa konkretno uradili za vakcinaciju. Juče smo pričali da odemo i primimo astra zeneke jer za nju ne moraš da se prijavljuješ, ali danas nismo stigli. Nalazim na oprečne informacije na internetu, pa me zanima da li neko zna - Da li se posle 1. doze astra zeneke računa kao da si vakcinisan i možeš da putuješ pošto ke revakcinacija na 12 nedelja? Negde sam čula da druga doza ide posle 13 nedelja, a a to nam se poklapa s odlaskom na more ako se ovih dana vakcinišemo. Ima li negde gde se zvanično mogu pročitati informacije, a ne preko Blica da se informišemo? 

Da, druga doza ide dosta kasnije. Kumin muž je primio i zakazali su mu za 12 nedelja. Didy zbog cega ste se odlucilk bas za nju? 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 668
31.3.2021 22:38:57   
mati

Ove godine punim 40. Čitala sam. Za astra zeneke i mlađe od 55 godina? 

Pa da, to. Ja i ovako dosta čitam. Sigurno ću da se vakcinišem, ali još vagam vakcinu. Ma žalost, kad sam se prijavila saznala da sam poz, pa imm vremena sada da iskristalisem bar nešto...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 669
31.3.2021 22:39:00   
Didy
Zato što nemam živaca da se prijavljujem i da čekam. Odem, dobijem - Ćao! Ništa drugo.

Mislim da je to sve manje-više isto. 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 670
31.3.2021 22:39:58   
Sanjica26 RR
Sad vise ne moras da se prijavljujes. Bas sam slusala dnevnik. Dodjes i vakcinises se. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 671
31.3.2021 22:40:21   
mati
Didy, ne čeka se toliko više. Ja sam tada aplicirala u četvrtak uveče u ponedeljak mi poslali por za sredu. Možda sam omasila jedan dan, ali samo kraće moze da bude.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 672
31.3.2021 22:46:59   
Tiziana

Sad citam kajron na N1 i pise u Hrvatsku bez pcr testa, vakcinisani sa obe doze vakcine.. Verovatno vazi za sve. 

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Da, druga doza ide dosta kasnije. Kumin muž je primio i zakazali su mu za 12 nedelja. Didy zbog cega ste se odlucilk bas za nju? 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 673
31.3.2021 22:48:18   
Tiziana

Eto. Ja sve koje znam da su primili Fajzera bili su u DZ i svi su isli na poziv. 

IZVORNA PORUKA: lesli

Ja sam bila pozvana za Fajzer na Sajam.

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 674
31.3.2021 22:48:33   
Didy
Mati, ne razumem se previše, nisam antivakser, ali nisam nikad ni išla da primim vakcinu protiv gripe npr. Vakcinisala bih se zbog kolektivnog imuniteta. Da je u pitanju samo moje lično zdravlje, ne bih se nikad vakcinisala protiv kovida jer ne smatram da sam u rizičnoj grupaciji, generalno imam dobar imunitet i da se zarazim, ne verujem da bi bilo komplikacija, ali eto taj kolektivni imunitet i društvena odgovornost mi nalažu da se vakcinišem. 

Sve u vezi sa kovidom mi je i dalje u nekoj magli i vidim da i oni kojima je to polje veoma blisko nisu sigurni u dosta stvari. Ne verujem u teorije zavere, verujem u nauku, ali sam neko ko u životu ne pije medikamente, osim kad baš, baš mora. Npr. kod zubara ne uzimam anesteziju, ne pijem lekove za bolove, imam baš visok prag bola. Kad me boli grlo, pijem čajeve, uzmem med, propolis... Nekako sam više okrenuta prirodnim proizvodima (dokle može, naravno, ne po svaku cenu), pa mi eto ta moja strana nekako govori da mi kovid vakcina nije potrebna, ali kao što rekoh - Odlučila sam da se vakcinišem zbog drugih i zbog kolektivnog imuniteta. Nadam se da jednom neću zažaliti zbog te odluke.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here