Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 3.4.2021 10:43:34
|
|
|
|
Tiziana
|
Danas smo kao novi. Ni ruka ne boli.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 3.4.2021 10:54:38
|
|
|
|
dddaca
|
Super Tiziana. Vi ste bese primili Fajzer?
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 3.4.2021 10:55:30
|
|
|
|
Tiziana
|
Da.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 3.4.2021 11:46:14
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: mati Nato, jel si mislila jači bol od prve doze? Jel podnosljiva glavobolja? Ova med sestra što primila samo sam nju pitala, mi rece da nije imala reakcije, ostali primili rusku i kinesku. Ne od druge. Glavobolja blaga. E sad prvu dozu mi lagano dala jedna starija sestra, drugu neka mlada ubacila za sekundu. Kad onako oset_ite da vam lek uleteo u telo. Mozda je i do toga. Svakako nista strasno.
|
RE: Vakcinacija Covid -19 3.4.2021 12:26:42
|
|
|
|
vonavoj
|
Moj tata ima opet 37..koliko moze da traje reakcija? U cetvrtak je dobio revakcinu🙄
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 3.4.2021 12:32:40
|
|
|
|
Tiziana
|
Ja stvarno ne bih znala. Neko je gore napisao do 72h nakon vakcinacije.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 3.4.2021 12:37:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Moj tata ima opet 37..koliko moze da traje reakcija? U cetvrtak je dobio revakcinu🙄 Kad je dobio temperaturu?
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 3.4.2021 12:47:45
|
|
|
|
mati
|
Pisala je Von u razgovorima, mislim da se 1.vakcinisao i da od 2.ima T Nato ti ja kao gluvi telefoni, i tebi ubrkala tastatura nešto, pa sam zato i pitala ali se nismo razumele, što bi reko Sojic " to sam i kazao". I mislila sam na to, da je reakcija posle druge jača nego posle prve vakcine, tako su žene ovde pisale a i ja nesto čitala.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 3.4.2021 12:59:42
|
|
|
|
vonavoj
|
U cetvrtak uvece odmah..tako je i prosli put,ali mu trajala 1 dan,sad 2 dana..racunam jos danas da ima...
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 3.4.2021 13:18:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pa trebalo bi da bude gotovo sa temperaturom.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 3.4.2021 19:35:23
|
|
|
|
mati
|
Von, sačekajte do sutra, trebalo bi da prestane... Nema nam Maslačka ona najtacnije zna.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 3.4.2021 19:56:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Cini mi se, da je Maslacak rekla do 72h temp.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 4.4.2021 15:30:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Sta su ono rekli za vakcinaciju i autoimune bolesti?
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 4.4.2021 15:47:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Da mogu te osobe da se vakcinisu.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 4.4.2021 20:01:19
|
|
|
|
mati
|
Von, kako je tata? Trebalo bi da je prestala T...
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 4.4.2021 21:22:58
|
|
|
|
vonavoj
|
Bas sam htela da pisem..od juce ujutru nema temp..znaci imao je nekih 36h..tj.48h od vakcine. Sad je dobro.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 4.4.2021 21:31:36
|
|
|
|
flamingos
|
Super Von.Baš mi je drago.Samo kad je dobro.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 4.4.2021 21:44:38
|
|
|
|
mati
|
Dobro je Von. Znaci to je to. Pregrmeli ste. Sad čuvajte baku.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 4.4.2021 21:57:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Von, odlicno za tatu. Sad sa olaksanjem nositi masku. Kaze moja komsinica da se nece vakcinisati jer ce vakcina da joj aktivirqa gen za autoimunu bolest. 🙄
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 4.4.2021 22:01:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Па добро Иванка, сви размишљамо другачије. Вон, написах ти већ одлично за тату.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 4.4.2021 22:19:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Па добро Иванка, сви размишљамо другачије. Naravno, dobro je kad ljudi razmisljaju.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.4.2021 20:43:12
|
|
|
|
mati
|
Danas svratila do koleginice, kaže mi kako je njena kumica dobila koronu od vakcine, i njen muž, i to oboje dve nedelje od druge doze. I još par slučajeva I njihovog sela jelte... I ćutala sam Nisam mogla da se ubedjujem. Mislim da uopšte više ne mogu da se ubedjujem i objašnjavam.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.4.2021 22:27:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ne vredi vise objasnjavati. Svako radi ono sto misli da je najpametnije. Ne trudi se.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.4.2021 23:26:20
|
|
|
|
Tiziana
|
Na N1 Vacinacija zablude i odgovor nauke. Gost imunolog. Koga zanima neka vrati i poslusa.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 6.4.2021 15:03:26
|
|
|
|
pari
|
Ja nam zakazala za sutra, primićemo Modernu...mogli smo da biramo između ove tri što daju ovde (fajzer,moderna i džonson) ali mislim da je svejedno pa smo izabrali naspram lokacije jer nam je ovo najbliže.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?