Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 20.2.2021 18:30:46
|
|
|
|
pari
|
Hehe, ni ja ih nemam... Ja sam danas sa ovom novom koju sam našla...10 min unutrašnje butine i 15min guza...nije bilo lako
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 20.2.2021 21:06:00
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Jess ne gubim ja si..se,kako da izgubim nesto sto nemam 🤣Ja sam danas na silu vjezbala dvadeset__ak minuta,uopste nisam bila u elementu za to.Alu sam ove sedmice svaki dan. Ah Emice, sve te razumem 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 20.2.2021 23:03:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Aktivirala sam tegove. I danas da odradim malo rotaciono prebacivarnje preko ramena odjednom ne mogu da podignem ruku. Tezak mi teg. Koji mi je sad djavo?! Pogledam u teg a na njega dodata jos 2kg!!!😱Dete se igralo i kotrljalo tegove kroz kucu pa joj trebali tezi ☺️
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 21.2.2021 7:31:44
|
|
|
|
jess021
|
Ne rekoh juce da me je tako zavoleli koleno kad sam vjezbala da sam mislila da je nesto puklo. Nemam pojma sta se desilo, ovo mi je prvi put. Kasnije je malo proslo, ali i dalje oset_im kad savijem nogu. Moracu malo da pauziram sa nekim skakanjem i cucnjevima
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 22.2.2021 14:05:41
|
|
|
|
emicaa
|
Jess mene je dugo zezalo koljeno,sad mogu radit sta hocu smirilo se. Ja sam danas opet nesto silom,pola sata uz Angie.Fuserila sam kao sto dugo nisam.Mozda 20 minuta da sam pravo radila.Pored toga jos ovo Ledja
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 22.2.2021 14:11:54
|
|
|
|
mati
|
Samo da vam pružim moralnu podršku, vežbalice moje.... Ja ću sada sa lepim vremenom pa napolju.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 22.2.2021 21:08:56
|
|
|
|
jess021
|
Nicole Super je bilo, juce nisam, smrzla sam se, pa mi nije bilo ni do cega
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.2.2021 13:13:06
|
|
|
|
emicaa
|
Ja danas necu stici.Mozda nekad posle 5 ako se ne ulijenim
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.2.2021 21:58:23
|
|
|
|
pari
|
Ja radila Moving Mango dve serije za noge koje je danas izbacila i stomak od pre par dana
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.2.2021 22:31:48
|
|
|
|
emicaa
|
Ja danas ipak nisam.Ne stigoh Pari postavi link 😁
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.2.2021 7:28:46
|
|
|
|
jess021
|
Nisam ni ja juce, pa necu valjda na rodjendan 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.2.2021 12:51:28
|
|
|
|
jess021
|
Heather Sva sam mokra
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.2.2021 19:02:01
|
|
|
|
pari
|
Ja danas sa Moving Mango opet 30 min
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 26.2.2021 17:32:53
|
|
|
|
emicaa
|
Ja cijele sedmice nisam.Od ponedeljka krece skola pa se vracam svojoj rutini.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 26.2.2021 18:51:42
|
|
|
|
pari
|
Ja danas nisam...malaksala
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 1.3.2021 13:00:30
|
|
|
|
jess021
|
Nicole Posle 4 dana
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 1.3.2021 13:19:46
|
|
|
|
pari
|
Ja sam juče 20 min,ai danas ću nešto lagano
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 2.3.2021 10:44:13
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam juce 20 minuta istezanje sa Heather+10 minuta ruke.Nakon 7 dana pauze mi je jedno istezanje bilo bas potrebno
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 4.3.2021 15:00:16
|
|
|
|
jess021
|
Posle 4 dana full body sa Angie i 5 min plank workout sa Heather. Skontala sam da uopste nisam u formi, letos sam bila puno bolja☹️
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 4.3.2021 22:12:30
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo za vas.Jess,ne sumnjam u tebe.Samo napred.❤
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 5.3.2021 8:20:41
|
|
|
|
emicaa
|
Juce nisam,ostale dane jesam.Danas cu opet. Jess bices opet u formi,polako
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 5.3.2021 15:34:27
|
|
|
|
pari
|
Ja radim svaki dan... Danas sam sa Nicole 20 mon, odličan je ovaj, radila sam ga već puno puta 20min Nicole
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 5.3.2021 21:03:34
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam danas bas fino odradila,15 minuta stomak uz Angie,20 minuta stomak i guza uz Heather,ima novi video i Ovaj za ruke.Nisam nikad radila uz ovu,ali me ovaj trening za ruke odusevio
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 5.3.2021 21:30:33
|
|
|
|
Ben Hur
|
Ćao svima. Ja nisam vežbala jedno sto godina. Zdravstveni problemi, trudnoća, operacija... I sada ne da nisam u formi nego ta reč ne postoji u rečniku za mene. Kad se pogledam u ogledalo.. pa recimo da ne volim da se pogledam. Da li bi neko imao predlog vežbanja sa kojim bih mogla da počnem? 😳
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 5.3.2021 21:40:25
|
|
|
|
emicaa
|
Ben ja sam na pocetku radila pojedinacno.Jedan dan samo noge,drugi dan stomak i ruke.Pa onda polako pocinjala za cijelo tijelo.Nadji Heather Robertson na YT,kod nje ces sigurno naci nesto.Samo ne odustaj koliko god da je tesko 😊
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
ImeMaja85bgdDa li vam se svidja ime Viktor?Da (
58%)
Ne (
42%)
Ukupan broj glasova: 207Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!