Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 16.2.2021 20:25:10
|
|
|
|
mati
|
Emi i ja vise volim kad "ima". Nekako su mi u grudi narasle. Mene samo stomak koči ostalo sve zategnuto. Tačnije gornji deo stomaka, od operacije nekako čudno ostao. Ima mišića ispod, ali i ranije mi je tako bio izbačen, rebra mi idu unapred. Ne znam da objasnim...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 17.2.2021 17:22:33
|
|
|
|
jess021
|
Angie
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 17.2.2021 17:23:54
|
|
|
|
jess021
|
Heather Nisam mogla oba linka u jedan post, ne znam zasto. U svakom slučaju crkla sam, 277 klc za 37min. Prezadovoljna sam
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.2.2021 9:38:18
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam juce oko 13 minuta stomak sa Angie,zatim 5 minuta izazov za stomak i na kraju istezanje 10 minuta.Danas opet radim uz nju,juce je izbacila neki novi video
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.2.2021 10:17:30
|
|
|
|
jess021
|
Jeste, videla sam. Stomak i noge. Ja sam sa Heather juce bas crkla, nisam skoro radila takav kardio. Videcu sta cu danas, mozda neki pilates
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.2.2021 10:19:49
|
|
|
|
emicaa
|
Vidjela sam ovaj kardio,odlucila sam da ne pokusavam 😂
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.2.2021 10:20:27
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo za vas.Samo napred.Bodrim vas.Uz vas sam svim❤
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.2.2021 13:47:27
|
|
|
|
jess021
|
Angie, full body 30min. Bas je bilo dobro
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.2.2021 23:01:34
|
|
|
|
pari
|
Nicole Danas radila ovaj novi sa Nicole, odličan
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 19.2.2021 8:37:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam par dana sad sa Danom Landgren, forsiram vezbe za noge i zadnjicu. Bogme i njene vezbe simu vrlo ozbiljne... Ne znam sta cu danas mogla bih neki cardio
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 19.2.2021 9:36:05
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: pari Nicole Danas radila ovaj novi sa Nicole, odličan Ja planiram ovo danas
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 19.2.2021 13:52:52
|
|
|
|
emicaa
|
Heather,samo njoj polazi za rukom da me ovako preznoji 😂Juce sam radila sa Angie guzu i stomak+Heather stojece za stomak sa tegicima
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 19.2.2021 15:37:34
|
|
|
|
pari
|
Mat workout Ja danas probala ovu novu...super je bilo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 19.2.2021 18:23:22
|
|
|
|
jess021
|
Pari, meni je ovaj novi sa Nicole bio pretezak, uradila sam nekih 60% treninga i ljuta sam na samu sebe😣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 19.2.2021 18:38:39
|
|
|
|
pari
|
Nemoj da budeš ljuta...i meni je bio težak, ja nisam uspela sklekove
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 19.2.2021 18:59:12
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam mogla sklekove, ali nisam mogla sve trbušnjake i nisam mogla do kraja onu seriju za noge sa combo pocetkom
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 19.2.2021 20:45:21
|
|
|
|
emicaa
|
Moram isprobati to vase.Ja sklekove fuserim,mislim da ih ne radim pravilno zato imam problema da se dignem.Nego jedno pitanje,citala sam da neka djevojka uvjek kad radi vjezbe umorava se u foliju.Ako recimo radi stomak i ruke umota to u foliju.Sta mislite dal je to obicna glupost?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 20.2.2021 6:40:18
|
|
|
|
jess021
|
Emice, Milana Delic je pisala na tu temu na Ig. To ti je kao oni pojasevi, vruce pantalone, sve sto pojacava znojenje. Ne secam se tako razloga, ali def to je treba raditi 😁 Sto se tice sklekove, uvek kad se podizes mora stomak mnogo da ti pomogne, inace stradaju ledja. Jos sam ljuta na sebe🙄
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 20.2.2021 6:40:49
|
|
|
|
jess021
|
Htedoh napisati, NE treba to raditi
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 20.2.2021 11:03:14
|
|
|
|
emicaa
|
A daj,uspjeces.Kakve ti vjezbe radis da se sad zbog toga jedes
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 20.2.2021 11:08:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Pari, meni je ovaj novi sa Nicole bio pretezak, uradila sam nekih 60% treninga i ljuta sam na samu sebe😣 Jess, imam utisak da se mnogo opterecujes vežbama. Pa sta ako nisi uradila.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 20.2.2021 11:11:42
|
|
|
|
nata11
|
Ja kako doteram stomak izgubim si** Neka hvala bicu sa salcetom na stomaku i s****
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 20.2.2021 13:59:36
|
|
|
|
jess021
|
Heather Plus 10min abs sa Nicole
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 20.2.2021 14:00:54
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice, zato sto sam mazohista 🙃 Emice, nemoj si** nikako da izgubis, ko ti bre gleda u stomak🙂
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 20.2.2021 16:37:56
|
|
|
|
emicaa
|
Jess ne gubim ja si..se,kako da izgubim nesto sto nemam 🤣Ja sam danas na silu vjezbala dvadeset_ak minuta,uopste nisam bila u elementu za to.Alu sam ove sedmice svaki dan.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
VakcinacijaMilagrosŠtamislite o vakcinisanju djece?Treba obavezno vakcinisati na vrijeme, (
73%)
Treba primiti samo neke vakcine, (
27%)
Ukupan broj glasova: 99Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!