Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 5.3.2021 21:43:11
|
|
|
|
pari
|
Ben, sve zavisi da li više voliš da trčiš, skačeš, znojiš se ili više voliš da radiš neke vežbe i polako radiš određene mišiće...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 6.3.2021 7:44:35
|
|
|
|
jess021
|
Bravo zene, svaka cas_t. Ja nisam juce, nadam se da cu danas. Opet brljavim sa hranom, jel moguce da toliko nemam kontrolu?!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 7.3.2021 15:28:55
|
|
|
|
jess021
|
Angie full body 30min plus 6 min neke njene vezbe cardio
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 7.3.2021 15:38:37
|
|
|
|
pari
|
Ja sam samo 20min sa Moving mango...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.3.2021 10:08:46
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam prekjuce 15 minuta abs sa nicole i ruke sa onom od petka.Mogla bih i sad nesto
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.3.2021 11:19:28
|
|
|
|
emicaa
|
Heather preporucujem da odradite.Izgleda lagano ali nije uopste.I ponosna sam na sebe jer sam izdrzala do kraja 😄
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.3.2021 11:39:50
|
|
|
|
mati
|
Emi! Meni ovo uopšte ne deluje lako, radi sve mišiće, ne staje. I ono što se meni svidja, dosta su uključene noge. Pokreće veću grupu mišića u isto vreme.
< Poruku je uredio mati -- 8.3.2021 11:40:54 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.3.2021 14:05:48
|
|
|
|
emicaa
|
Riknula sam,jedva sam dosla do logopedice 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.3.2021 14:41:28
|
|
|
|
jess021
|
Bravo Emice, sad cu da pogledam!I ja sam danas bila vredna 25min full body sa Nicole i 15min abs+booty sa Angie
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.3.2021 14:42:55
|
|
|
|
jess021
|
Emice, sutra cu taj. Jedino sto su mi tegovi male tezine pa onda neke vezbe nemaju smisla sa njima
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.3.2021 17:18:12
|
|
|
|
emicaa
|
I moji su male,ali gdje sam mogla koristila sam oba,znaci 4 kg.Moram sto prije kupiti i jedan tezi
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 9.3.2021 14:22:10
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Heather preporucujem da odradite.Izgleda lagano ali nije uopste.I ponosna sam na sebe jer sam izdrzala do kraja 😄 Odradila. Ne znam ni sta da kazem, 40% mi je bilo zahtevno, ostatak lagan. Odradila sam jos posle 6min plank challenge. Nije ostavio utisak na mene, necu ga vise raditi 🙃
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 9.3.2021 14:29:59
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam riknula posle 🤣 Danaa preskacem,nesto imam blage vrtoglavice od jutros.Bolje da pauziram do sutra
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 9.3.2021 14:32:12
|
|
|
|
pari
|
Ja juče nisam, sad sam uradila Angie onih 15 min...mogla bih kasnije još nešto...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 9.3.2021 14:46:31
|
|
|
|
jess021
|
Pari, onaj abs+booty? Odlican je Emice, sta ti je?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 9.3.2021 14:47:26
|
|
|
|
pari
|
Da da jess, jeste dobar!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.3.2021 10:22:03
|
|
|
|
emicaa
|
Odradjeno,ja ne znam kako stojim na nogama.Ona je stvarno za mene preteska 🤣Jess nista posebno,vadila juce ujutru pa se posle nisam baa sjajno osjecala.Nemam pojma zasto,a i sestra me izmrcvarila dok je pronasla venu
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.3.2021 13:52:44
|
|
|
|
jess021
|
Bravo Emice, ja se jos uvek ne oseca spremnim za nju, nadam se tamo negde u aprilu da cu moci. Volim njene treninge
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.3.2021 15:25:29
|
|
|
|
emicaa
|
Jess ona je manijak,par puta sam htjela odustati. Inace,mene moj stomak izludjuje.Imam osjecaj da na njemu nema promjene koliko god se mrcvarila
< Poruku je uredio emicaa RR -- 10.3.2021 18:27:34 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.3.2021 17:13:43
|
|
|
|
jess021
|
Nicole Plus 10min Booty sa Angie
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.3.2021 14:00:56
|
|
|
|
jess021
|
CelaMarr Neka nova, Hiit law impact, 30min,crkla sam. Plus 10min abs sa Nicole
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.3.2021 14:01:51
|
|
|
|
jess021
|
*low impact
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.3.2021 14:21:24
|
|
|
|
pari
|
Super jess! Ja juče nisam. Danas uradila sa Moving mango pola sata od danas i 5 min ruke njene isto...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.3.2021 15:04:49
|
|
|
|
emicaa
|
Angie pila sata.Jedva sam radila,posle toga krenula istezanje i nisam mogla.Danima sam umorna
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 12.3.2021 10:45:26
|
|
|
|
emicaa
|
Nicole danas na redu.Posle ovog sam uradila 19 min.za guzu,isto uz nju.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Lara ili LanapisuljicaLara (
48%)
Lana (
52%)
Ukupan broj glasova: 152Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!