Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 12.3.2021 15:52:12
|
|
|
|
pari
|
I ja sam sa Nicole ovaj Gentle pilatesSuper je
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 12.3.2021 16:54:31
|
|
|
|
jess021
|
Pari, jel mnogo gentle? 😁 Mi sad dosle sa plivanja, pa sam kontala da vezbam, ali nesto me mrzi
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 12.3.2021 17:01:22
|
|
|
|
pari
|
Jess,nije mnogo gentle ;) nijedan sa njom nije
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 13.3.2021 8:20:36
|
|
|
|
jess021
|
Ja nisam juce, mrzelo me. Feelgood ima danas u 10h online trening, nadam se da cu se iskombinovati. Imam upalu misica, ove nedelje dam ja svaki dan vezbala i to neke jake treninge.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 14.3.2021 8:49:09
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja svratih samo da pohvalim Jess, jer je mesecima vec aktivna u ovoj temi. Svaka cas_t Jess!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 14.3.2021 8:52:46
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice 😘😘 Evo godinu dana kako aktivno vezbam. Juce nisam, htela sa feelgood-om online, pa nisam mogla da se ulogujem preko zoom aplikacije. Danas cu nadam se
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 14.3.2021 11:57:22
|
|
|
|
mati
|
Pari, hvala za ovaj gentle. Bas je gentle. A ja se noćas ukočila, probudila se sva nikakva. Pa se setih, odgledala sam kad si pisala. Bas mi je prijalo, iako sam ja brzak... Jedino ono istezanje unazad skroz nisam smela, zbog ožiljaka. Ne bi ni mogla to sada. Ma kakvi...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 14.3.2021 12:06:29
|
|
|
|
pari
|
Baš mi je drago mati!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 14.3.2021 13:07:30
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam danas ovo,iako sam planirala nesto malo jace.Nisam mogla raditi sa tegovima.Imam neki problem sa rukom,pisacu posle
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 14.3.2021 13:32:35
|
|
|
|
jess021
|
Nicole yoga Bilo je bas tesko
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 14.3.2021 15:05:09
|
|
|
|
pari
|
Ja uradila sa Heather 20min noge i guzu
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 14.3.2021 15:45:59
|
|
|
|
emicaa
|
Danas smo sve vrijedne 😊 jel vi ne preskacete vikende?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 14.3.2021 18:42:42
|
|
|
|
jess021
|
Ja ne. Gledam da vezbam 5 puta nedeljno, pa kako mi se zalomi. Ove nedelje nism petak i subotu, pa sam danas, iako ovo danas je bilo nesto traljavo, ali dobro.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 14.3.2021 22:33:35
|
|
|
|
pari
|
Ja se trudim da vežbam svaki dan ako mogu, makar 20min...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 15.3.2021 8:27:08
|
|
|
|
emicaa
|
Ja isto vikendom uglavnom ne radim,ponekad mi ompadne na pamet.Pa da vidim dal sam jedina 😁
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 15.3.2021 10:22:09
|
|
|
|
emicaa
|
Morning pilates sa Nicole odradjen 😊 nije lagano uopste
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 15.3.2021 13:50:26
|
|
|
|
jess021
|
Emice, sto kaze Pari, sa njom nista nije lagano🙄 Ja cu posle plivanja, verovatno Angie
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 15.3.2021 13:51:22
|
|
|
|
pari
|
I ja ću verovatno sad taj sa Nicole
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 15.3.2021 14:51:38
|
|
|
|
pari
|
Uradila ga, odličan je! Baš sam zadovoljna
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 15.3.2021 17:17:17
|
|
|
|
jess021
|
Odradila full body sa Angie, plus abs challenge sa njom 6min
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 15.3.2021 18:32:00
|
|
|
|
pari
|
Bravo mi! ☺️
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 15.3.2021 20:58:01
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam stvarno ponosna na nas 😁 Evo mm radi Heather za ledja 😁
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 15.3.2021 20:59:02
|
|
|
|
pari
|
😊 Emice,bravo za tm! Moj ne radi ništa i ne želi, abaš bi trebao, najviše zbog zdravlja...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 15.3.2021 22:51:36
|
|
|
|
emicaa
|
Pari moj radi bednom sedmicno ber ga ledja muce.Kaze njemu jednom sedmicno taman,iako ja navaljujem da bar tri puta.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 16.3.2021 12:56:48
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Morning pilates sa Nicole odradjen 😊 nije lagano uopste Odradila jutros. Prema meni mogao je biti malo jaci i duzi, ali ne zalim se. Ako stignem mozda cu veceras jos nesto
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
ime za deckaSasa.PAndrej (
34%)
Filip (
11%)
David (
16%)
Djordje (
17%)
Lazar (
23%)
Ukupan broj glasova: 101Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!