Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 11.2.2021 21:24:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja nisam dobila obaveštenje, 17.1. sam se prijavila, ali svakako ne mogu sada da primimi zbog dojenja. Sad nemam pojma kada će me zvati, ako su tebe već zvaii, ali moguće da zavisi od grada ili ne? Mada kontam da ipak zavisi od grada. Šta ako me pozovu, da li ja moram da potvrdim dolazak? Jer svakako bih rekla da ne mogu sada primiti zbog dojenja. Sada si meniznenadila, jer nisam očekivala da će tako brzo zvati nas koji smo obeležili zapadne vakcine, a ti si prijavila tu negde kada i ja. Nisam ni znala da je stiglo toliko Fajzera, baš mi čudno ...
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.2.2021 21:32:33 >
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 11.2.2021 21:32:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mi se prijavili 18.1.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 11.2.2021 21:36:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Onda definitivno raspoređuju vakcine proporcionalno po gradovima, jer da se gleda vreme prijave mene bi zvali pre tebe. Ali za Beograd najviše treba, pa će mene kasnije. Da li si trebala da potvrdiš dolazak? Kako ti je stiglo obaveštenje mailom ili sms-om, ili i jedno i drugo?
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 11.2.2021 21:39:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja sam juce zvala drugaricu iz DZ da pitam ima li sanse da zovu skoro. Ona kaze da verovatno nemaju mnogo vakcina pa zato toliko dugo treba. Kad ono iznenadjenje danas. Iskreno, nije mi svejedno 😐
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 11.2.2021 21:44:26
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Aaaa tek sad videh to je samo za moju mamu, mene nisu pozvali jos uvek. Ja dala moj mejl pa na njega stigao poziv, a i njoj SMS. Tek sad ukapirah kad si pitala, ja nisam dobila SMS znaci mene nisu pozvali.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 11.2.2021 21:47:16
|
|
|
|
dunja RR
|
A za mamu si sve isto obeležila kao za sebe ili si za nju više opcija vakcina?
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 11.2.2021 21:49:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR A za mamu si sve isto obeležila kao za sebe ili si za nju više opcija vakcina? Sve isto
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 11.2.2021 21:59:24
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,mama ima prioritet pošto je starija osoba.Doćićeš i ti na red.❤
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 11.2.2021 22:04:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Ivanka,mama ima prioritet pošto je starija osoba.Doćićeš i ti na red.❤ Pa da, ako, i treba. Da skine i to s dnevnog reda dok je ovde kod mene. To mi je najbitnije. Nema njoj mrdanja od mene do aprila 😊
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 11.2.2021 22:51:14
|
|
|
|
mati
|
Moja mama se i revakcinisala. Zvali su je da joj kažu termin. Kaže nema čekanja, gužve... Sve lepo organizovano. Prosto neverovatno. Ja se jos nisam prijavila. Informišem se... I sve mi se manje kristalise u glavi.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 11.2.2021 23:05:42
|
|
|
|
vocicana
|
am jos jeno dva meseca, pa idem na pelcovanje, rano je jos, a zelim pre vakcine da proverim antitela.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 11.2.2021 23:48:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: mati Moja mama se i revakcinisala. Zvali su je da joj kažu termin. Kaže nema čekanja, gužve... Sve lepo organizovano. Prosto neverovatno. Ja se jos nisam prijavila. Informišem se... I sve mi se manje kristalise u glavi. Potpuno isto mati.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.2.2021 1:15:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Da to je verovatno, prvo stariji kao prioritet, što je ok, nego mi je i dalje fascinantno da su mamu tako brzo pozvali (i drago mi je da jesu) s obzirom kako je malo Fajzera stiglo (nisam detaljno pratila, ali ranije što sam čula, to je bilo deset_ak hiljada, pa par puta toliko), a niste se prijavili baš na startu, kao ni ja. IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: flamingos Ivanka,mama ima prioritet pošto je starija osoba.Doćićeš i ti na red.❤ Pa da, ako, i treba. Da skine i to s dnevnog reda dok je ovde kod mene. To mi je najbitnije. Nema njoj mrdanja od mene do aprila 😊
< Poruku je uredio dunja RR -- 12.2.2021 1:16:13 >
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.2.2021 1:17:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja bih volela da me ne zovu još, zbog dojenja, ali nemam pojma šta ću raditi ako pozovu, vakcinisati se neću sada jer dojim, ali ne znam kako da im to javim, ne verujem da neko čita poruke ili mailove, kao odgovor. A da ne bude posle, niste došli ..crvc, nema više za vas, nikada.
< Poruku je uredio dunja RR -- 12.2.2021 1:18:10 >
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.2.2021 7:32:43
|
|
|
|
Duškić
|
Ma tvoj razlog ce shvatiti, sigurno. Doji ti i uzivkaj.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.2.2021 7:54:06
|
|
|
|
mati
|
Suzi, a da ipak ti pozoves, nadji neki br, ili ako budeš mogla da odeš tamo gde se vrši vakcinacija. Da ne čekaš uzalud i strepis da li će te pozvati, i šta će biti. A niko te sigurno neće osuditi zbog toga, imaš opravdan razlog... Sanjice, kada imaš neko novo saznanje, podeli ga sa mnom... Ja u ovoj temi, zaista dosta verujem našoj Maslacak...
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.2.2021 12:29:48
|
|
|
|
lesli
|
Dunja, a ti ne bi primila vakcinu dok M sisa?Pitam te zato sto si napisala da si cekirala Modernu i Fajzer, a za njih je americka FDA dala odobrenje da se njima vakcinisu i trudnice i zene koje doje.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.2.2021 12:37:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Lesli, ne bih, plašim se, zbog nje, a obeležila sam i Astra zeneku ...
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.2.2021 12:41:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Jer ona ima te belege koji izlaze po telu, za sada miruju, ali neurolog čak ni mmr nije odobrio, sada smo ga primili, jer nisma htela više da čekam, zbog vrtića. A za ostalo, plašim se ... IZVORNA PORUKA: dunja RR Lesli, ne bih, plašim se, zbog nje, a obeležila sam i Astra zeneku ...
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.2.2021 12:49:08
|
|
|
|
Tiziana
|
Dunja, nisam ispratila, zasto si se prijavila ako neces zbog dojenja da primis vakcinu?
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.2.2021 14:15:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pozvase mmamu na tel malopre da potvrde da je dobila poruku i da dolazi na vakcinaciju.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.2.2021 14:28:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Tizi, prijavila sam se jer sam u tom trenutku (a dugo sam se razmišljala i nisam se prijavila na početku, baš zbog dojenja), mislila ( s obzirom na to kako su sporo stizale vakcine tada), da ću doći na red negde na leto, kada prestanemo sa dojenjem :) Ovo smo pisali polovinom januara ... IZVORNA PORUKA: dunja RR Ako se prijavim sada npr, otkud znam kada ću doći na red, šta ako dođem brzo, a ne mogu da primim jer još dojim? Planiram da prekinemo dojenje ali ne odmah, bar još neko vreme sigurno neću. Da li me u tom slučaju odlažu, ili kako, šta su rekli rođaki tvojoj? Kada prođe još 2 meseca zovu je ili da se prijavi ponovo? IZVORNA PORUKA: milicicak Dunja, prijavi se, ništa te ne košta. Dok ti stigneš na red proći će mnogo vode ispod Savskog mosta :D
< Poruku je uredio dunja RR -- 12.2.2021 14:33:39 >
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.2.2021 14:53:15
|
|
|
|
Tiziana
|
Aha. Nisam ispratila. Koliko sam shvatila ne zovu tako brzo, ali ni ne ceka se 6m..Ali svasta je moguce. Mi smo sad u fazonu da primimo razlicite vakcine.zbog dece,.. Ako ne daj bozenesto.. A svakako nas nece zvati isti dan, jer se nismo prijavili u isto vreme..
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.2.2021 15:05:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moju tetku zvali 3 dana nakon prijave. Doduse manji grad. I to ima veze.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.2.2021 18:13:48
|
|
|
|
lesli
|
Dunja, jasno. Mislim da nemas potrebe da bilo koga zoves jer ne verujem da ces tako brzo doci na red. Ipak si se izjasnila za vakcine koje u nasu zemlju stizu u poprilicno malom broju, a ti ne spadas u prioritetne kategorije.Takodje, kada te budu zvali nece te zvati od danas za sutra. Kada te pozovu, ako budes jos uvek dojila onda se raspitaj je l’ mozes da kazes da bi ti i dalje da je primis ali tek za mesec-dva kada prekinete ili te u slucaju bilo kakvog “premisljanja” skidaju sa spiska trajno. Ako je ovo drugo, imaces dovoljno vremena da prekines sa dojenjem. I moje su zvali posle 7 dana od prijave, ali imajte u vidu da kategorija 65+ ima prednost. Doduse oni su obelezili da im je svejedno koju ce primiti.Ali evo Ivanka je za sebe i mamu cekirala Fajzera i mamu su zvali, ali Ivanku ne jos. A pretpostavljam da ih je u isto vreme prijavila...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?