Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 18.2.2021 17:11:42
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja danas u 19 i 50 idem da primim fajzera 😁 a pre toga vadim antitela i onda cu vaditi antitela nakon vakcinacije
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 18.2.2021 17:48:10
|
|
|
|
Maraj
|
Ljiso za fajzer te zvali! Pa bravo. Ja pisala fajzer i sinofarm al garant cu sinofarm da primim. Mm pisao samo fajzer i njega nisu zvali
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 18.2.2021 17:51:46
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Ja danas u 19 i 50 idem da primim fajzera 😁 a pre toga vadim antitela i onda cu vaditi antitela nakon vakcinacije Na svoju ruku vadis antitela? Sto zuris kad si prelezala😂
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 18.2.2021 18:27:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Ja danas u 19 i 50 idem da primim fajzera 😁 a pre toga vadim antitela i onda cu vaditi antitela nakon vakcinacije Ljiso, zbog cega se tako brzo vakcinises? Sigurna sam da imas jos antitela.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 18.2.2021 18:30:43
|
|
|
|
Duškić
|
Super , javi nam rezultate.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 18.2.2021 18:36:15
|
|
|
|
Maraj
|
M9ja koleginica bas nagrabusila bila. 3 meseca nije radila. I sada se jako brzo zamara. Radila antitela , nema ih. Ja sam bila ubedjena da ce ona imati antitela jer je bas imala jake simptome covida...a ono nista...
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 18.2.2021 18:38:23
|
|
|
|
Duškić
|
E ljudi , nemani pravila ni logike, ma nicega. Kod svih razlicito. Tako nas prijatelj imao blagu sliku puno antitela a njegova supruga tezu i malo antitela.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 18.2.2021 20:12:10
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Ja danas u 19 i 50 idem da primim fajzera 😁 a pre toga vadim antitela i onda cu vaditi antitela nakon vakcinacije Jesi li dobila Pfizera?
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 18.2.2021 20:16:46
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Ja danas u 19 i 50 idem da primim fajzera 😁 a pre toga vadim antitela i onda cu vaditi antitela nakon vakcinacije Jesi li dobila Pfizera? Možda sad i prima. Još nije stigla verovatno.
< Poruku je uredio Duškić -- 18.2.2021 20:17:18 >
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 18.2.2021 20:26:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ako je neko prelezao covid, koliko antitela bi valjalo da ima a da ne mora da, se vakcinise? Ima li negde ta informacija.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 18.2.2021 21:14:52
|
|
|
|
vonavoj
|
Maraj,bas to i ja kontam da neko moze opet da se zarazi,ako nije stvorio antitela,a prelezao je...sigurno ima dosta ljudi koji su imali izrazene tegobe,a nemaju antitela. Ja sam imala 4200,a granica je 1400,u 3oj nedelji...a antitela rastu valjda do 6te nedelje..Interesuje me provera antitela ljudi koji su primili vakcinu,koliki je broj.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 18.2.2021 21:42:23
|
|
|
|
Maslacak15
|
malo bi takvih trebalo da ima da su sigurno prelezali a nemaju antitela. sve studije kazu da je takvih manje od.5 posto. znam da ovako svi znaju puno slucajeva ali za deo njih ja mislim da nisu ni imali koronu ( cesto bude varijanta test bio negativan ali oni su ubedjeni simptomi itd) . kad tu nema.ni antitela onda verovatno nije ni bilo infekcije. ili neki labovi i njihovi testovi nisu pouzdani i to je moguce. svakako ljudi koji su lezali koronu treba da imaju neka antitela u ogromnom broju slucajeva. sto se tice vakcina bas je pisalo po sstampi izgleda da su titri kod pfizera ogromni. tipa 40 hiljada itd. i kao upizoravaju da se ljufi ne primaju i da ne luduju okolo :)
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 18.2.2021 22:30:50
|
|
|
|
lesli
|
Jao Ljishu zvali za Fajzera.Ljisho, cekamo da cujemo sta si primila. Ja se prijavila za Fajzera, a ne bih da ga primim dok sam trudna. A i sumnjam da bi mi ga dali sa ovolikim stomakom, jedino da se pravim da sam samo debela 😁Samo da me ne pozovu u narednih par meseci. 😬 Mili, Maslacak ja bih ga primila u toku dojenja.Americka FDA je odobrila da se vakcinisu cak i trudnice. Doduse, u slucaju da se proceni da je veci benefit od potencionalne stete. Ali vidim da se evropske agencije drze stava da su protiv vakcinacije trudnih zena i zena koje doje iz predostroznosti. Sta vi kazete?
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 18.2.2021 22:31:53
|
|
|
|
lesli
|
Maraj, tebe su sigurno zvali jer spadas u prioritetnu kategoriju. Ono zdravstvo, prosveta, vojska/policija...
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 18.2.2021 22:51:08
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Ja danas u 19 i 50 idem da primim fajzera 😁 a pre toga vadim antitela i onda cu vaditi antitela nakon vakcinacije Jesi li dobila Pfizera? Dobila Pfizera. Sve bilo gotovo za 10 min. Po nas 6 zovu. Posle odsedis 15 min i to je to
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 18.2.2021 22:52:41
|
|
|
|
Maslacak15
|
kao trudnica ga nebih primila, kao dojilja bi! ja tu pravim sustinsku razliku...verovatno je ok i u trudnoci ali ja sam tu rigorozna, je radi se samo o meni...dojenje je ipak.druga prica. Bravo Ljiso!!!
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 18.2.2021 22:55:01
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Meni znaci vakcinacija pre svega zbog dece. Treba sa P da lezim u bolnici treba sa D da lezim u bolnici ono jednom godisnje zbog bubrega ne dao Bog neka vandredna situacija i ponovno lezanje u bolnici. Izvadim papir da sam vakcinisana i vec je druga prica. Plus sam prelezala. A vadila sam.antitela zbog tate😂 on hoce da vidi kolika su mi bila pre vakcinacije a kolika posle. Tako da cu vas obavestiti
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 18.2.2021 23:02:17
|
|
|
|
lesli
|
Znaci ipak si primila Fajzer.Valjda me nece zvati u narednih 5-6 meseci. 😬 Hvala maslacak. Za trudnocu smo rascistili, a za dojenje sam bila za, ali reko’ da cujem sta struka kaze. Posto kad izjavim da bih cim se porodim, svi me gledaju kao da sam s’ Marsa pala 🙄
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 19.2.2021 7:59:16
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: lesli Maraj, tebe su sigurno zvali jer spadas u prioritetnu kategoriju. Ono zdravstvo, prosveta, vojska/policija... Lesli jedino ako na ksnovu maticnog br.znaju gde radim... otkud znam. Nisam nigde popunjavala, na prijavi za vakcinu, gde radim Uglavnom, veceras idem u 19:30. Pisala sam fajzer i sinofarm. Al verujwm da su me zvali za sunofafm. Ne znam nikog ko nije zaposlen u zdravstvu, a da je primuo fajzera.... osim ljise
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 19.2.2021 8:05:35
|
|
|
|
Milena18
|
Mog muža su zvali za Fajzer, on radi u prosveti, mada što kaže Maraj, ne verujem da taj podatak imaju. Juče je išao da odloži jer trenutno pije antibiotik. Rekli su mu da se prijavi ponovo kad bude zdrav, ne znam jesu li negde zabeležili da je dolazio kad je pozvan. Lesli, Dunja, verovatno onda i vi možete tako da odložite ako vas pozovu uskoro. A i ja 🙂
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 19.2.2021 8:09:42
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Haha ja sam faca 😂 ma jok evo i koleginica isto primila fajzera. Ja sam se prijavila za fajzera i modernu. Posto imaju sad fajzera eto dodjoh na red. Nisam stavila rusku i kinesku. Znaci "smrtnici" ipak dobijaju fajzera samo je trebalo cekati. I ovaj prof sa programiranja isto fajzera isto juce bio.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 19.2.2021 8:16:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moja drugarica primila fajzera sinoc. Moraju da ih potrose, ipak one traze duboko zamrzavanje.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 19.2.2021 8:17:03
|
|
|
|
Maslacak15
|
zvali su mog brata za sredu da primi Fajzera, on je 83 godiste i radi na Univerzitetu. Nije mogao da se odazove zbog sliubenog puta pa je u bedaku. prijavio se sad ponovo. i meni se cini da prosveta ima prednost ali neznam kako znaju.....
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 19.2.2021 8:23:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Verovatno po maticnom broju.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 19.2.2021 8:30:43
|
|
|
|
Duškić
|
Pa , desi se da budes sprecen i oni su svesni toga. ps, Kako se osecats Ljisho?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?