|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vakcinacija Covid -19
18.2.2021 17:11:42   
Misha i Ljisha
Ja danas u 19 i 50 idem da primim fajzera 😁 a pre toga vadim antitela i onda cu vaditi antitela nakon vakcinacije

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 251
18.2.2021 17:48:10   
Maraj
Ljiso za fajzer te zvali! Pa bravo.
Ja pisala fajzer i sinofarm al garant cu sinofarm da primim. Mm pisao samo fajzer i njega nisu zvali

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 252
18.2.2021 17:51:46   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Ja danas u 19 i 50 idem da primim fajzera 😁 a pre toga vadim antitela i onda cu vaditi antitela nakon vakcinacije

Na svoju ruku vadis antitela? Sto zuris kad si prelezala😂

Direktna veza do poruke: 253
18.2.2021 18:27:41   
Sanjica26 RR

Ljiso, zbog cega se tako brzo vakcinises? Sigurna sam da imas jos antitela. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 254
18.2.2021 18:30:43   
Duškić
Super , javi nam rezultate.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 255
18.2.2021 18:36:15   
Maraj
M9ja koleginica bas nagrabusila bila. 3 meseca nije radila. I sada se jako brzo zamara. Radila antitela , nema ih. Ja sam bila ubedjena da ce ona imati antitela jer je bas imala jake simptome covida...a ono nista...

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 256
18.2.2021 18:38:23   
Duškić
E ljudi , nemani pravila ni logike, ma nicega. Kod svih razlicito. Tako nas prijatelj imao blagu sliku puno antitela a njegova supruga tezu i malo antitela.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 257
18.2.2021 20:12:10   
milicicak

Jesi li dobila Pfizera?

Direktna veza do poruke: 258
18.2.2021 20:16:46   
Duškić
IZVORNA PORUKA: milicicak

Jesi li dobila Pfizera? Možda sad i prima.

Još nije stigla verovatno.

< Poruku je uredio Duškić -- 18.2.2021 20:17:18 >

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 259
18.2.2021 20:26:22   
Ivanka 75
Ako je neko prelezao covid, koliko antitela bi valjalo da ima a da ne mora da, se vakcinise? Ima li negde ta informacija.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 260
18.2.2021 21:14:52   
vonavoj
Maraj,bas to i ja kontam da neko moze opet da se zarazi,ako nije stvorio antitela,a prelezao je...sigurno ima dosta ljudi koji su imali izrazene tegobe,a nemaju antitela.

Ja sam imala 4200,a granica je 1400,u 3oj nedelji...a antitela rastu valjda do 6te nedelje..Interesuje me provera antitela ljudi koji su primili vakcinu,koliki je broj.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 261
18.2.2021 21:42:23   
Maslacak15
malo bi takvih trebalo da ima da su sigurno prelezali a nemaju antitela. sve studije kazu da je takvih manje od.5 posto. znam da ovako svi znaju puno slucajeva ali za deo njih ja mislim da nisu ni imali koronu ( cesto bude varijanta test bio negativan ali oni su ubedjeni simptomi itd) . kad tu nema.ni antitela onda  verovatno nije ni bilo infekcije. ili neki labovi i njihovi testovi nisu pouzdani i to je moguce. svakako ljudi koji su lezali koronu treba da imaju neka antitela u ogromnom broju slucajeva.

sto se tice vakcina bas je pisalo po sstampi izgleda da su titri kod pfizera ogromni. tipa 40 hiljada itd. i kao upizoravaju da se ljufi ne primaju i da ne luduju okolo :)

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 262
18.2.2021 22:30:50   
lesli
Jao Ljishu zvali za Fajzera.Ljisho, cekamo da cujemo sta si primila.
Ja se prijavila za Fajzera, a ne bih da ga primim dok sam trudna. A i sumnjam da bi mi ga dali sa ovolikim stomakom, jedino da se pravim da sam samo debela 😁Samo da me ne pozovu u narednih par meseci. 😬
Mili, Maslacak ja bih ga primila u toku dojenja.Americka FDA je odobrila da se vakcinisu cak i trudnice. Doduse, u slucaju da se proceni da je veci benefit od potencionalne stete. Ali vidim da se evropske agencije drze stava da su protiv vakcinacije trudnih zena i zena koje doje iz predostroznosti. Sta vi kazete?

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 263
18.2.2021 22:31:53   
lesli
Maraj, tebe su sigurno zvali jer spadas u prioritetnu kategoriju. Ono zdravstvo, prosveta, vojska/policija...

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 264
18.2.2021 22:51:08   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: milicicak

Jesi li dobila Pfizera?

Dobila Pfizera. Sve bilo gotovo za 10 min. Po nas 6 zovu. Posle odsedis 15 min i to je to

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 265
18.2.2021 22:52:41   
Maslacak15
kao trudnica ga nebih primila, kao dojilja bi! ja tu pravim sustinsku razliku...verovatno je ok i u trudnoci ali ja sam tu rigorozna, je radi se samo o meni...dojenje je ipak.druga prica.

Bravo Ljiso!!!

Direktna veza do poruke: 266
18.2.2021 22:55:01   
Misha i Ljisha
Meni znaci vakcinacija pre svega zbog dece. Treba sa P da lezim u bolnici treba sa D da lezim u bolnici ono jednom godisnje zbog bubrega ne dao Bog neka vandredna situacija i ponovno lezanje u bolnici. Izvadim papir da sam vakcinisana i vec je druga prica. Plus sam prelezala. A vadila sam.antitela zbog tate😂 on hoce da vidi kolika su mi bila pre vakcinacije a kolika posle. Tako da cu vas obavestiti

Direktna veza do poruke: 267
18.2.2021 23:02:17   
lesli
Znaci ipak si primila Fajzer.Valjda me nece zvati u narednih 5-6 meseci. 😬

Hvala maslacak. Za trudnocu smo rascistili, a za dojenje sam bila za, ali reko’ da cujem sta struka kaze. Posto kad izjavim da bih cim se porodim, svi me gledaju kao da sam s’ Marsa pala 🙄

Direktna veza do poruke: 268
19.2.2021 7:59:16   
Maraj

IZVORNA PORUKA: lesli

Maraj, tebe su sigurno zvali jer spadas u prioritetnu kategoriju. Ono zdravstvo, prosveta, vojska/policija...

Lesli jedino ako na ksnovu maticnog br.znaju gde radim... otkud znam. Nisam nigde popunjavala, na prijavi za vakcinu, gde radim
Uglavnom, veceras idem u 19:30. Pisala sam fajzer i sinofarm. Al verujwm da su me zvali za sunofafm. Ne znam nikog ko nije zaposlen u zdravstvu, a da je primuo fajzera.... osim ljise user posted image

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 269
19.2.2021 8:05:35   
Milena18
Mog muža su zvali za Fajzer, on radi u prosveti, mada što kaže Maraj, ne verujem da taj podatak imaju. Juče je išao da odloži jer trenutno pije antibiotik. Rekli su mu da se prijavi ponovo kad bude zdrav, ne znam jesu li negde zabeležili da je dolazio kad je pozvan. 
Lesli, Dunja, verovatno onda i vi možete tako da odložite ako vas pozovu uskoro. A i ja 🙂

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 270
19.2.2021 8:09:42   
Misha i Ljisha
Haha ja sam faca 😂 ma jok evo i koleginica isto primila fajzera. Ja sam se prijavila za fajzera i modernu. Posto imaju sad fajzera eto dodjoh na red. Nisam stavila rusku i kinesku. Znaci "smrtnici" ipak dobijaju fajzera samo je trebalo cekati. I ovaj prof sa programiranja isto fajzera isto juce bio. 

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 271
19.2.2021 8:16:46   
Ivanka 75
Moja drugarica primila fajzera sinoc. Moraju da ih potrose, ipak one traze duboko zamrzavanje. 

Direktna veza do poruke: 272
19.2.2021 8:17:03   
Maslacak15
zvali su mog brata za sredu da primi Fajzera, on je 83 godiste i radi na Univerzitetu. Nije mogao da se odazove zbog sliubenog puta pa je u bedaku. prijavio se sad ponovo. i meni se cini da prosveta ima prednost ali neznam kako znaju.....

Direktna veza do poruke: 273
19.2.2021 8:23:31   
Ivanka 75
Verovatno po maticnom broju. 

Direktna veza do poruke: 274
19.2.2021 8:30:43   
Duškić
Pa , desi se da budes sprecen i oni su svesni toga.
ps, Kako se osecats Ljisho?

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here