Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 6.2.2021 22:31:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja imam recept za pitu s mesom ali sa korama. Nadev je slican ovom, samo bez brasna.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 6.2.2021 22:51:36
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Emice,ti opet o pitama,a burek?😅Ha,ha,pita,burek,gibanica-kako god,samo da se jede.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 6.2.2021 23:06:50
|
|
|
|
emicaa
|
Flamingos o cemu ce Bosanka nego o pitama i bureku 🤣
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 6.2.2021 23:37:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
U bureci i pite mi se ne mesajte! Tu sam Bosanka 😊Samo je jedan bureeeek - s mesom, ostalo su makarone 😄
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 6.2.2021 23:40:14
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Ivanka.😅
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.2.2021 14:24:07
|
|
|
|
branki*
|
Ja nisam pravila,nato,i ne bih.bolje sa korama,makar kupovnim naoravi.ja ove varijante ne volim .
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.2.2021 14:35:33
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 U bureci i pite mi se ne mesajte! Tu sam Bosanka 😊Samo je jedan bureeeek - s mesom, ostalo su makarone 😄 Sve su pite pitice,samo je burek pitac 🤣
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.2.2021 15:53:34
|
|
|
|
flamingos
|
Emice,opet ti o pitama itd.😅😅😅
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.2.2021 19:21:10
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Jel ko pravio pitu sa mesom bez kora po ovom receptu? Kako je ispalo? Nisam zadovoljna. Previse se osecaju jaja. Sto mm kaze bacena junetina.
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.2.2021 19:25:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 U bureci i pite mi se ne mesajte! Tu sam Bosanka 😊Samo je jedan bureeeek - s mesom, ostalo su makarone 😄 Sve su pite pitice,samo je burek pitac 🤣 Има да ми правиш питу или бурек, првом приликом.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 7.2.2021 23:02:01
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice burek ne pravim,nikad nije kao kupljeni.Pitu cu ti spremiti vrlo rado.Sutra sam planirala sa sirom
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.2.2021 7:43:19
|
|
|
|
Duškić
|
Nisam ja pravila bez kora pitu, moji vole sa mesom ali sa korama.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.2.2021 18:53:35
|
|
|
|
emicaa
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.2.2021 18:57:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Emi, ruke ti se pozlatile.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.2.2021 19:03:22
|
|
|
|
Milena18
|
E i ja sam juče prvi put razvlačila domaće kore. Ali nije mi izgledala ovako lepo pita kao Emičina 🙂 Moram još da vežbam.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.2.2021 19:06:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pa kad Bosanka to razvuce
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.2.2021 19:07:32
|
|
|
|
emicaa
|
Milena ima jedna djevojka na you tube sto jako fino objasnjava cijeli postupak.Moja rodica ucila uz nju i uspjelo joj Sanjice nikako da docekam da se ohladi da zasjednem 🤣
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.2.2021 19:11:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Pa kad Bosanka to razvuce Boga mi i Kosovke znaju da razvlace
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.2.2021 19:14:28
|
|
|
|
Milena18
|
Ma i ja imam bosanske gene, moram i ja to da naučim, sad pod stare dane 😁
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.2.2021 19:16:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nikad nije kasno Milena.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.2.2021 19:21:13
|
|
|
|
emicaa
|
Milen sto kaze Sanjica nikad nije kasno.Bolje ikad nego nikad 😁 Ja sam sa 16-17 napravila prvu.Na sve je licila ali na pitu nije 🤣
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.2.2021 19:28:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Pa kad Bosanka to razvuce Boga mi i Kosovke znaju da razvlace Istina bogami
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.2.2021 20:00:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Milen sto kaze Sanjica nikad nije kasno.Bolje ikad nego nikad 😁 Ja sam sa 16-17 napravila prvu.Na sve je licila ali na pitu nije 🤣 Kuku Emi, ja sa 16 godina nista nisam pravila. Radila sam u trgovini, tj. od svoje 10 godine. Posle skole udjem u prodavnicu i ne izlazim.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.2.2021 20:06:13
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Milen sto kaze Sanjica nikad nije kasno.Bolje ikad nego nikad 😁 Ja sam sa 16-17 napravila prvu.Na sve je licila ali na pitu nije 🤣 Emice,a da to nije bio burek,pa zato nije ličilo na pitu.Šalim se.❤
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 8.2.2021 20:30:28
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice kad se mama razbolila tad sam ja preuzela kuvanje.Nisam imala pojma ali sam ucila 🤣
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.