Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.2.2021 14:45:24
|
|
|
|
jess021
|
Flamingos, nemam nista u pp!!
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.2.2021 14:52:33
|
|
|
|
pari
|
Jess, super ti je ovo pitanje i tema! Ja imam gomilu za slatkiše ali za slano nikoga
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.2.2021 15:02:28
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,ček da proverim.Možda sam pogrešila.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.2.2021 16:13:12
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,proveri,pa mi javi.Ti si Jess021,a ja poslala na Jess.E crna ja.Navikla sam,ovde pišem samo Jess.❤
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.2.2021 8:44:52
|
|
|
|
nata11
|
Drage trazim recept za mekane kajzerice, pa jos ako su brze da ne moram premesiti 3x bilo bi super. I naletim na ovaj recept https://informer.rs/zena/recepti/584930/kajzerice (izvinite ne radmi ni opciaj dodaj link) Jel imate vi neki drugi recept za brze kajzerice ili pak one lepinje iz tiganja_
< Poruku je uredio nata11 -- 10.2.2021 8:46:01 >
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.2.2021 8:53:46
|
|
|
|
Duškić
|
Mislim da je flamingos imala u C kuhinji, ali pise i na nekom drugom portalu, tj.objavljuje recepte, Nato, bas je pisala gore u temi.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.2.2021 9:22:34
|
|
|
|
jess021
|
Flam, pogledala sam na brzinu. Zeno svaka ti cas_t, stvarno si me odusevila. Nato, pogledaj na kulinarici, tamo su uvek dobri recepti, bacis malo pogled na komentare i nadjes neki
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.2.2021 9:26:08
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,hvala od ❤.Nato,pogledaj,pa ako ništa ne nađeš postaviću recept,ukoliko želiš.❤
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.2.2021 10:21:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Drage trazim recept za mekane kajzerice, pa jos ako su brze da ne moram premesiti 3x bilo bi super. I naletim na ovaj recept https://informer.rs/zena/recepti/584930/kajzerice (izvinite ne radmi ni opciaj dodaj link) Jel imate vi neki drugi recept za brze kajzerice ili pak one lepinje iz tiganja_ Nato, Anci je imala recept u C kuhinji. Nisu kajzerice, ali su slicne kao one. Ja sam pravila po njemu. I sad nema tog recepta, a hocu da napravim deci za dorucak.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 10.2.2021 10:22:10 >
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.2.2021 10:46:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Sanjči, baš razmišljam o tom receptu i pokušavam da se setim kako ide. Nisam dugo pravila i zaboravila sam sastojke.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.2.2021 10:47:23
|
|
|
|
emicaa
|
Ja se nadam da ce recepti opet biti vidljivi,ja imala dosta tamo ispisanih sto nemam u rokovniku i sad su nestali
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.2.2021 10:52:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Nato, ja uglavnom za sve koristim testo za moje kiflice. Prelepo je testo, lepo i sutradan. Oblikujem loptice, zasečem ih i u to udubljenje stavim komad putera. 500ml mleka 1 kocka svežeg kvasca Puna kašika šećera (supena) 150ml ulja Puna kašika soli (supena) Brašna oko 1 kg Ovo je puna mera, slobodno pravi pola. Zamesiš, ostaviš da naraste, premesiš, oblikuješ loptice, zasečeš i staviš puter. Tek kada ih završiš pališ rernu, dok se ona ugreje, hlepčići će još malo da narastu. Ubaciš u rernu i pečeš dok ne porumene. Ja volim malo zapečenije ali to je stvar ukusa.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.2.2021 13:58:12
|
|
|
|
nata11
|
Nema recepta obrisani su. Ako je neko sacuvao Torbicinu famoznu picu objavite molim Vas. To je onaj recept sto se uvece umesi za ujutru.
|
RE: Pričajmo o hrani... 12.2.2021 23:34:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Koristite li leblebiju, i kako?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 12.2.2021 23:59:32
|
|
|
|
Milena18
|
Ja sam od skuvane leblebije pravila humus. A ponekad kupim onu u konzervi, moze da se doda u razne salate.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.2.2021 7:24:13
|
|
|
|
milicicak
|
Često pravim humus, može i kuvana i leblebija iz teglice/konzerve. I ovaj recept je dobar
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.2.2021 22:50:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Imate li proveren recept za Madjaricu?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.2.2021 22:52:41
|
|
|
|
flamingos
|
Imam ja,Ivanka.Hoćeš pravu,domaćuonu starinsku, što se mese i peku korice?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.2.2021 22:55:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Imam ja,Ivanka.Hoćeš pravu,domaćuonu starinsku, što se mese i peku korice? Bas tu! Zato i hocu proveren recept 😊Malo da se majem sutra 😊
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.2.2021 22:57:32
|
|
|
|
Duškić
|
Leblebije bas ne koristim, slabo. A Madjarica je super.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.2.2021 23:03:21
|
|
|
|
flamingos
|
Pravila sam prošle godine za svoj rođendan.Ne pamtim kad sam je zadnji put pre toga pravila i super je.Poslaću ti recept,ček.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.2.2021 23:03:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hvala Flam 😊
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.2.2021 23:05:38
|
|
|
|
flamingos
|
Nema na čemu Ivanka.Ček samo da skrinšotujem sa portala,da ne kuckam.Ovde da postavim ili?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.2.2021 23:07:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Nema na čemu Ivanka.Ček samo da skrinšotujem sa portala,da ne kuckam.Ovde da postavim ili? Kako god zelis... ❤️
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.2.2021 23:20:11
|
|
|
|
flamingos
|
Poslala sam ti.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.